aldıgınız eczaneyi şikayet edin yasak artık
Neden yasak artık bu ilaç ?aldıgınız eczaneyi şikayet edin yasak artık
Bende kalktı olarak biliyordum ama netten baktım bu yazıyor.. 5 aralıkta düzenlenmişPiyasada mı yani hala?
Bizde böyle bir fiyata aldık küsüratlı.
Yani 17 verdik üstünü almadık geri doğal olarak..
Kadın rahmi 8-10 cm geridedir. Tam içinde olduğu anda boşalması lazım. Ya da bir kısmı içine girmiş şekilde kadın alttayken. Mümkün değil üstte kıyafet varken.
Zaten herkes oyle hamile kaliyor. Bilmiyor muydun?
Rica ederim fikrin netleştiyse konunu kapattır istersen.Aslında evet, o kıyafetimi geçecek hareketliliğini kaybetmeyecek de hamile bırakacak.
Paniğim yerini yavaş yavaş mantığa bırakmaya başladı sayenizde
Teşekkür ederim
aman illa söyletcen ya. tamam itiraf ediyorum. bi zamanlar ben de aynen bu durumun aynısına kafayı takıp, yemeden içmeden kesilip, idrar testi yapıp kendime gelmiştim. bu ve buna benzer küçük şeylere çok kafayı takardım.
neyseki artık kafayı takacağım daha büyük dertlerim var ha ha.
bugünlerinin kıymetini bil, bişey olmaz, yaşadım da biliyorum. kafayı takma. daha ne diyim....
Gebelik korkusunun yanında bir de bu strese soktu beni.
Yasaklanmışsa zararlı mıdır yani, ya da işe yaramaz mı?
hamile kalmazsınız ama gerçekten merak ettiğim için soruyorum,Merhaba,
1 hafta önce sözlümle yakınlaştık.
Onun üstünde bir şey yoktu ama bende tayt altında çorap çıtçıtlı badi ve iç çamaşırı vardı.
O boşaldı ve ıslaklık hissettim.
Baktığımda 4 kat geçmiş olduğunu gördüm.
Hemen 20 dakika içinde iki adet ertesi gün hapı aldım.
Hamile kalır mıyım?
hamile kalmazsınız ama gerçekten merak ettiğim için soruyorum,
spermi nasıl bir şey sanıyorsunuz? kıyafetinizin üzerinden üreme organınıza kadar ulaşıp da nasıl yumurtanızı dölleyecek?
nacizane tavsiyem sevgilinizle olan cinsel münasebetinizi kesip seks ve kadın&erkek anatomileri hakkında bilgilenin. çamaşırınızda ıslaklık sizinki de olabilir, sevgilinizinki de olabilir ama 4 kat çamaşırı aşıp geçen sperm zaten ertesi gün hapını da bir şekilde atlatır.
sonuçlarına katlanamayacağınız eylemlerden uzak durmanızı tavsiye edebilirim size. evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim ama bilinçsiz cinsel ilişkiye sonuna kadar karşıyım.
lütfen boğulacağınız sularda yüzmeye çalışmayın. hem maddi hem manevi çok zarar görürsünüz.
Kız bişey olmaz dert ettiğin şeye bak ya.
Kızlar, bundan 1 ay önce çok yakın bir arkadaşım ile yolda karşılaştım.
Yanında birisi daha vardı. Bizi tanıştırdı, adına Can diyelim.
Biz hepimiz arkadaş olduk. Bu Can aynı zamanda benim gittiğim okul kulübüne üye.
Bir kere bir yere oturmaya gittik. Saat sabahın 7sine kadar muhabbet ettik sabaha kadar
Ben leb demeden leblebi diyor.
Aynı şeyleri sevip aynı şeylerden nefret ediyoruz.
Bir kere bile benim sevdiğime hayır, sevmediğime evet demedi. O kadar çok ortak yönümüz var.
Ondan sonra toplu olarak buluştuk, grup halinde.
Hep benim yanıma oturmaya çalışıyor, yürürken yanıma geliyor.
Bir şey anlatılacaksa gruba değil bana "A bak KFkeds nolmuş" diye anlatıyor.
Bir kere buluşacaktık, KFkeds gitmek istiyorsa gidelim yoksa ben gitmem demiş.
Arkadaşlarım beni kızdırdığında hemen beni koruyor falan.
Böyle ilgili yani...
Acıktım, ben sadece balık yiyelim dedim. Diğerleri börekçiye gitmek istedi.
O da benimle balık diye tutturdu.
Ama yolda yürürken de birden canım arkadaşım dedi.
Kaldım küt diye.
Bir de grupça toplanma hariç bir kere bile aramadı, sormadı.
Sizce benden azıcık bile olsa hoşlanıyor mu?