- 3 Kasım 2021
- 88
- 23
- 38
- 36
- Konu Sahibi Manolya kokusu
Sağlık olsun canım üzülme Rabbim tez zamanda bizim ve bizim gibi isteyen herkesin kucağına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin. Regli olmadın mı halaBugün test yaptırdım 1.6 çıktı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık olsun canım üzülme Rabbim tez zamanda bizim ve bizim gibi isteyen herkesin kucağına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin. Regli olmadın mı halaBugün test yaptırdım 1.6 çıktı![]()
Amin olmadım çatlamanın 8. Günü benim anlamadığım testler bi silik bi negatif çıktı ümitlenmiştimSağlık olsun canım üzülme Rabbim tez zamanda bizim ve bizim gibi isteyen herkesin kucağına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin. Regli olmadın mı hala
İnşallah vardır canım biraz daha bekle düşünmeyeye çalış testler beni de yanılttı 2 tane testimde silik çizgi vardı ama olmadı bekleyelim bakalım inşallah en kısa zamanda nasip olurAmin olmadım çatlamanın 8. Günü benim anlamadığım testler bi silik bi negatif çıktı ümitlenmiştim
Amin canımİnşallah vardır canım biraz daha bekle düşünmeyeye çalış testler beni de yanılttı 2 tane testimde silik çizgi vardı ama olmadı bekleyelim bakalım inşallah en kısa zamanda nasip olur![]()
Regli oldum evet canımCanım ne yaptın regli oldun mu var mı bir gelişme.. Ben hala olmadım sağ kasık ağrısı var sadece aşırı halsizlik başka belirti yok inşallah olmam diye dua ediyorum ama 2 tane test yaprım ikisi de negatifacaba erken olabilir mi test için
Bende oldum canım malesefRegli oldum evet canımsen test ver kuzumm netlessin
umarım vardır bebişin
![]()
İnşallah canimm insallahBende oldum canım malesefumut bu aya inşallah
![]()
![]()
Hala aklımda şüpheler var ya var mı diye ilk olan ölü doğum olduğu icinAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip rtsin
Canım bugün test yaptım hemen çıktıİnşallah vardır canım biraz daha bekle düşünmeyeye çalış testler beni de yanılttı 2 tane testimde silik çizgi vardı ama olmadı bekleyelim bakalım inşallah en kısa zamanda nasip olur![]()
Bende yaptım bugünCanım bugün test yaptım hemen çıktı
Senin kaç gün varCanım bugün test yaptım hemen çıktı
Cuma çatlamanın 14. GünüBende yaptım bugün
Testin hatalı olabilir başka test var mı canımSenin kaç gün var
Dün de yapmıştım fazla idrardan oluyorTestin hatalı olabilir başka test var mı canım
Ay ben bugün kan vermeye gidiyorum sende kan ver netleşsin inşallah hayırlı haberler alırızDün de yapmıştım fazla idrardan oluyor
Benim adetime 4 veya 5 gun varAy ben bugün kan vermeye gidiyorum sende kan ver netleşsin inşallah hayırlı haberler alırız
Sizin adete kaç gün varAy ben bugün kan vermeye gidiyorum sende kan ver netleşsin inşallah hayırlı haberler alırız
2 gün varSizin adete kaç gün var
Sizin çıkar kanda benm daha var ama ilk gebelikte 4 gün kala çıkmıştı siz kan verin2 gün var
Ben cumartesi günü kan vermiştim 1.6 çıkmıştı inşallah şuan vardır biraz aceleciyim sabredemiyorumSizin çıkar kanda benm daha var ama ilk gebelikte 4 gün kala çıkmıştı siz kan verin