Gebelik Testinde Silik Çizgi

Sizce bende de silik çizgi var mı ben görüyom sanki ama emin olamıyom yarım saatte böyle oldu

Eklentiler

• 1000007175.jpg
    1000007175.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 208
Az önce bende yaptım adetim 4 gün gecikti daha önce hiç bu kadar gecikmedi daha koyu çıkması gerekmez miydi sanki çok silik renksiz bir çizgi görüyorum ben ama bu ne anlama geliyor bilmiyorum
IMG_9666.jpeg

Merhabalar. Adetim 2 gün gecikmede. Hiçbir belirtim yok fakat kafama takılmasın diye erken gebelik testi yaptım. Testte 2.olarak fotoğraftaki gibi silik bir çizgi belirdi. Bunun anlamı nedir bilen var mı ?
Ben bu testleri kullanarak hep doğru sonuc aldım. Sağlıklı olsun insallah 👶

Arkadaşlar merhabalar bende yeni üye oldum benimde gebe olmama rağmen hangi idrar testini yaparsam yapayım testlerim silik çizgi çıkıyor üstelik üst üste yaptığım zamanlarda dahi bu şekilde ne den bu şekilde bir bilgisi olan arkadaşlar var ise bilgilendirirseniz sevinirim

Benim de iki gündür silik çizgi çıkıyor var mıdır sizce bir şey adetime daha var dört gün

Eklentiler

• IMG_20241202_122902.jpg
    IMG_20241202_122902.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 120
Kızlar benımde bu şekilde erken gebelıkde silik normalde de silik ama daha net görünüyor sanki kan verecegım bugun sizce varmıdır test yanıltmaz umarım
image.jpg

Merhabalar. Adetim 2 gün gecikmede. Hiçbir belirtim yok fakat kafama takılmasın diye erken gebelik testi yaptım. Testte 2.olarak fotoğraftaki gibi silik bir çizgi belirdi. Bunun anlamı nedir bilen var mı ?
Merhaba benim de adete 5 gün var bugün yaptım testi kızlar çizgi var mı bakar mısnız

Eklentiler

• IMG_1606.jpeg
    IMG_1606.jpeg
    80 KB · Görüntüleme: 155
X