Kuruma çizgisi değilse vardır canım. Olmasa hayalet çizgi bile görünmüyor. Hayırlı olsun şimdidenMerhabalar Ben yeni uyu oldum size bir sorum olucaktı dün gebélik testi yaptim boyle hayalet çizgi var ve bugün adet gunum hayla gelen giden yok siz ama belirtilerim şunlar soylemesi ayip sadece göğüs ucumda agrim var normelde adet günü heryeri dokununca acıması lazım ve arasira mide bulandım var bel agrisi cok nadir oluyor vede boyle kremsi akıntı var sizce deneyimli hamisler cevaplarinizi sabırsızlıkla bekliyorum tessekurler şimdi den ❤
Yok akşam yapmıştımVar gibi sanki ilk idrarla mı bu?
Çok tessekur ederim inşallah hayırlısı 1 senedir bekliyoruz ama önceki aylarda yapmıştım hic biyle olmamıştı ve de hayla adet olmadim tek duam anne olmak isteyenlere rabbim o evlat sevgisini tattirsinKuruma çizgisi değilse vardır canım. Olmasa hayalet çizgi bile görünmüyor. Hayırlı olsun şimdiden
Insallah yarin bir kere daha yapicam cok tessekur ederim anlayasınız icin ❤Testi bugun de yapsaydiniz ya da yarin da yapin gebelik varsa koyulasicaktir
Canım üzmek ıstemm ama bu kuruma cızgısı.gebelık yok malesef.Rabbim tez zamanda gönlünüzdekını versın ınsallah.
Hayırlı olsun canım .sızde gebelık var.bekledıkce dahada koyulasmiştır cizgiKızlar Merhaba! bende yeni üye oldum. Bugün aynısını bende yaşadım kafam allak bullak. Var mı yok mu bilmiyorum. Belirtilerim çok fazla. Ama regl günüme daha 2 gün varken dayanamadım test yaptım sonuç silik bir çizgi. Hazırlıklı olmadığım için çok şaşırdım. 2 gün bekleyip tekrar test yapcam. Sonucu sana atarım.Eki Görüntüle 2620422
Hayırlı olsun canım .sızde gebelık var.bekledıkce dahada koyulasmiştır cizgi
Testınızın yenı halını atabılırmısınızayyy çok heyecan yaptım şuan gerçektenmi.
Amin insallah da hayla adet olmadim?sizce benim ki de kuruma çizgisimi ?
Hayırlı olsun canım gebelik varKızlar Merhaba! bende yeni üye oldum. Bugün aynısını bende yaşadım kafam allak bullak. Var mı yok mu bilmiyorum. Belirtilerim çok fazla. Ama regl günüme daha 2 gün varken dayanamadım test yaptım sonuç silik bir çizgi. Hazırlıklı olmadığım için çok şaşırdım. 2 gün bekleyip tekrar test yapcam. Sonucu sana atarım.Eki Görüntüle 2620422
Canım bu testin C si çok silik, testin bozuk olma ihtimali var gibi, testin varsa tekrarla istersenMerhaba arkadaşlar ben testi tekrarladım silik çizgi cıktı yine adetim 3 gun gecikti acaba gec dollenme denilen olmuş olabilirmi cevaplarsanız cok sevinirim
Silikde olsa olması demek hamilelik var demek canım hergün tekrarla istersenBana Pek fark yok gibi geliyor dünden bugüne ama ilgin için yinede tşk ederm tatlım ☺ Eki Görüntüle 2620540
Evet şimdi hastaneden geldim pozitif sonucumHayırlı olsun canım gebelik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?