Yok canım o pembelik kayboldu sanırım hamile değilim nasip canım ya ne yapalımCanım birinde gözüküyor gibi ama yanıltıyor gerçekten insanı bende heveslendim silik diye ama hastalandiminşallah sende bebiş vardır
Geçerse yapcam canım bir daha ama umudum yok artıkVe adetin gecince yap canım daha varmış
Napalim canım hersey Allah'tan sabırGeçerse yapcam canım bir daha ama umudum yok artık
Amin canım inşallah sabırNapalim canım hersey Allah'tan sabırinşallah bian önce sağlıklı bebislerimiz olur
Canım ben test yaptım ilk başta silik çizgi çıktı her saat geçtikce daha çok netleşti ama herkes test bozuk olabilir diyor al-bi markası pek önermiyorlar ne yapacağımı şaşırdım ilk çıkan boyleydiVe adetin gecince yap canım daha varmış
Hamilesiniz gibi. Kan testi yaptırın benceSonra böyle oldu
Canim bnmde boyleydi 4 gun once ogrendim hamileyim al bi testi yaptm bndeSonra böyle oldu
Kuzummmm naptın merak ettim cokkk inşallah hamilesindirAmin canım inşallah sabır
Kuzum ben mesajini gormemisimyaCanım ben test yaptım ilk başta silik çizgi çıktı her saat geçtikce daha çok netleşti ama herkes test bozuk olabilir diyor al-bi markası pek önermiyorlar ne yapacağımı şaşırdım ilk çıkan boyleydi
Yaptırdım hamile değilimHamilesiniz gibi. Kan testi yaptırın bence
Hamile değilim canımCanim bnmde boyleydi 4 gun once ogrendim hamileyim al bi testi yaptm bnde
Çok şaşırdım kuzum ve çok üzüldümHamile değilim kuzum
Canım belli oluyor.ama genede umutlanma benimde çıkmıştı ama adet oldumMerhaba bayanlar
Akşam test yaptım sonuç bu şekilde çıktı
Lütfen cevap yazın sizce hamile miyim
Canım ben de yaklaşık bir hafta lekelenme olduCanım belli oluyor.ama genede umutlanma benimde çıkmıştı ama adet olduminşallah sen hamilesindir.kan testi yaptır kesin sonuç için
İnşallah vardır bebişin kuzum lekelenme yerlesmedir belki.haber ver banada :)Canım ben de yaklaşık bir hafta lekelenme oldu
Sürekli bacaklarıma kramp giriyor
Tamam canım sonuç belli olunca yazarımİnşallah vardır bebişin kuzum lekelenme yerlesmedir belki.haber ver banada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?