Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelik testinde çok çok silik çizgi var mı ?
- Konu Sahibi Afraa35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mayıs 2018
- 583
- 272
- 103
Yani biraz görüyorum canım bende adetin geciktimi ?Eki Görüntüle 2226474 Kızlar merhana aranıza yeni katıldım test yaptım ama bana ikinci cizgi var gibi geliyo esimde yok diyo siz ne dusunuyosunuz bi sure sonra ben mi korum diye dusunmeye basladım :)
Yok canım daha var erken yaptımYani biraz görüyorum canım bende adetin geciktimi ?
- 6 Mayıs 2018
- 583
- 272
- 103
O zaman insallahhh bebiş vardır silik çünkü adet günü dene bence :)Yok canım daha var erken yaptım
- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 34
Bu kadar silik olmasi yanilma oolabiliyor. Daha once bende bu sekilde umutlanmistim. Net sonuc icin kan verinEki Görüntüle 2226474 Kızlar merhana aranıza yeni katıldım test yaptım ama bana ikinci cizgi var gibi geliyo esimde yok diyo siz ne dusunuyosunuz bi sure sonra ben mi korum diye dusunmeye basladım :)
bu pozitif arkadasim.Evet biliyorum da emin olamiyorum saka gibi gelicek ama beni kan tutuyo kanda veremiyorum dun tekrardan yaptim bakalim ne olucak :) Eki Görüntüle 2228708
Cok tesekkurler allah istiyen herkese versin :)bu pozitif arkadasim.
amin.. bizim yarin 11 haftamiz bitiyor bakalim.Cok tesekkurler allah istiyen herkese versin :)
- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 34
Bu belirgin digerine gore :)Evet biliyorum da emin olamiyorum saka gibi gelicek ama beni kan tutuyo kanda veremiyorum dun tekrardan yaptim bakalim ne olucak :) Eki Görüntüle 2228708
Çok ince varmış gibi sankiMerhaba arkadaşlar ben son adetimin renginden sıklığından şüphelendiğim için test yaptım bir dahaki adetime 17 gün var eğer şu ana kadar hamile olsaydım biliyorum belirgin çıkardı kendi kendime çizgi gibi birşey görüyorum ışıkta ama kesinlikle pembe değil nedir bu ?Eki Görüntüle 2205107
- 30 Ekim 2019
- 886
- 1.051
- 63
Kesinlikle ikinci çizgi var hamilesiniz . Hayırlı olsun inşaallah darısı bizim başımızaKızlar bat a son 3 kala , prodüktör marka test sonucu, sizce??
Amin canım Rabbim yüreğinden geçirdiğini sağlıkla nasip etsinKesinlikle ikinci çizgi var hamilesiniz . Hayırlı olsun inşaallah darısı bizim başımıza
Yok hamilelik benceMerhaba arkadaşlar ben son adetimin renginden sıklığından şüphelendiğim için test yaptım bir dahaki adetime 17 gün var eğer şu ana kadar hamile olsaydım biliyorum belirgin çıkardı kendi kendime çizgi gibi birşey görüyorum ışıkta ama kesinlikle pembe değil nedir bu ?Eki Görüntüle 2205107
Var gibi ama test de bozuk gibi sanki bir test daha yapsanız daha iyi olur sankiKızlar sizce ikinci çizgi var mıı
Şimdi nasıl sizceVar gibi ama test de bozuk gibi sanki bir test daha oyapsanız daha iyi olur sanki
Eklentiler
Çok hafif var yineŞimdi nasıl sizce