Gebelik yaşayanlar, bir bakabilir misiniz?

vivianne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
933
435
133
Kızlar selam...

Biliyorum hep aynı konular, bir sürü konu okudum hamilelik şüphesi duyup hayır değilmiş diyen, temennim inşallah hamile olmam yönünde Rabbim her arayana dileyene dilediğini verir inşallah...

Bu ay bende bir gariplik var. Deli gibi uykum geldi son 5 gün falan. bulduğum yerde içim geçiyor. bazen dr ofisten çıkınca ofise girip kapıyı kapatıp yarım saat yatıyorum muayene masasında bir iyi geliyor..

Acayip yiyorum ama öyle böyle değil, tadı o kadar güzel geliyor ki yediklerimin (ki zayıfımdır 168 boya 53 kg falan) ve duramıyorum ne var ne yok yiyorum... canım çekiyor bir şeyi alıp tokken yiyorum falan (ilk defa başıma geliyor)

Belim kopacakmış gibi ağrıyor kalkamıyorum yataktan. ortopedist bir şeyin yok çakı gibisin dedi elle muayene etti. hayda benim yatağım sanki bana çivi..

Son adet tarihim 28 ağustos... 21 gün olmuş yani.. şimdi bu belirtilerden şüphelenip test yaptım silüet silik milik hiçbir şey çıkmadı bembeyazdı kontrol çizgisi dışında...

Bugün arkadaşım sen çok sarısın hasta mısın dedi. (sarılık değilim, bağışıklığım var)

Batma oluyor arada karnımda.. (ama çok dikkat çekici bir ağrı değil, hafif) - ve çokça da gaz var..

Hastanede çalışıyorum istesem çok kolay b-hcg, ama geçen ay şiddetli karın ağrısı şikayetiyle bakmışlardı hiçbir şey çıkmadı. şimdi de yaptırmaya utanıyorum ne görmemiş sevindirik her ay baktırıyor hamile mi değil mi diye diyecekler...

Bilmiyorum hamile miyim değil miyim, bu ay çok farklı diyorum, geçen ay da çok farklıydı benim için, acaba psikolojik mi diyorum kafamda mı yaratıyorum bunları diyorum... Öyle ikilemdeyim..

Size sorularım; sizce testi erken mi yapmışım, hala ihtimal var mı?

Adet döngüm ortalama 27 gün. ne zaman baktırmalıyım eğer gelmezse?

Çok teşekkürler kızlar, hepinize sıkıca sarıldım...

Canım bence hamilesin :) Alt kirpiklerin çapraz çapraz olmuş mu ya da grup grup bitişmiş mi? Göz bebeklerin büyük mü? Testi adet gününde yap...

aha bende denedım bu ay bebek bılmırum oldu mu kı ama adetın gecmeden erken cıkmayabılır evet

canım benim söylediklerin hamilelik belirtilerini veriyor ancak sen istiyorsun herhalde ki bu durum psikolojikte olabilir .bazen idrar tahlilleri kesin sonuç vermez nitekim benim hamileliğim idrarda çıkmamıştı kanda çıktı ilk başlarda çünkü progesteron hormonum düşüktü. kesin sonuç için regl gününü bir hafta falan bir geç bakalım sonra tekrar test yap .umarım herşey istediğin gibi olur.

canım kime ne istersen hergün gidip test yaptırırsın. ben de her ay yaptırdım nerdeyse 1 buçuk sene boyunca. burdaki arkadaşları bile bunaltmıştım bebeğim ne zaman gelecek diye. inşallah senin de bebeğin seninledir :)

Cok bebek istedigin icin vucudun seni yaniltiyo olabilir, bence hic umursama rahat ol, adet tarihinde adet olmazsan yap testi o zaman

Aşırı yeme istegi ve uyku hali sekerle ilgili olabilir gibi geldi bana madem hastanede calısıyorsun aclik ve tokluk seker baktirip bi doktora gosterebilirsin hipoglisemi olabilir.. diger belirtilere de fazla takilma bebek olsa bile bu kadar erken baslamaz belirtileri.. adet belirtisi ve hamilelik cok benziyo gunun gecmeden dinleme kendini..

Adetinin gecmesini bekle test yap. bu kdr belirti icin cok erken. Piskolojikte olabilir her ay okadar cok belirti yasadım ki bu sefer galiba oldu dedim ama tuttugu ay okadar belirti yasamadım

Belirtiler aynı bendede oldu idrar testi benim adetime 2gün vardı daha ama sonuç verdi..biraz daha bekle idrar testi yaparsın

Sagolun kizlar, sekere baktlar bildigim kadariyla ama cikmadi ama rahmetli babam diyabetliydi ben de risk grubundayim. Bilmiyorum bu ay feciyim haftaya degil ondan sonraki pzt kadar adet olmazsam direkt kan testi.. tarcin corekotu bal kurunde ikinci ayim. Bakalim ne olacak

hastanedeyim şu an dahiliyeden sıra aldım hemen 9da başlayacak bakalım hemen şeker için kan vereceğim.. inşallah babamdan geçmemiştir...

Benim de annem diyabetli canim.. malesef bu hastaliklar cogunlukla genetik.. bende kendimi bildim bileli pko var.. senin yasadigin belirtileri yasiyordum seker yuklemesi yapildi diyabet degilim ama iyi bi adayim insulin direnci cikti seker ilaci kullaniyorum 1 senedir.. allaha sukur o sıkıntılarım gecti adetim duzenli geliyo.. bir cocugum var ikinciyi istiyorum simdi insallah en kisa surede sahip oluruz.. bu arada tarcin bal corek otu kuru benim polikistik overi multikistik over yapmisti sonrasinda sogan kuru yapip kurtuldum kistlerden doktor bile sasirmisti.. iki ay klomen kullanip biraktim diger ay ramazan oldugu icin kullanmadim ve o ay hamile kaldim oglum 4 yasinda su an..

Zayifmissin buyuk ihtimal sekerin de normal cikar.. hergun bal yedigin icin bu belirtileri yasiyor olabilirsin.. balin sekeri kana cabuk karisip sekeri aniden yukseltir seker aniden yukselince insulin fazla salgilanir ve sekerin duser sonra uyku hali ve yeme istegi olusur.. bu kuru birakmani tavsiye ederim canim.. adetin de duzenliymis stres yapma bebek olur.. kac yasindasin ne zamandir bebek istiyosun?

24 yaşındayım canım. nisanda evlendim. son 2 aydır deniyoruz.

bal kürü 10 gün yapılıyor, 12 gündür almıyorum, adetin 2. gününden 12. gününe kadar. bilemiyorum bakalım ne çıkacak. öğleden sonra çıkar dediler. sistemden kontrol ediyorum :)

İsllh hamilesindir ama rahat ol hayırlısını dile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…