• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik testinde silik cizgi

Size dememiştim konu sahibine demiştim ama sizde hamilesiniz belli zaten testten muhtemelen değeriniz 50 75 arasıdır diye düşünüyorum hayırlı olsun inşallah :)
Ay çok özür dilerim heyecandan karıştırdım herşeyi 😂😬🙈 evet doğru cnm 53.63

Değeriniz kaç çıktı acaba kaç gün geçti adetiniz
Canım değerim 53.63. Daha çok yeniymiş. Adetim daha bugün olması gerekiyordu olmadı. Geçmedi bile yani 😂 ben sabırsızlandım. Belirtilerden dolayı şüphelendim. Bende bat gelmeden 10 gün önce belirti başldı çünkü

Merhaba arkadaşlar ben testi tekrarladım silik çizgi cıktı yine adetim 3 gun gecikti acaba gec dollenme denilen olmuş olabilirmi cevaplarsanız cok sevinirim
Canım acılde bı kan versen cok ıyı olur.yada test tekrarla.inşallah vardır

Kızlar merhaba, 1-2 nisan tarihinde yumurtlama ve çatlamayı gördüm ovulasyon testiyle. Ve eşimle değerlendirdik. Polikistik overliyim. Dün yani perşembe günü yumurtlamanın üzerinden geçen 14.gündü. Adeti bekliyordum çünkü tüm adet belirtilerim mevcut, karnım belim ve bacaklarım ağrıyor. Ama dün sadece peçeteye çok az bir sütlü kahve renginde bi lekelenme geldi. Ve bidahada gelmedi. Belim kasıklarım ve özellikle bacaklarım ağrıyor ama adet gelmiyor. Salı günü yani ovulasyonun 12.günü test yapmıştım negatif çıkmıştı. Acaba bu lekelenme yerleşme olabilir mi? Yerleşmeyse eğer idrarda ne zaman belli olur? Malum hastaneler riskli şuan kanda baktırmak istemiyorum idrarda görmeden. Tecrübeli olanlar yazarsa çok sevinirim.

Tebrikler canım L Leylosleylos 🤗🤗🤗 dualarında bizide eksik etme🙏🏻 Rastgele mi hamile kaldın canım ? Yoksa ovulasyon testiyle günlerini belirledinmi?
Rastgele cnm adetim bittikten 2 gün sonra korunmasız ilişki yaşadık. Ogün tutmuş. Ben tutmaz die içim rahattı ama şoktayım valla o tutmuş hemde.

Canım değerim 53.63. Daha çok yeniymiş. Adetim daha bugün olması gerekiyordu olmadı. Geçmedi bile yani 😂 ben sabırsızlandım. Belirtilerden dolayı şüphelendim. Bende bat gelmeden 10 gün önce belirti başldı çünkü
Anladım canım benimde ayın 11 de olmam gerekiyordu 13 ünde 59.3 çıktı iyi mi bilmiyorum da

Değerim 53.63 çıktı. Adetim daha geçmedi bugün olmam gerekiodu hatta olmadım. Ama ben bikaç gün önce belirtilerden dolayı anladım test yapmıştım 😇
Bende yaptım canım adetime 5 gün kala başladım yapmaya hatta bak böyle çıktı

Eklentiler

• 941A3E01-C796-44F4-B5D5-135FE4250FD3.jpeg
    941A3E01-C796-44F4-B5D5-135FE4250FD3.jpeg
    52,8 KB · Görüntüleme: 62
Bende yaptım canım adetime 5 gün kala başladım yapmaya hatta bak böyle çıktı
Ayyyy kuzum hayırlı uğurlu gelsin inşallah dikkat et. Sende benim gibi çok yenisin demekki. Düşük tehlikesi olbilirmiş şu dönemde die doktor bana yat dinlen dedi. Folik asit ve düşük hapı verdi. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Ayyyy kuzum hayırlı uğurlu gelsin inşallah dikkat et. Sende benim gibi çok yenisin demekki. Düşük tehlikesi olbilirmiş şu dönemde die doktor bana yat dinlen dedi. Folik asit ve düşük hapı verdi. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
düşük olabilir mi dedi doktorunuz

Back