Gebelik yaşayanlar, bir bakabilir misiniz?

Canım benim... İdrar testini çok erken yapmışsın... Bence çıkmazdı çıkmamış... Belirtilerin psikolojik değilse gebelik belirtileri.. Ben de öyle deli gibi uyuyordum çünkü... Rabbim gönlüne göre versin inşallah... Adet olacağın gün olmazsan test yap derim.. Ben adetime bir gün kala yapmıştım öğrenmiştim... İnşallah bebeğin seninledir..

inşallah canım bekliyorum sonuçları... şeker hormon gebelik ne varsa istedi dahiliye doktorum sağolsun...

tabiki de adet tarhın geçince test yapmanı tavsiye ederim. daha garanti olur

kızlar bende bu ay çatlatma iğnesi oldum yarın adet günüm. dünden beri akıntı idrarda koku ve bir haftadır bel ve kasık ağrısı. sizce bu belirtiler hamilelik olur mu

kızlar bende bu ay çatlatma iğnesi oldum yarın adet günüm. dünden beri akıntı idrarda koku ve bir haftadır bel ve kasık ağrısı. sizce bu belirtiler hamilelik olur mu

Benim gebelik belirtilerimde akımtımda artış olmuştu baya.. İdrar testi varsa yapabilirsin...

Seni Üzmek Yana Yanılmak İstemem Canım Ama Aynı Belirtilerden Arkadaşımdada Oldu Negatif Cıktı Sonuc Bence Bir Test Yaptır Daha Kesi Olur Senin İçin Umarımki Hamilesindir

kızlar beta hcg negatif.
Uzulme daha adetine var belli olmaz sen adetini bekle yine de.. doktorlara kalsa ben hic hamile kalamazdim 40 50 gunde bi adet oluyodum ama 1yil sonunda hamile kaldim.. her ay yeni umut.. 2 ay oldu 3 ay oldu diye toplama bebegin ne zaman gelecegi belli olmaz.. ben de 6 aydir korunmuyorum ama olmadi hala.. bu ay ovulasyon testi deniycem bakalim kismet bu isler.. sen yine de cok tatli yeme ailede varmis bak fazla insulin yumurtaliklarin calismasini bozuyor tecrube ile sabit..

Adet tarihinden 10 gün sonra yaptır kesin sonuç alırsın. İnş gönlüne göre olsun :)

Bal
Bal kürü nedir acaba

"Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir."

Bir bak istersen canım

Belirtiler gebelik icin cok erken.pskplojik olma ihtimali bence cok yuksek.allah gonlune gore versin.en hayirli zamanda nasip etsin.

canım beş sene çocuk ıcın denedık heray bırsuru belırtı yaşadım yaşamadıgım belırtı kalmadı ınanamazsın. ama hepsi boş çıktı.gecen ay hamıle kaldım ve bır tane bıle belırtı yasamadım. tek belırtım goguslerım acıyo dokununca ama bız hamıle olmayı beklerkenkı gıbı degıl zaman ılerledıkce acısı artıyo.
işallah hamılesındırrrr ama
kısıye gore degısıyo belirtiler, bırde ınsan kendını ıster ıstemez etkılıyo. en ufak seyı takıyoruz kafamıza. oyuzden bekle adetın gecıksın nekadar takmazsan nekadar ılgılenmezsen herşey daha kolay oluyo ınan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…