• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testlerinde cok silik ikinci cizgi!!!

Kızlar bugün sabah yaptığım test ilk 10 dk sonra baktığımda bişey göremedim saattler sonra baktığımda böyledi 2. Çizgi çok silik sizde görüyor musunuz günüm 2 gün geçti neredeyse hala bişey yok ağrıdan başka
Ben gördüm çizgiyi bende bu durumdayım sabah kan vermeye gideceğim sende bi kan ver istersen

Ben gördüm çizgiyi bende bu durumdayım sabah kan vermeye gideceğim sende bi kan ver istersen
Bi kaç gün daha bekleyip olmazsam pazartesi vermeyi düşünüyorum canım inşallah olmam 1 senedir her ay hüsranla sonuçlandığı için acele etmek istemiyorum inşallah hayırlı haberler alırsın bugün

Bi kaç gün daha bekleyip olmazsam pazartesi vermeyi düşünüyorum canım inşallah olmam 1 senedir her ay hüsranla sonuçlandığı için acele etmek istemiyorum inşallah hayırlı haberler alırsın bugün
Sabah yaptığım test bu 10 dk sonra çektim var sanırım gene hayalet çizgi eşimde pazartesi git diyor bekleyeceğim bende zor oluyor biraz ama

Eklentiler

• 80C5C7FC-9BBB-424F-B320-3D59C5846B7A.jpeg
    80C5C7FC-9BBB-424F-B320-3D59C5846B7A.jpeg
    55,5 KB · Görüntüleme: 143
  • B3D993A1-C22A-43AB-89A5-A2CFC7368432.jpeg
    B3D993A1-C22A-43AB-89A5-A2CFC7368432.jpeg
    71,2 KB · Görüntüleme: 139
C
Gerçekten öyle sevindirici haber veririz inşallah
Canım ben hasta oldum bugün 😔silik çizgi filan yalanmış boşuna ümitlendim 3 gündür heyecandan ne yapacağımı bilemedim ama yine olmadı eşimde varikosel var ameliyat olması gerek artık yoksa her ay bu kadar hayal kırıklığı psikolojimi bozacak hele ki çevremde çocuğu olmuyor diye alay edenler olunca hiç çekilmiyor bu durum. İnşallah sen hayırlı haber verirsin 🙏😢

C

Canım ben hasta oldum bugün 😔silik çizgi filan yalanmış boşuna ümitlendim 3 gündür heyecandan ne yapacağımı bilemedim ama yine olmadı eşimde varikosel var ameliyat olması gerek artık yoksa her ay bu kadar hayal kırıklığı psikolojimi bozacak hele ki çevremde çocuğu olmuyor diye alay edenler olunca hiç çekilmiyor bu durum. İnşallah sen hayırlı haber verirsin 🙏😢
çok üzüldüm canım rabbim en kısa zamanda nasip eylesin millete de kulak tıkamaya bak elbet döner dolaşır onları bulur moral Herşey moralini yüksek tut bende hala bir gelişme yok pazartesiye kadar beklemedeyim

Back