Gebelik

Maşallah kaç kat giyinip geziyosun öyle? Önlemini almışsın zamanında işte daha bişeycik olmaz korkma..

Sanırım okuduğunuzu anlamadınız :) normal...
Ben diyorum ki nasıl olduğunu biliyorum.
Sadece okuduğum yerlerdeki cümleler hep olasılık üstüneydi.
Bende %0.1 olasılık olduğunu hesaba katarak sizlerle dertleşmek sormak istedim.
Aslında bu kadar basit

Bugün en aklı kıt insan bile böyle bir şeyin olmayacağını bilir 4 kat değil bir kat elbiseden bile geçmez sperm. Norvela diye bir ilaç yok artık ella var. Onu kullansam onun adını verirsin. Bizimle kafa buluyorsun güya. sperm değil matkap sanki. Sevgilin evinde mastürbasyon yapsa sen ertesi gün hapı içicen herhalde.

Geçer mi 4 kat ya
Biri senin ıslaklığındır demiş.
Hee sen o ıslaklığın ne olduğunuda bilmiyor musun?
Yani senin ıslaklığın olabilecek kısımdan bahsediyorum???
Bu arada hamile kalmazsın.
Birde 2 tane ertesi günü hapı içmekte neymiş ya.
Bozacan hormonlarını iyice....
Yaş kaç ?

canım o senin ıslaklığından kaynaklanıyor merak etme keşke ertesi gün hapı almasaydın bünyene zarar

Ben norvela aldım. Ben de anlamadım bu işi...

konu sahibi daha önce fen yada biyoloji dersi görmediniz mi saf mısınız ya da kendinizi akıllı zannedip dalga mı geçiyorsunuz bu kadar cahilseniz yaşamayın zaten penis vajinaya girmeden nasıl hamile kaymayı düşüyorsun hemde kıyafetle şaka mısınız ayrıca norlevo yok artık kaldırıldı

Eczacı 2sini aynı anda alın demiş. Bende aldım :)
23 yaşındayım...
Biliyorum ıslaklığı ama o bana mı ait ona mı ait onu bilmiyorum.
İşte bu yüzden konu açtım. onunki 4 kat geçer mi?
Acaba o benim midir?
Geçse bile hamile kalır mıyım?

Bir de Norvela içtim ama kalmamış diyorlar. Etkisi olmadığı için mi kaldırıldı acaba?
Başka alıp içsem bi sakatlık olur mu?

siz devam edin bir şey yazmak istemiyorum.ben anladım 4 kattan geçip hamile kalınır mı kalınmaz mı zaman belirliyecek hem sözlünüzmüş.

neyse susayım ben

Norvela yoksa ben nasıl aldım cidden bu da kafamı kurcalıyor artık...

canım o senin ıslaklığından kaynaklanıyor merak etme keşke ertesi gün hapı almasaydın bünyene zarar

Teşekkür ederim cevabınız için :)
Almak zorunda kaldım ama burada herkes norvelo kaldırıldı diyor.
Tekrar başka marka mı alsam işe yaramaz mı ki o

Hala hamile kalıp kalmayacağını mı soruyosun pess
Yok diyoruzya ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…