- 29 Temmuz 2024
- 495
- 1
- 155
- 18
- 27
Ne demek güzel haberlerde hepimizin yüzü gülüyorYa iyi bari haftaya tekrar gideceğim inşallah herşey yolundadır :)) size de teşekkür ederim sorularımı cevapladığınız içinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek güzel haberlerde hepimizin yüzü gülüyorYa iyi bari haftaya tekrar gideceğim inşallah herşey yolundadır :)) size de teşekkür ederim sorularımı cevapladığınız içinnn
Evet ya gerçektenNe demek güzel haberlerde hepimizin yüzü gülüyor
Akıntınızda bi şey gözlemlediniz mi?Şimdi test yaptım çift çizgi çıktı belirgin şekilde aşırı heyecanlandım tekrar yapacağım test pazartesi de hastaneye gideceğim inşallah :)
Hayır normal akıntıydı yerleşme kanaması falan olmadı bende doktora sordum istemediğimiz bir durum olması zaten dedi bi sıkıntı yok dediAkıntınızda bi şey gözlemlediniz mi?
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olur inşallah 26 eylülde olmuştum son adetimi comfort adlı marka ama eczaneden aldığınız herhangi bir test de olur erken gebelik testi yapmıştım ben
Bunlardan şuan sadece yorgunluk ve halsizlik var 2 test yaptım zaten pozitif çıktı pazartesi de kan tahlili vereceğim sadece sağ kasık ve göğüs ucu ve normal göğüs ağrım var kararma yokBunlardan şuan sadece yorgunluk ve halsizlik var 2 test yaptım zaten pozitif çıktı pazartesi de kan tahlili vereceğim sadece sağ kasık ve göğüs ucu ve normal göğüs ağrım var kararma yokhanımlar merhabalar , öncelikle adetim aşırı düzenli ve her ay 25in gecesi oluyorum bugün geçeli adetimin tam 3 gün oldu 4de dönüyorum ve göğüs ucu ve göğüsümde hassasiyetim aşırı fazla özellikle ucu çok acıyor arada adet olacakmış gibi ağrı geliyor ama kasıklarımda kramplar oluyor ve ben lekelenme tarzı bişey yaşamadım her kadın yaşamıyormuş sanırım ve belim 1 haftadır aşırı ağrıyor sabah test yapacağım ama teste de güvenmiyorum sadece lekelenme olmadan hamile olanlar var değil mi ve bu gece daha fazla kramp giriyor belim de aynı şekilde umarım bebiş vardır :)
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bende çok istiyorum Allah nasip eder Bende de bi takım belirtiler var 2 3 haftadır kasıklarım ağrıyor göğüs hassasiyeti yaşıyorum karnım da sertlik var eğilip kalkarken baskı oluyor sanki kasıklarıma. Bi iki gündür bi mama türüne ismini vermek istemiyorum özenmenizi istemem yoğun koku geldi bana eşime sordum kokuyor mu bu yiyecek diye hayır dedi yarın adet görürsem göreceğim bakalım inşallah görmemHanımlar bişey daha sormak istiyorum benim karnım sanki 5-6 aylık karın gibi birde parmağımı bastırınca parmak izlerim çıkıyor ödem falan mı yoksa normal mi bu durumlar acaba
Adet oldunuz mu ve bişey soracağım ben bugün muayeneye gittim 14 mm kese dendi ama bebek gözükmüyor şuan normal mi acaba inşallah kötü bişey yokturAllah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Bende çok istiyorum Allah nasip eder Bende de bi takım belirtiler var 2 3 haftadır kasıklarım ağrıyor göğüs hassasiyeti yaşıyorum karnım da sertlik var eğilip kalkarken baskı oluyor sanki kasıklarıma. Bi iki gündür bi mama türüne ismini vermek istemiyorum özenmenizi istemem yoğun koku geldi bana eşime sordum kokuyor mu bu yiyecek diye hayır dedi yarın adet görürsem göreceğim bakalım inşallah görmem
