Gebelik

Ailecek gidip kiz'a ertesi gün hapimi aldiniz?
Kızım benim abim 7 senelik ewli 2 çocuğu var.
Bana bahsetti gelinimiz böyle böyle şüphem var sanki ne yapsak diye,
Bende bir görümce olarakk aldım yanıma gelini gittik eczaneye aldık olay budur..
Pardon neye şok oldun pek anlayamadım ben

bnde bu yüzden sordum. norlevo muadilini bilmeliydi ama neyse :)

valla ben aylardır ilişkiden sonra ayaklarımı dikip yatıyorum, destekleyici ilaç kullanıyorum, ovulasyon takip edip dereceyle ateşimi ölçüyorum! henüz hamile kalamadım. eğer hamileyseniz şiddetle tebrik ederim!

Bilemedim. Istersem 10 yil evli olup 20 çoçugum olsa dahi ben görümceme "ben senin abin ile sex yaptim, hamile olmaktan korkuyorum, acep napsak" diyemezdim. Edebim izin vermezdi.

Bilemedim. Istersem 10 yil evli olup 20 çoçugum olsa dahi ben görümceme "ben senin abin ile sex yaptim, hamile olmaktan korkuyorum, acep napsak" diyemezdim. Edebim izin vermezdi.
Benim gelinimizle aramızda 1 yaş var.
Benden 1 yaş büyük.
Arkadaş gibiyiz biz.
GELİN GÖRÜMCE ilişkisi gibi değil burda okuduklarınız gibi.
Hadi kayınvalidesine dese böyle bişi haklısın dicem.
Bence yalnış düşünüyosun 21.yüzyılda yaşıyoruz.
Şu toplumumuzda herşey şeffafken, yaş olarak gelin görümce arkadaş gibiysek ve benimle böyle bir şeyi paylaşıyorsa ben bununla gurur duyarım.
Demek ki ben o içten samimi kardeş sevgimi vermişim ki ona benimle her şeyini paylaşabiliyor derim.
Ve ayrıca, sizin tabirinizle bana kalkıp demedi, abinle ben SEX yaptım lilyana çok ateşli sewişiyorduk sanırım içime kaçtı spermi şüphem var hadi bana ertesi günü hapı alalım demedi.
Siz olayı çirkinleştiriyorsunuz şu an konuşmalarınızla edebim buna izin vermezdi felan....
Ne yani biz edepsiz miyiz, sen o laflarına dikkat edeceksin ilk önce.
Benim anlatmak istediğim şeyin ana fikrini çöz ilk önce öyle gel....

Son düzenleme:

Polemige girmek istemiyorum, ondan dolayi bu sana karsi son mesajim olacak.

Ben herkesin görümcesine karsi mesafeli olsun yada düsman olsun felan demiyorum. Elbette insan görümcesi ile çok güzel arkadasliklar kurabilir fakat benim için belirlir sinirlar vardir. Ben mesela kendi ablama ile bile bu durumu anlatamazdim. Ki ben o kadar çok tabu ile felan büyüyen bir kiz degilim. Gayet özgürce büyüdum fakat bu demek degil ki gidip herkes ile herseyi konusayim diye.

Hiç kimsenin benim esim ile korunmali mi, korunmasiz mi cinselligi yasadigimi bilmemesi lazim. Bunlar sahsen benim için çok özel bilgiler ve abimin esi gelip bana bu bilgileri verse ben açikçasi rahatsiz olurdum. Ayni sekilde esim bu bilgileri gidip kendi kardesi ile paylassaydi, rahatsiz olup, tavrimi koyardim esime karsi.

Ben ayrica sana edepsiz felan demedim. Sadece benim edebim buna izin vermezdi dedim. Sanirim herkesin bu konularin üzerinde olan bakis açisi degisiyor.

Aynen değişiyor. Biz uyuşmuyoruz senle bizimle değilisinn
Ve bir erkek zaten anlatırsa o ş..sizzz olur...
Ama bayanlar arasında böyle şeylerin konuşulması normal.
Şu an kadınlar klübündeyiz farkındaysan ve burda herkes birbirine bir sürü sorular soruyor.
Oyuzden ben bunun yalnış olduğunu düşünmüyorum, yani abartılacak kadar bir durum yok sizin bahsettiğiniz tarza.
Ve edebim buna müsade etmez derken, sizin aranızda ki bu konuşma bana edepsizce geldi demektir, birbirimizi kandırmayalım şimdi.
Her neyse ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…