Gebelik

Değil elbette ki.
İsterseniz bir hekime danışın diyeceğim ama ciddi azar işitirsiniz.
Madem bu kadar korkuyorsunuz nefsinize hakim olun bundan sonra..

İşte bir daha hayatta yapmam..
Cahillikti oldu bir hata..
Burada biri aldığım ilaç için üretilmiyor demiş ama ben ondan aldım.
Üretilmiyor falan, etkili değil mi yani?
İşe yaramaz mı

Kız zaten hamileysen bebişine sıkı sıkı tutun yavrucak oluşmak için ne badireler atlatmış olcak...Allah ın bir lütfu de dua et...:KK14:

geçiyorsun hemde nasıl dalga geçiyorsun internetten herşeyi araştırmayı bilen kişi hamile nasıl kalınır onu da bilir di.

evlenceksin bu kadar yanıp tutuşuyorsun sözlünle bunu yaptın ya sus ya yapma ya çabuk evlen ha evlenmeden biri sana nasıl gebe kalınır anlatıversin

Hanımefendi,
Gerçekten onlarca konu var, neden dalga olduğunu düşündüğünüz bir konuda vakit harcıyorsunuz?
Gerçekten zorunda değilsiniz.
Her şeyi araştırdım farkındaysanız. Araştırdığımda temas etmişse gebe kalınabilir yada ilaç işe yaramayabilir yazıyordu. Bu ufak olasılıklar aklımı bulandırdı ve bende size sormak istedim.

Merhaba,
1 hafta önce sözlümle yakınlaştık.
Onun üstünde bir şey yoktu ama bende tayt altında çorap çıtçıtlı badi ve iç çamaşırı vardı.
O boşaldı ve ıslaklık hissettim.
Baktığımda 4 kat geçmiş olduğunu gördüm.
Hemen 20 dakika içinde iki adet ertesi gün hapı aldım.
Hamile kalır mıyım?
Biri bana bu cümleyi açıklasın :KK14:

İşte bir daha hayatta yapmam..
Cahillikti oldu bir hata..
Burada biri aldığım ilaç için üretilmiyor demiş ama ben ondan aldım.
Üretilmiyor falan, etkili değil mi yani?
İşe yaramaz mı

İlacı almasanız da olurdu zaten..
Hamile falan kalamazsınız bu şekilde..
Olmaz...

Merhaba,
1 hafta önce sözlümle yakınlaştık.
Onun üstünde bir şey yoktu ama bende tayt altında çorap çıtçıtlı badi ve iç çamaşırı vardı.
O boşaldı ve ıslaklık hissettim.
Baktığımda 4 kat geçmiş olduğunu gördüm.
Hemen 20 dakika içinde iki adet ertesi gün hapı aldım.
Hamile kalır mıyım?
biz okadar uğraşırken olmuyor senin 4 kattan geçiyorsa kendimi camdan aşağı atarım valla bu ne çoşku bu ne özgüven bu nedir a dostlar :KK70: :KK47::KK71:

Çoook teşekkür ederim cevabınız için..
İnternette araştırdım giysiden temas ettiyse kalınabilir diyordu. Ama dediğiniz gibi 4 kat geçince akışkanlığı kalmamıştır değil mi?
Kalmamıştır, kafana takma. Hiç olası değil, 4 kat çamaşırı geçse bile vajina içine girecek yoğunluğu kalmamıştır. İmkansızı zorlamak olur bu :KK53:

Yani taytı çorabı çıtçıtlı badiyi ve iç çamaşırımı..
Ya emin değilim iç çamaşırım da ıslaktı badim de..
Oda üstüne boşalmıyaydı, peçete veya avuç denilen bişi war dimi :KK59:
Nasıl bi ansa artık o ..

Hanımefendi,
Gerçekten onlarca konu var, neden dalga olduğunu düşündüğünüz bir konuda vakit harcıyorsunuz?
Gerçekten zorunda değilsiniz.
Her şeyi araştırdım farkındaysanız. Araştırdığımda temas etmişse gebe kalınabilir yada ilaç işe yaramayabilir yazıyordu. Bu ufak olasılıklar aklımı bulandırdı ve bende size sormak istedim.

sen konu açarsan bende yorum yaparım nereye yorum yapıcagıma ben karar veririm

ortada herşeyi araştırdığını söyleyen biri var ama hamile nasıl kalınır onu bilmiyorsa bende

araştırmacı biri hamile nasıl kalınır onu da bilir dedim

bunu bilen kişi sorun da yapmaz dalga da geçmez

mümkün değil hamile kalmazsın.
dört katı geçeçekte vajinaya gelecek ordan içeriye ordan oooo işi uzun spermlerin coktan hücreleri ölür bile
ertesi günüde içmissin cok kafana takılacaksa bir de test yap

X