- 17 Kasım 2019
- 947
- 747
- 23
- 29
Yatıp dinlenemiyorum ki canım eşimin de benimde 2 evliliğimiz benimde onunda oğlu var yani yatmam imkansızDüşük tehlikesi var o yüzden hiç bir iş yapmadan yatıp dinlenceksin dedi. İlaç verdi. Sende dikkat et lütfen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatıp dinlenemiyorum ki canım eşimin de benimde 2 evliliğimiz benimde onunda oğlu var yani yatmam imkansızDüşük tehlikesi var o yüzden hiç bir iş yapmadan yatıp dinlenceksin dedi. İlaç verdi. Sende dikkat et lütfen![]()
En azından ağır iş yapma lütfenYatıp dinlenemiyorum ki canım eşimin de benimde 2 evliliğimiz benimde onunda oğlu var yani yatmam imkansız
Öyle yapıyorum canım benim salı günü hastaneye gidicem bakalım inşallah iyidir bebişim sen iyimisin bari agrın vs var mıEn azından ağır iş yapma lütfen☺
![]()
Valla dehşet ağrı var sanki regl olcakmışım gibi. baş dönmesi ve bulantı var bide. Yani bu kadar hızlı olacağını düşünmezdim bu belirtilerin. Pazartesi yine tahlillerim var bakalım ne çıkacak. Umarım tutunur bebeğimÖyle yapıyorum canım benim salı günü hastaneye gidicem bakalım inşallah iyidir bebişim sen iyimisin bari agrın vs var mı![]()
Umarım canım ya benim öyle aşırı agrım yok aama arada oluyor kasık agrım oluyor bel agrım biraz göğüslerim çok sızlıyor ara ara bulantım oluyor bakalım ne dicek salı günüValla dehşet ağrı var sanki regl olcakmışım gibi. baş dönmesi ve bulantı var bide. Yani bu kadar hızlı olacağını düşünmezdim bu belirtilerin. Pazartesi yine tahlillerim var bakalım ne çıkacak. Umarım tutunur bebeğim![]()
Yanlış oldu tatlım pardonUmarım canım ya benim öyle aşırı agrım yok aama arada oluyor kasık agrım oluyor bel agrım biraz göğüslerim çok sızlıyor ara ara bulantım oluyor bakalım ne dicek salı günü
Tamamdır canım inşallahYanlış oldu tatlım pardonSalı haber bekliyoruz senden
Canım ben bugün tekrar test yaptım koyulaşması iyi demekmiş sanırım böyle çıktıAyyyy kuzum hayırlı uğurlu gelsin inşallah dikkat et. Sende benim gibi çok yenisin demekki. Düşük tehlikesi olbilirmiş şu dönemde die doktor bana yat dinlen dedi. Folik asit ve düşük hapı verdi. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin![]()
Süperrr harikaCanım ben bugün tekrar test yaptım koyulaşması iyi demekmiş sanırım böyle çıktı
Tamam canım benim haftaya salıymış randevum haftaya salı günü gideceğim yazarım mutlakaSüperrr harikaTebrikler kuzummm. Doktora gidincede sonuçlarını yaz. Çok sevindim ☺
![]()
İnşallah hiç bir sıkıntı yoktur iyidir bebişin sana tutunmuştur inşallahBende şimdi hastaneden geldim öğleden sonra sonuçlarımı almaya gitcem. Gece çok az kahverengi bi akıntı gelmiş lekelenme gibi. Korktum biraz açıkcası ama yerleşme kanaması diolar. Öğlen sonuçlarımı almaya gidince doktora sorcam bakalım![]()
Adetimin 12.gününden itibaren aynı markanın ovülasyon testlerini yapıyordum ilk günlerde silik olduğunu farkettim Normalde bembeyaz çıkardı. 17. Gün sabah birliktelik oldu ve öğlenine yaptığım ovülasyon testi tamamen koyuyduCanım bunlar baya net silik değil ☺hadi hayırlı olsun diyelim.
ne zaman birliktelik oldu hatırlıomusun ? B Berensuizgi
Canım naptin gittin mi doktora merak ettim seniMoralim bozuk kuzum yeni geldim eve. Hcg değerim 53den 135e çıkmış. Cumadan pazartesiye kadar. Çarşamba günü sabah tekrar gitcem. Beta hcg 300-400 olmazsa düşük olcakmış öyle dedi doktor.
Anladım canım ne kadar geçti peki adetin bu değer iyi dedi mi doktorun çok geçmiş olsunCanım düşük tehdidi devam edio dün hafif bi kanamam geldi. Gece sağ kasıktaki ağrıdan ağlaya aplaya kıvrandım öldüm sandım ağrıdan. Beta hcg bugün 335 di. Doktor proluton diye bi iğne verdi düşük için. Onu yaptırdım kalçam baya acıo yanıo. 2 günde bi bu iğneyi yaptırcaksın. Şuan devam edio gebeliğin 10 gün sonra keseye bakcam dedi.Kdr1643