Gebelik

Gerçekten içimi rahatlatacak yorumlara ihtiyacım var, makaraya değil gülüm
korkacağın şeyi ne diye yapıyorsun o vakit..rahatlamasın için miçin sonra tekrarını getirirsin her ay korkularınla mı uğraşalım yani...ya da bu kadar meraklısınız ve de sözlüsünüz neyi bekliyorsunuz madem aceleniz var evlenin hey Allahım yarabbim.

Bu forumda herkes sadece sorulana cevap verse belki de hiç polemik çıkmayacak

Belki bir hata yaptım, bir musibet bin nasihatten daha iyidir...
Bu da benim dersim oldu, bir daha hayatta yapmam.
Yardımcı olmak istiyorsanız olun, olmayacaksanız cevap verme zorunluluğunuz yok, hatırlatmak istedim..

Ertesi gün hapını araştırdım. Onu içip hamile kalanları da okuyunca çok panikledim.
Gerçekten mümkün değil, değil mi?

Değil elbette ki.
İsterseniz bir hekime danışın diyeceğim ama ciddi azar işitirsiniz.
Madem bu kadar korkuyorsunuz nefsinize hakim olun bundan sonra..

kalırsan o çocuk bence kutsal sayılmalı. 4 kat çamaşırı delip de oluşmuş sonuçta :)

Çoook teşekkür ederim cevabınız için..
İnternette araştırdım giysiden temas ettiyse kalınabilir diyordu. Ama dediğiniz gibi 4 kat geçince akışkanlığı kalmamıştır değil mi?

internetten maşallah herşeyi araştırmışın be güzelim

bird hamile nasıl kalınır onu araştırsaydın ya

evlenicen hem öğrenmiş olursun hemde merakın giderdi

buraya böyle cahilce konu açıp dalga konusu olmazdın

Lütfen bir daha ertesi gün hapı kullanma çünkü tüm hormonlarını mahvediyor yan etkisi çok fazla .. Sözlü bile olsan kendini kullandırma .. Adam olsun beklesin seni böyle abuk subuk durumlara düşürmesin ayrıca gelin ata binmiş ya kısmet demiş yarın ne olacağı belli değil lütfen ama lütfen çok dikkatli ol

İşte burada çoğu kişi yargılayıp dalga geçmeye meraklı olduğu için buraya konu açmayacaktım.
Ondan araştırdım ama sonra içim rahat etmedi.
Teşekkür ederim cevabınız için

Evet bir hata yaptım ve hatamdan ders almaya çalışıyorum.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.

Olur da geçmiyorum zaten :)

geçiyorsun hemde nasıl dalga geçiyorsun internetten herşeyi araştırmayı bilen kişi hamile nasıl kalınır onu da bilir di.

evlenceksin bu kadar yanıp tutuşuyorsun sözlünle bunu yaptın ya sus ya yapma ya çabuk evlen ha evlenmeden biri sana nasıl gebe kalınır anlatıversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…