Gebelik

ben de önceden böyle acaip acaip şeylere kafayı takıp hayatı kendime zehir ederdim. kendimden bildiğim için konu sahibi cidden soruyor yani.
hamile kalmazsın, hem ertesi gün hapı içmişsin. hiç merak etme. böyle yaparsan adetin gecikir. bi 10 gün sonra da idrar testi yapar rahatlarsın. rahat ol.

başka bi eczaneye sor istersen bu hapı. ama hapa bile gerek yok . hakkaten boşa canını sıkıyorsun.

norlevo hala kaldı mı piyasada :)

Canım sallıyor işte oradan belli hepsi toplatıldi. Eczaneye sorun diyor. Bende 1.5 yıl öncesine kadar bu sektördeydim. 2 yıl önce bize yazısı gelmişti artık satılmayacak diye. Birde şunu ciddiye alıp cevap verenler var

Evet içimin rahatlamasına ihtiyacım var o yüzden cidden soruyorum :)
Tam sizin gibiyim bende

Sende onlardansın sanırım
17 liraya aldım.
İster inaaan ister inanma paşa gönlün bilir

Hey maşallah itfaiye gibi sulamış, 4 kattan geçtiğine göre.

Spermler hava ile temas ettiklerinde dölleyici özelliklerini kaybederler. Temas olsa dahi oradan tırmanıp rahmi bulamazlar. Dağcı mı canım bunlar?

Boşa içmişsin o hapı. Adet düzenin değişebilir, hap ileri atabilir. Buna da hazırlıklı ol.

Mantıklı olan sizin dediğiniz gibi bunun bende farkındayım
Ama hani insan bazı şeyleri başkasından duymayınca rahatlamaz ya
O bakımdan soruyorum
Teşekkür ederim cevabınız için

Ertesi günü hapı 50 TL nasıl 17 TL aldınız siz onu ya ...

Norlevo mudur nedir ondan aldım ben.
16.99 mu öyle küsüratlı bişiydi 17 lira verdik.
Herkes kalkmış diyor, netten baktım şimdi insanlar da kalkmış yerine ella gelmiş daha pahalı falan demişler

Norlevo mudur nedir ondan aldım ben.
16.99 mu öyle küsüratlı bişiydi 17 lira verdik.
Herkes kalkmış diyor, netten baktım şimdi insanlar da kalkmış yerine ella gelmiş daha pahalı falan demişler
Valla artık tek bir tane var ertesi günü hapı oda 50 tl idi abimin eşine almıştık 2 ay önce...

Mantıklı olan sizin dediğiniz gibi bunun bende farkındayım
Ama hani insan bazı şeyleri başkasından duymayınca rahatlamaz ya
O bakımdan soruyorum
Teşekkür ederim cevabınız için
Kadın rahmi 8-10 cm geridedir. Tam içinde olduğu anda boşalması lazım. Ya da bir kısmı içine girmiş şekilde kadın alttayken. Mümkün değil üstte kıyafet varken.

araştırmalarım sonucu
Norlevo 750 mcg 2 Tablet (ertesi gün hapı), ilaç fiyatı: Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'na bağlı İEGM (TİTCK) tarafından 5 Aralık 2014 tarihi itibariyle açıklanan KDV dahil satış fiyatı 16.94 TL dir. Abdi İbrahim İlaç firması tarafından satışa sunulan 8699704011638 barkod numaralı bu ilaç Orijinal/Jenerik sınıflandırmasında Jenerik ilaç sınıfındadır.

Piyasada mı yani hala?
Bizde böyle bir fiyata aldık küsüratlı.
Yani 17 verdik üstünü almadık geri doğal olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…