- 22 Kasım 2024
- 106
- 7
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var gibi görünüyor bende görüyorum çizgiyiSizce bende de silik çizgi var mı ben görüyom sanki ama emin olamıyom yarım saatte böyle oldu
Ben bu testleri kullanarak hep doğru sonuc aldım. Sağlıklı olsun insallahMerhabalar. Adetim 2 gün gecikmede. Hiçbir belirtim yok fakat kafama takılmasın diye erken gebelik testi yaptım. Testte 2.olarak fotoğraftaki gibi silik bir çizgi belirdi. Bunun anlamı nedir bilen var mı ?
Sizce bende de silik çizgi var mı ben görüyom sanki ama emin olamıyom yarım saatte böyle oldu
Canım ilk 10 dkdan sonrasına bakılmaz o kuruma çizgisi adetinin 10 gün gecikmesini beklersen daha doğru bir sonuç alırsınSizce bende de silik çizgi var mı ben görüyom sanki ama emin olamıyom yarım saatte böyle oldu
Sizce bende de silik çizgi var mı ben görüyom sanki ama emin olamıyom yarım saatte böyle oldu
Şuan durumunuz ne acaba regl oldunuz mu? Yoksa hamilemiydiniz4 tane yaptım dördünde de ikinci çizgi silik çıktı sürekli ama kanda negatif çıkıyor 7 gün gecikti
Baya erken öğrenmişsiniz benımde cok sılık cıkıyor kaç degerle ogrendınızBende bu şekilde öğrenmiştim gittim kan verdim pozitif çıktı şuan 3 haftalık
221 di ögrendigimdeBaya erken öğrenmişsiniz benımde cok sılık cıkıyor kaç degerle ogrendınız
Benımde suan eger var ise 4 haftaya yakın gosterıyor Tabı testler dogru ıse kan vermedımde daha. Baya guzel gelmış ne zaman ogrendınkz sonucunu 3 haftalıkmısınz221 di ögrendigimde
Dün doktora gittim şuan 6+3 deyiz çok şükürBenımde suan eger var ise 4 haftaya yakın gosterıyor Tabı testler dogru ıse kan vermedımde daha. Baya guzel gelmış ne zaman ogrendınkz sonucunu 3 haftalıkmısınz
Bence kesinlikle kan ver testlerine göre var gibi duruyorKızlar benımde bu şekilde erken gebelıkde silik normalde de silik ama daha net görünüyor sanki kan verecegım bugun sizce varmıdır test yanıltmaz umarım
Eki Görüntüle 3513799
22 cıktı canım bı tekrar gıdeyom doktora Cokmu yenı acebaBence kesinlikle kan ver testlerine göre var gibi duruyor
Dusukmu deger aceba 22 cıktı cok yenı galıla Allahım sukurler olsunBence kesinlikle kan ver testlerine göre var gibi duruyor
Doktora gıttım deger dusk felan demedı evet hamılesın dedı 2 gun sonra tekrar kan ver dedıBence kesinlikle kan ver testlerine göre var gibi duruyor
Merhabalar. Adetim 2 gün gecikmede. Hiçbir belirtim yok fakat kafama takılmasın diye erken gebelik testi yaptım. Testte 2.olarak fotoğraftaki gibi silik bir çizgi belirdi. Bunun anlamı nedir bilen var mı ?
Merhaba benim de adete 5 gün var bugün yaptım testi kızlar çizgi var mı bakar mısnızMerhabalar. Adetim 2 gün gecikmede. Hiçbir belirtim yok fakat kafama takılmasın diye erken gebelik testi yaptım. Testte 2.olarak fotoğraftaki gibi silik bir çizgi belirdi. Bunun anlamı nedir bilen var mı ?