• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adete 9 gun kala silik cizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağ tarafımda batma oldu ilk 2 gün ama ben hamileliğe yormamıştım onu. sonra regl sancım olmaya başladı çok siddetli ama günde 4-5 kez yoklayıp gidiyordu. onu da hamileliğe yormadım ben 😂 regl olcam heralde dedim. sonra göğüs ucum açık yara gibi acımaya başladı. sürekli kaşınıyorlardı. normalde regl öncesi böyle bir sey olmaz. son 3 gün de rüyaöda sürekli yemek görüyordum 😂 süphelenip test yaptım regle 4 gün kala ve pozitif çıktı. ama ne kadar beklerseniz doğruluk oranı o kadar yükselir. inşallah siz de güzel haberler alırsınız
Ay ne guzell😍 Bende daha cok halsizlik var uyumak istiyorum hepp. Sancı gibi agrilar var ayni adet gibi beklicem ama yine yapicam test sizede haber veririm

Eklentiler

• IMG_4019.jpeg
    IMG_4019.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 174
AA eve
Bekle canim biraz daha insAllah cikar ben bugun yaptim iliskinin 12 ci gunu suan cok cok silik cikti ama 1 saatden sonra
t gördüm canm ben adetim gećmeden daha yapmam test . Olmadı yarın tekrarla

Canım benim bu sabah şimdi kahahverengirengi lekelenmem var açık kahverengi
Ola bilir canim benim kuzenimdedw oyle olmusdu kahverengi lekelenme olunca adet olucam diye gezmis sonra olmamis test yapti adet 1 gun gecince hemen cift cizgi cikmiwdi inwAllah sendede oyle olur 😍

Ola bilir canim benim kuzenimdedw oyle olmusdu kahverengi lekelenme olunca adet olucam diye gezmis sonra olmamis test yapti adet 1 gun gecince hemen cift cizgi cikmiwdi inwAllah sendede oyle olur 😍
Benim diğer çocuklarımda olmamıştı. Ben tam diyorum bu ay ümidim yok akıntı kafamı karıştırdı. Sen naptın yine test aldın mı denedin mi cnm ?

Selam bende adete 7 gün kala yaptığım kaset testte çok silik çizgiyle öğrenmiştim. Olabilir yani, ovulasyon testi yapmadık ama takvim 15-20 haziranı gösteriyordu ben 27sinde yaptığım test ile öğrendim şuan 5+3 teyiz :)

Back