- 22 Ekim 2018
- 1.999
- 2.430
- 133
Gebelik var gibi canım çok yeni ama kuruma çizgisine Hç benzemiyor çok yeni bir gebelik yani hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar ben testi tekrarladım silik çizgi cıktı yine adetim 3 gun gecikti acaba gec dollenme denilen olmuş olabilirmi cevaplarsanız cok sevinirim
Gebelik var gibi canım çok yeni ama kuruma çizgisine Hç benzemiyor çok yeni bir gebelik yani hayırlı olsun
[/
Size dememiştim konu sahibine demiştim ama sizde hamilesiniz belli zaten testten muhtemelen değeriniz 50 75 arasıdır diye düşünüyorum hayırlı olsun inşallah :)Şimdi hastaneden geldim ve evet çok yeni hamileymişim canım
Ay çok özür dilerim heyecandan karıştırdım herşeyiSize dememiştim konu sahibine demiştim ama sizde hamilesiniz belli zaten testten muhtemelen değeriniz 50 75 arasıdır diye düşünüyorum hayırlı olsun inşallah :)
Hayırlısı olsun inşallah kuzum rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah :)Ay çok özür dilerim heyecandan karıştırdım herşeyievet doğru cnm 53.63
Çok tessekur ederim inşallah tek duam❤Gebelik var gibi canım çok yeni ama kuruma çizgisine Hç benzemiyor çok yeni bir gebelik yani hayırlı olsun
Acaba özel hastenede mi yaptırdı iz yoksa normel hastanedemiEvet şimdi hastaneden geldim pozitif sonucumhamileyim
Özelde cnmAcaba özel hastenede mi yaptırdı iz yoksa normel hastanedemi
Değeriniz kaç çıktı acaba kaç gün geçti adetinizEvet şimdi hastaneden geldim pozitif sonucumhamileyim
Canım değerim 53.63. Daha çok yeniymiş. Adetim daha bugün olması gerekiyordu olmadı. Geçmedi bile yaniDeğeriniz kaç çıktı acaba kaç gün geçti adetiniz
Canım acılde bı kan versen cok ıyı olur.yada test tekrarla.inşallah vardırMerhaba arkadaşlar ben testi tekrarladım silik çizgi cıktı yine adetim 3 gun gecikti acaba gec dollenme denilen olmuş olabilirmi cevaplarsanız cok sevinirim
Rastgele cnm adetim bittikten 2 gün sonra korunmasız ilişki yaşadık. Ogün tutmuş. Ben tutmaz die içim rahattı ama şoktayım valla o tutmuş hemde.Tebrikler canım L Leylosleylosdualarında bizide eksik etme Rastgele mi hamile kaldın canım ? Yoksa ovulasyon testiyle günlerini belirledinmi?
Değerim 53.63 çıktı. Adetim daha geçmedi bugün olmam gerekiodu hatta olmadım. Ama ben bikaç gün önce belirtilerden dolayı anladım test yapmıştımDeğeriniz kaç çıktı acaba kaç gün geçti adetiniz
Anladım canım benimde ayın 11 de olmam gerekiyordu 13 ünde 59.3 çıktı iyi mi bilmiyorum daCanım değerim 53.63. Daha çok yeniymiş. Adetim daha bugün olması gerekiyordu olmadı. Geçmedi bile yaniben sabırsızlandım. Belirtilerden dolayı şüphelendim. Bende bat gelmeden 10 gün önce belirti başldı çünkü
Bende yaptım canım adetime 5 gün kala başladım yapmaya hatta bak böyle çıktıDeğerim 53.63 çıktı. Adetim daha geçmedi bugün olmam gerekiodu hatta olmadım. Ama ben bikaç gün önce belirtilerden dolayı anladım test yapmıştım
Ayyyy kuzum hayırlı uğurlu gelsin inşallah dikkat et. Sende benim gibi çok yenisin demekki. Düşük tehlikesi olbilirmiş şu dönemde die doktor bana yat dinlen dedi. Folik asit ve düşük hapı verdi. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinBende yaptım canım adetime 5 gün kala başladım yapmaya hatta bak böyle çıktı
düşük olabilir mi dedi doktorunuzAyyyy kuzum hayırlı uğurlu gelsin inşallah dikkat et. Sende benim gibi çok yenisin demekki. Düşük tehlikesi olbilirmiş şu dönemde die doktor bana yat dinlen dedi. Folik asit ve düşük hapı verdi. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Düşük tehlikesi var o yüzden hiç bir iş yapmadan yatıp dinlenceksin dedi. İlaç verdi. Sende dikkat et lütfendüşük olabilir mi dedi doktorunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?