- 2 Ekim 2024
- 94
- 16
- 3
- 34
Amin hayırlı olsunHerkeste olmuyormuş lekelenme sanırım şimdiden karnımın büyüdüğünü hissediyorum resmen bakacağız kaç haftalık olmuş bebeğim Allah isteyen herkese tez vakitte nasip eylesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hayırlı olsunHerkeste olmuyormuş lekelenme sanırım şimdiden karnımın büyüdüğünü hissediyorum resmen bakacağız kaç haftalık olmuş bebeğim Allah isteyen herkese tez vakitte nasip eylesin
Aynen teşekkür ederim :) gaz ve ödem var biraz fazla su içtiğimden oluyor sanırımsevindim canım Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin. Gazdan sebep şişkinlik olabilir şuan erken göbiş için
Daha sonucum gelmedi maalesef cuma günü alacağım ve bişey sormak istiyorum benim gebeliğim cuma günü belli oldu ama şuan mide bulantım kusma vs hiç bir belirtim yok sadece hafif kasık ağrılarım var hiç bir şekilde kanamam da olmadı ne yerleşme ne düşük kanaması bebeğim iyi midir acaba sadece uyku hali var sık sık da lavobaya çıkıyorum bu kadarMerhaba beta sonucunuz çıktı mı ?
çok erken belirti için 7/8 haftadan snra bulantılar başlıyor merak etme bende yok diye seviniyordum dillendiriyordum çenemin gazabına uğradm 8.haftadan sonra ve suan 22 haftalıgım halen arada yokluyor :) kanamada olmasn zaten iyi bsey değil ilk üç ay düşük riski grubunda oluyosun yerleşme kanaması herkeste görülmüyor bendede olanlar uyku hali iştah gögüs acımasıydı yeni gebe kaldıgımda bide sağ kasık agrısı adet olacakmısım gibi agrılar bacagıma vururduDaha sonucum gelmedi maalesef cuma günü alacağım ve bişey sormak istiyorum benim gebeliğim cuma günü belli oldu ama şuan mide bulantım kusma vs hiç bir belirtim yok sadece hafif kasık ağrılarım var hiç bir şekilde kanamam da olmadı ne yerleşme ne düşük kanaması bebeğim iyi midir acaba sadece uyku hali var sık sık da lavobaya çıkıyorum bu kadar
Ay evet bende de ya çok küçük olduğu için hissedememek çok kötü gerçekten umarım iyidir yarın gitmeyi düşünüyorum yorgun olmazsam en azından beta sayılarımı karşılaştırırım aşırı merak ediyorum birde ilk kalp atışını dinlemeyi istiyorum artık çok uzun zamanmış gibi geliyorrrrrçok erken belirti için 7/8 haftadan snra bulantılar başlıyor merak etme bende yok diye seviniyordum dillendiriyordum çenemin gazabına uğradm 8.haftadan sonra ve suan 22 haftalıgım halen arada yokluyor :) kanamada olmasn zaten iyi bsey değil ilk üç ay düşük riski grubunda oluyosun yerleşme kanaması herkeste görülmüyor bendede olanlar uyku hali iştah gögüs acımasıydı yeni gebe kaldıgımda bide sağ kasık agrısı adet olacakmısım gibi agrılar bacagıma vururdu
Merhaba , canım benim ilk gebeliğimde öğrendiğimde şok olmuştum. Adet ağrıları gibi gelen ara ara olan kasık ağrılarından hariç başka hiç bir şey yoktu. Yerleşme kanaması olmadı. Midem hiç bulanmadı. Yani takılma sen keyfini çıkar. Zamanla belirtilerin gelicek zatenDaha sonucum gelmedi maalesef cuma günü alacağım ve bişey sormak istiyorum benim gebeliğim cuma günü belli oldu ama şuan mide bulantım kusma vs hiç bir belirtim yok sadece hafif kasık ağrılarım var hiç bir şekilde kanamam da olmadı ne yerleşme ne düşük kanaması bebeğim iyi midir acaba sadece uyku hali var sık sık da lavobaya çıkıyorum bu kadar
Evet belli çok küçük olup hissedemediğim için hastaneye gittim vajinal muayene yaptılar minicik ama bebişimin kesesi gözüküyor şimdilikkk gayet iyi gözüküyor dedi rahmin üstlerine tutunmuş dedi Allahım nazarlardan saklasın inşallahhhMerhaba , canım benim ilk gebeliğimde öğrendiğimde şok olmuştum. Adet ağrıları gibi gelen ara ara olan kasık ağrılarından hariç başka hiç bir şey yoktu. Yerleşme kanaması olmadı. Midem hiç bulanmadı. Yani takılma sen keyfini çıkar. Zamanla belirtilerin gelicek zaten
Hayırlı olsunnn inşallah sağlıkla dünyaya gelsin bebişşş bunu görmek için neleri mi vermezdim 8 aydır uğraşıyorum bu ay klomen tedavisi uyguladık şimdi adetime 2 gün kaldı kasıklarım ağrıyor göğüslerim acıyor felaket bir sırt bel ağrısı çekiyorum. Özellikle sol kaşığımda bir ağrı var zaman zaman giriyor. ama ümitlenmek istemiyorum regli olunca yıkıp yaşamamak içinEvet belli çok küçük olup hissedemediğim için hastaneye gittim vajinal muayene yaptılar minicik ama bebişimin kesesi gözüküyor şimdilikkk gayet iyi gözüküyor dedi rahmin üstlerine tutunmuş dedi Allahım nazarlardan saklasın inşallahhh
