- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.259
Valla artık tek bir tane var ertesi günü hapı oda 50 tl idi abimin eşine almıştık 2 ay önce...
Kızım benim abim 7 senelik ewli 2 çocuğu var.
Ailecek gidip kiz'a ertesi gün hapimi aldiniz?
bnde bu yüzden sordum. norlevo muadilini bilmeliydi ama neyse :)Canım sallıyor işte oradan belli hepsi toplatıldi. Eczaneye sorun diyor. Bende 1.5 yıl öncesine kadar bu sektördeydim. 2 yıl önce bize yazısı gelmişti artık satılmayacak diye. Birde şunu ciddiye alıp cevap verenler var
Bilmiyordum
Kızım benim abim 7 senelik ewli 2 çocuğu var.
Bana bahsetti gelinimiz böyle böyle şüphem var sanki ne yapsak diye,
Bende bir görümce olarakk aldım yanıma gelini gittik eczaneye aldık olay budur..
Pardon neye şok oldun pek anlayamadım ben
Dalga geciyor arkadaslar
bnde bu yüzden sordum. norlevo muadilini bilmeliydi ama neyse :)
Ekim ayına ait bir konun.
Bu Canla mi nisanlandin ?
Benim gelinimizle aramızda 1 yaş var.Bilemedim. Istersem 10 yil evli olup 20 çoçugum olsa dahi ben görümceme "ben senin abin ile sex yaptim, hamile olmaktan korkuyorum, acep napsak" diyemezdim. Edebim izin vermezdi.
Benim gelinimizle aramızda 1 yaş var.
Benden 1 yaş büyük.
Arkadaş gibiyiz biz.
GELİN GÖRÜMCE ilişkisi gibi değil burda okuduklarınız gibi.
Hadi kayınvalidesine dese böyle bişi haklısın dicem.
Bence yalnış düşünüyosun 21.yüzyılda yaşıyoruz.
Şu toplumumuzda herşey şeffafken, yaş olarak gelin görümce arkadaş gibiysek ve benimle böyle bir şeyi paylaşıyorsa ben bununla gurur duyarım.
Demek ki ben o içten samimi kardeş sevgimi vermişim ki ona benimle her şeyini paylaşabiliyor diyeyim.
Ve ayrıca, sizin tabirinizle bana kalkıp demedi, abinle ben SEX yaptım lilyana çok ateşli sewişiyorduk sanırım içime kaçtı spermi şüphem var hadi bana ertesi günü hapı alalım demedi.
Siz olayı çirkinleştiriyorsunuz şu an konuşmalarınızla edebim buna izin vermezdi felan....
Ne yani biz edepsiz miyiz, sen o laflarına dikkat edeceksin ilk önce.
Benim anlatmak istediğim şeyin ana fikrini çöz ilk önce öyle gel....
Aynen değişiyor. Biz uyuşmuyoruz senle bizimle değilisinnPolemige girmek istemiyorum, ondan dolayi bu sana karsi son mesajim olacak.
Ben herkesin görümcesine karsi mesafeli olsun yada düsman olsun felan demiyorum. Elbette insan görümcesi ile çok güzel arkadasliklar kurabilir fakat benim için belirlir sinirlar vardir. Ben mesela kendi ablama ile bile bu durumu anlatamazdim. Ki ben o kadar çok tabu ile felan büyüyen bir kiz degilim. Gayet özgürce büyüdum fakat bu demek degil ki gidip herkes ile herseyi konusayim diye.
Hiç kimsenin benim esim ile korunmali mi, korunmasiz mi cinselligi yasadigimi bilmemesi lazim. Bunlar sahsen benim için çok özel bilgiler ve abimin esi gelip bana bu bilgileri verse ben açikçasi rahatsiz olurdum. Ayni sekilde esim bu bilgileri gidip kendi kardesi ile paylassaydi, rahatsiz olup, tavrimi koyardim esime karsi.
Ben ayrica sana edepsiz felan demedim. Sadece benim edebim buna izin vermezdi dedim. Sanirim herkesin bu konularin üzerinde olan bakis açisi degisiyor.
Dalga geçmiyorum. Sen dalga amaçlı öyle sorarsan bende böyle cevap veririm. Açık yakalamış gibi sevinmiş bir de.
Biraz kitap oku
Sana da tavsiye ederim. İstediğin kitap varsa kitaplığıma bakıp varsa verebilirim ?!???
Cin ali serisini ilkokulda okudum.
Cin ali seviyesinde diyorsun yani hmmm.
Benimkiler ağır kaçar gülüm ya... İlkokula giden kardeşime sorayım bi.
Cin ali seviyesinde diyorsun yani hmmm.
Benimkiler ağır kaçar gülüm ya... İlkokula giden kardeşime sorayım bi.
ikinizde birbirinize laf sokuşturma konusunda harikasınızEvet sor da oku
ikinizde birbirinize laf sokuşturma konusunda harikasınız
benim hiç aklıma gelmez böyle şeyler, bazen lazım oluyo çok özeniyorum