• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde silik cizgi

Öyle yapıyorum canım benim salı günü hastaneye gidicem bakalım inşallah iyidir bebişim sen iyimisin bari agrın vs var mı 😊😊😘
Valla dehşet ağrı var sanki regl olcakmışım gibi. baş dönmesi ve bulantı var bide. Yani bu kadar hızlı olacağını düşünmezdim bu belirtilerin. Pazartesi yine tahlillerim var bakalım ne çıkacak. Umarım tutunur bebeğim 🙏

Valla dehşet ağrı var sanki regl olcakmışım gibi. baş dönmesi ve bulantı var bide. Yani bu kadar hızlı olacağını düşünmezdim bu belirtilerin. Pazartesi yine tahlillerim var bakalım ne çıkacak. Umarım tutunur bebeğim 🙏
Umarım canım ya benim öyle aşırı agrım yok aama arada oluyor kasık agrım oluyor bel agrım biraz göğüslerim çok sızlıyor ara ara bulantım oluyor bakalım ne dicek salı günü

Umarım canım ya benim öyle aşırı agrım yok aama arada oluyor kasık agrım oluyor bel agrım biraz göğüslerim çok sızlıyor ara ara bulantım oluyor bakalım ne dicek salı günü
Yanlış oldu tatlım pardon 😂🙏 Salı haber bekliyoruz senden

Ayyyy kuzum hayırlı uğurlu gelsin inşallah dikkat et. Sende benim gibi çok yenisin demekki. Düşük tehlikesi olbilirmiş şu dönemde die doktor bana yat dinlen dedi. Folik asit ve düşük hapı verdi. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Canım ben bugün tekrar test yaptım koyulaşması iyi demekmiş sanırım böyle çıktı

Eklentiler

• 849BBE23-9CCA-4981-9127-692AE3C804E0.jpeg
    849BBE23-9CCA-4981-9127-692AE3C804E0.jpeg
    67 KB · Görüntüleme: 38
Bende şimdi hastaneden geldim öğleden sonra sonuçlarımı almaya gitcem. Gece çok az kahverengi bi akıntı gelmiş lekelenme gibi. Korktum biraz açıkcası ama yerleşme kanaması diolar. Öğlen sonuçlarımı almaya gidince doktora sorcam bakalım 😢

Bende şimdi hastaneden geldim öğleden sonra sonuçlarımı almaya gitcem. Gece çok az kahverengi bi akıntı gelmiş lekelenme gibi. Korktum biraz açıkcası ama yerleşme kanaması diolar. Öğlen sonuçlarımı almaya gidince doktora sorcam bakalım 😢
İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur iyidir bebişin sana tutunmuştur inşallah

Moralim bozuk kuzum yeni geldim eve. Hcg değerim 53den 135e çıkmış. Cumadan pazartesiye kadar. Çarşamba günü sabah tekrar gitcem. Beta hcg 300-400 olmazsa düşük olcakmış öyle dedi doktor.

Merhabalar;
Uzun süredir takip ediyorum kayıt olmak bugune kısmetmiş.
28 yaşındayım 10 yıl önce pcos teşhisi konmuştu. Eşimle 8 yıldır beraberiz ancak çocuk için özellikle hiç girişimimiz olmamıştı.Pcos olduğum için geçen ay önce doktora gittim yumurtlama düzensiz dedi ancak hormon testlerimde bir anormallik yoktu klomen kullandım ve devamında laboquick marka ovülasyon testlerini kullandım ilk günler silik çizgi çıkarken bir gün bir anda çok koyu çizgi yakaladım ve o günün sabahında birliktelik olmuştu.Beklenen adet tarihim 2 gün geçti erken gebelik testlerinden yaptım ve çok silik çıktı. adetlerim düzensiz olduğundan gebelik testlerine güvenmiyorum. Ancak daha önceki gebelik testi tecrübelerimde tamamen bembeyaz çıkıyordu.

Eklentiler

• IMG_4145.jpg
    IMG_4145.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 43
Canım bunlar baya net silik değil ☺😇 hadi hayırlı olsun diyelim. 🤲🏻💜😇🐣 ne zaman birliktelik oldu hatırlıomusun ? B Berensuizgi
Adetimin 12.gününden itibaren aynı markanın ovülasyon testlerini yapıyordum ilk günlerde silik olduğunu farkettim Normalde bembeyaz çıkardı. 17. Gün sabah birliktelik oldu ve öğlenine yaptığım ovülasyon testi tamamen koyuydu

Canım düşük tehdidi devam edio dün hafif bi kanamam geldi. Gece sağ kasıktaki ağrıdan ağlaya aplaya kıvrandım öldüm sandım ağrıdan. Beta hcg bugün 335 di. Doktor proluton diye bi iğne verdi düşük için. Onu yaptırdım kalçam baya acıo yanıo. 2 günde bi bu iğneyi yaptırcaksın. Şuan devam edio gebeliğin 10 gün sonra keseye bakcam dedi. Kdr1643 Kdr1643

Canım düşük tehdidi devam edio dün hafif bi kanamam geldi. Gece sağ kasıktaki ağrıdan ağlaya aplaya kıvrandım öldüm sandım ağrıdan. Beta hcg bugün 335 di. Doktor proluton diye bi iğne verdi düşük için. Onu yaptırdım kalçam baya acıo yanıo. 2 günde bi bu iğneyi yaptırcaksın. Şuan devam edio gebeliğin 10 gün sonra keseye bakcam dedi. Kdr1643 Kdr1643
Anladım canım ne kadar geçti peki adetin bu değer iyi dedi mi doktorun çok geçmiş olsun

Back