• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde silik cizgi

Anladım canım ne kadar geçti peki adetin bu değer iyi dedi mi doktorun çok geçmiş olsun
Kuzum adetimden 5 gün geçti. Değer için doktor şuan sorun yok illa iki kat artcak diye bişey yok. Herkesin bünyesi farklı dedi. 10 gün sonra tekrar gidicem işte beta hcg için. Bu 10 günlük süreçte progestan ve iğneye devam dedi.

Kuzum adetimden 5 gün geçti. Değer için doktor şuan sorun yok illa iki kat artcak diye bişey yok. Herkesin bünyesi farklı dedi. 10 gün sonra tekrar gidicem işte beta hcg için. Bu 10 günlük süreçte progestan ve iğneye devam dedi.
anladım canım inşallah bebişin tutunur sana güzel haberlerini bekliyorum

Amin kuzum inşallah bu çektiğim acı ağrı ve ilaç iğnelere değer. Sonu mutluluk olur amin. Tşk ederim ilgin içinde. 🙏🙏🙏
İnşallah kuzum tek dileğimiz o zaten bebişlerimiz iyi olsun da bende kan tırtılasması olduğu için 9 ay igne kullandım her gün o kadar zor ki ama değdi o acılara oğlum sapasağlam çok şükür 6 yaşına girdi

İnşallah kuzum tek dileğimiz o zaten bebişlerimiz iyi olsun da bende kan tırtılasması olduğu için 9 ay igne kullandım her gün o kadar zor ki ama değdi o acılara oğlum sapasağlam çok şükür 6 yaşına girdi
Allahım uzun ömürler versin kuzum 🙏

Back