• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik yaşayanlar, bir bakabilir misiniz?

canım beş sene çocuk ıcın denedık heray bırsuru belırtı yaşadım yaşamadıgım belırtı kalmadı ınanamazsın. ama hepsi boş çıktı.gecen ay hamıle kaldım ve bır tane bıle belırtı yasamadım. tek belırtım goguslerım acıyo dokununca ama bız hamıle olmayı beklerkenkı gıbı degıl zaman ılerledıkce acısı artıyo.
işallah hamılesındırrrr ama
kısıye gore degısıyo belirtiler, bırde ınsan kendını ıster ıstemez etkılıyo. en ufak seyı takıyoruz kafamıza. oyuzden bekle adetın gecıksın nekadar takmazsan nekadar ılgılenmezsen herşey daha kolay oluyo ınan.

Çok haklısın canım Allah tamamına erdirsin inşallah bir avazda doğurursun hemen. :)

Testte negatif diyordu ama dr um dedi ki geç döllenmeyse çıkmamış olabilir. o nedenle kafanı rahat tut dedi. bir de bakacağım zaten gelmezse eğer dr progestan vermişti, adetin gecikirse adet olursun, bebek varsa bebek daha iyi tutunur demişti.

pzt hastaneye gidince konuşacağım.

Ben en geç 30. Gün adet olurdum geçince oldu galiba dedim 4- 5 gün bekledim test yaptım pozitif çıktı bir önceki adetim çok erken olmuştu 23. Gün hiç olmazdım genelde 26-27 oda bir belirtiydi herhalde ve bacak kasılması ağrısı yaşamıştım o ay ve aniden tansiyon düşmesi gibi belirtiler yaşamıştım.

Ben en geç 30. Gün adet olurdum geçince oldu galiba dedim 4- 5 gün bekledim test yaptım pozitif çıktı bir önceki adetim çok erken olmuştu 23. Gün hiç olmazdım genelde 26-27 oda bir belirtiydi herhalde ve bacak kasılması ağrısı yaşamıştım o ay ve aniden tansiyon düşmesi gibi belirtiler yaşamıştım.

canım benim inşallah bir avazda doğurursun :D
bakalım bekliyorum içimden bir ses oldu diyor ama olmamışsa da üzüleceğim.
eşimle az önce ovulasyon testi aldık netten.

canım benim inşallah bir avazda doğurursun :D
bakalım bekliyorum içimden bir ses oldu diyor ama olmamışsa da üzüleceğim.
eşimle az önce ovulasyon testi aldık netten.
Canım inşallah ama olmamışsa da umudunu kaybetme bende netten ovulasyon testi almıştım belirlemek iyi oluyor değişebiliyor gün

Back