Hayır olmadım inşallah yarın da olmam heveslenmek istiyorum ama korkuyorum da yarında olmazsa yarın akşam falan test yapacağımAdet oldunuz mu ve bişey soracağım ben bugün muayeneye gittim 14 mm kese dendi ama bebek gözükmüyor şuan normal mi acaba inşallah kötü bişey yoktur
Adet oldunuz mu ve bişey soracağım ben bugün muayeneye gittim 14 mm kese dendi ama bebek gözükmüyor şuan normal mi acaba inşallah kötü bişey yokta ö
Adet oldunuz mu ve bişey soracağım ben bugün muayeneye gittim 14 mm kese dendi ama bebek gözükmüyor şuan normal mi acaba inşallah kötü bişey yoktur
Yaa hayırlı olsunnn inşallahhh bi kan verin benceAz önce test yaptım iki çizgi çıktı çok heyecanlıyım
Merhaba gogus agriniz ne zaman basladi benim adet 19da yani 4 yada 5gun var 3gun once bel ve bacak agrilarim basladi dunde sdet olucakmisim gibi kasik agrilarim varŞimdi test yaptım çift çizgi çıktı belirgin şekilde aşırı heyecanlandım tekrar yapacağım test pazartesi de hastaneye gideceğim inşallah :)
Çok belli değil biraz daha bekleyin bence eğer şüpheniz varsa hastaneye gidin ama regli beklemek daha iyiMerhaba bana da bakabilir misin. Reglim henüz gecikmedi iki farklı markadan erken gebelik testi aldım yaptım ikinci çizgileri çok silik. Testlerin biri artımed güvenilir değil diyorlar yarın bthcg için gidicem hastaneye. Sizce var mı gebelik.
Adetimden 9-10 gün önce başlamıştı ve bi kere gece yerimden uyandıracak şekilde bel ağrısı yaşadım bacak ağrım yoktu ara ara adet ağrısı gibi ağrı oluyordu ama geçiyordu ve kasık ağrılarım oluyorduMerhaba gogus agriniz ne zaman basladi benim adet 19da yani 4 yada 5gun var 3gun once bel ve bacak agrilarim basladi dunde sdet olucakmisim gibi kasik agrilarim var
Teşekkür ederim yorumunuz icin benim adete 4gun kaldi 8gun once bel kasik bacak agrisi basladi agrilar devam adet olucakmisim gibi kasiklarim agiriyor her agirdiginda adet olucsm deyip wc gidiyorum tabi gelen birsey yokAdetimden 9-10 gün önce başlamıştı ve bi kere gece yerimden uyandıracak şekilde bel ağrısı yaşadım bacak ağrım yoktu ara ara adet ağrısı gibi ağrı oluyordu ama geçiyordu ve kasık ağrılarım oluyordu
Merhabalar durumunuz nedir acaba test yaptınız mıTeşekkür ederim yorumunuz icin benim adete 4gun kaldi 8gun once bel kasik bacak agrisi basladi agrilar devam adet olucakmisim gibi kasiklarim agiriyor her agirdiginda adet olucsm deyip wc gidiyorum tabi gelen birsey yok
Dün test yaptim negatif bugün gecikmenin 6ci günü cnm senin durumun neMerhabalar durumunuz nedir acaba test yaptınız mı
Dün test yaptim negatif bugün gecikmenin 6ci günü cnm senin durumun n
Tekrar test yaptınız mı acaba ben 10 haftalık hamileyim haftaya ilk öğrendiğimde 5 haftalık hamileymişim ama benim midem bulantım kusma falan hiç olmamıştı ondan anlamadım gerçi hala hiç biri yok çok şükür :) hatta ilk taramaya gireceğiz inşallahDün test yaptim negatif bugün gecikmenin 6ci günü cnm senin durumun ne