Hayırlı olsunnn inşallah sağlıkla dünyaya gelsin bebişşş bunu görmek için neleri mi vermezdim 8 aydır uğraşıyorum bu ay klomen tedavisi uyguladık şimdi adetime 2 gün kaldı kasıklarım ağrıyor göğüslerim acıyor felaket bir sırt bel ağrısı çekiyorum. Özellikle sol kaşığımda bir ağrı var zaman zaman giriyor. ama ümitlenmek istemiyorum regli olunca yıkıp yaşamamak içt
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin biz istedik olsun diye uğraştık olmadı saldık baya olursa olur olmazsa zamanı gelince dedik o zaman oldu benim hiç bir belirtim yoktu kasık ağrım ve göğüs ağrım dışında adetim biraz geçtikten sonra felaket bel ağrım oldu umarım vardır bebiş sizde de inşallah hakkınızda hayırlısı olur ama olmazsa da üzülmeyin çünkü kendiliğinden oluyormuş ya çok isteyince strese girdiğimiz için olmuyor maalesefHayırlı olsunnn inşallah sağlıkla dünyaya gelsin bebişşş bunu görmek için neleri mi vermezdim 8 aydır uğraşıyorum bu ay klomen tedavisi uyguladık şimdi adetime 2 gün kaldı kasıklarım ağrıyor göğüslerim acıyor felaket bir sırt bel ağrısı çekiyorum. Özellikle sol kaşığımda bir ağrı var zaman zaman giriyor. ama ümitlenmek istemiyorum regli olunca yıkıp yaşamamak için
Evet, gerçekten bunu çok duydum. Çok kafama taktığım için olmuyor sanırım keşke biraz akışına bırakabilsemTeşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin biz istedik olsun diye uğraştık olmadı saldık baya olursa olur olmazsa zamanı gelince dedik o zaman oldu benim hiç bir belirtim yoktu kasık ağrım ve göğüs ağrım dışında adetim biraz geçtikten sonra felaket bel ağrım oldu umarım vardır bebiş sizde de inşallah hakkınızda hayırlısı olur ama olmazsa da üzülmeyin çünkü kendiliğinden oluyormuş ya çok isteyince strese girdiğimiz için olmuyor maalesef
Kesinlikle akışına bırakmalısın çünkü stres yapıyor insan Allah ne zaman nasip ederse de geç emin ol hayırlısı olan o kesinlikle daha iyidir hemde demekki zamanı var öyle düşün doğru zamanda gelirmiş Bebek Allah en kısa zamanda nasip etsin ama kesinlikle şartlama kendini birde onun psikolojisinde olunca bütün hamilelik belirtilerini yaşıyor gibi hissediyor insan bende aynısını yaşadım sonra akışına bıraktım çok şükür bugünüme moralini düşürme aslaaa güzel haberlerini bekliyoruzEvet, gerçekten bunu çok duydum. Çok kafama taktığım için olmuyor sanırım keşke biraz akışına bırakabilsem
Teşekkür ederimmm. Haber vereceğimKesinlikle akışına bırakmalısın çünkü stres yapıyor insan Allah ne zaman nasip ederse de geç emin ol hayırlısı olan o kesinlikle daha iyidir hemde demekki zamanı var öyle düşün doğru zamanda gelirmiş Bebek Allah en kısa zamanda nasip etsin ama kesinlikle şartlama kendini birde onun psikolojisinde olunca bütün hamilelik belirtilerini yaşıyor gibi hissediyor insan bende aynısını yaşadım sonra akışına bıraktım çok şükür bugünüme moralini düşürme aslaaa güzel haberlerini bekliyoruz
Merhaba benim hamileliğim 4.5 haftalık falan beta da 4860 gelmiş normal mi bu durumEvet rahim yatak hazırlayıp genişlemeye başlıyor ilk üç ayda kanama olmadığı sürece bu ağrılar yerleşme ağrıları
Evet canım haftası çok önemli değil 2 güne bir en az %60 civarı artış olması lazım bu betayla keseyi görebilirsiniz . Son adet tarihiniz ne zamandıMerhaba benim hamileliğim 4.5 haftalık falan beta da 4860 gelmiş normal mi bu durum
26 ekimdeydi keseyi gördüm çarşamba zaten bebişi görmek için sabırsızlanıyorum birazcık :)Evet canım haftası çok önemli değil 2 güne bir en az %60 civarı artış olması lazım bu betayla keseyi görebilirsiniz . Son adet tarihiniz ne zamandı
Çok iyi 6 haftada bebek kalp atışını duyabilirsiniz 8 haftaya kadar vakit veriyorlar doktorlar26 ekimdeydi keseyi gördüm çarşamba zaten bebişi görmek için sabırsızlanıyorum birazcık :)
Ya iyi bari haftaya tekrar gideceğim inşallah herşey yolundadır :)) size de teşekkür ederim sorularımı cevapladığınız içinnnÇok iyi 6 haftada bebek kalp atışını duyabilirsiniz 8 haftaya kadar vakit veriyorlar doktorlar