• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testlerinde cok silik ikinci cizgi!!!

Kızlar testime bakarmisiniz hayalet çizgi mi var bana mı öyle geliyor

Eklentiler

• Screenshot_20221008-200051_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20221008-200051_WhatsApp.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 76
Cok üzüldüm inan ama sen üzülme üzüntü ve stres en büyük düşman yeni bir aya her seye sifirdan hicbir eeyi dert etmeyerek başla doktorun tavsiyelerine uy folik asit kullan ve 3 litreden az olmamak uzere gunluk su tuket. İnsallah rabbim tum cocuk isteyenlerin yuzunu guldurur
Neden 3 litre çok zor içiliyor günlük ben denedim

Neden 3 litre çok zor içiliyor günlük ben denedim
1 ay klomen kullandim ama o ay hamile kalamadim. Sonra doktorum fazla hormon yuklemesi olmasin diye ara verdirmisti ilaca sadece bol su ic demisti bol su icmenin rahim ici salginin artirdigini bunun da spermleri tutup ilerletme özelliği oldugunu soylemisti. Ben soz dinlemistim belki etkisi olur. Ve zaten folik asit kullaniyodum.

1 ay klomen kullandim ama o ay hamile kalamadim. Sonra doktorum fazla hormon yuklemesi olmasin diye ara verdirmisti ilaca sadece bol su ic demisti bol su icmenin rahim ici salginin artirdigini bunun da spermleri tutup ilerletme özelliği oldugunu soylemisti. Ben soz dinlemistim belki etkisi olur. Ve zaten folik asit kullaniyodum.
Haklısınız doktor dediyse vardır bir bildiği ama 3 litre su çok zor içiliyor 1 günde en az 10 Su bardağı içebildim ben ondan dedim yoksa tabi su sağlıklı ama her şeyin fazlası da zarar

Back