- 7 Kasım 2024
- 128
- 46
- 13
- 29
Hiç değere takılma önemli olan 2 gün sonra gittiğinde iki kat artması cnmDoktora gıttım deger dusk felan demedı evet hamılesın dedı 2 gun sonra tekrar kan ver dedı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç değere takılma önemli olan 2 gün sonra gittiğinde iki kat artması cnmDoktora gıttım deger dusk felan demedı evet hamılesın dedı 2 gun sonra tekrar kan ver dedı
Resimde çok ince görünüyor sen daha net görüyorsundur 2 - 3 gün bekle istersen bir test daha yap daha sağlıklı sonuç alırsın inşallahMerhaba benim de adete 5 gün var bugün yaptım testi kızlar çizgi var mı bakar mısnız
InsaAllah gıdecegım perşembeHiç değere takılma önemli olan 2 gün sonra gittiğinde iki kat artması cnm
Sonucunu bildirInsaAllah gıdecegım perşembe![]()
Hemen çıkmadıysa dediğin gibi kuruma çizgisi olabilir ama 8 günde az bir süre degil eger varsa geç döllenme olabilir kanda çıkarMerhaba benim reglm 8 gün gecikmede genelde düzenli regl oluyorum. 3 tane test yaptım üçünde de silik çizgi çıktı. Bilemedim ki bu kuruma çizgisi mi bu yoksa pozitif mi. Çünkü hemen çıkmadı silik çizgi. Ne diyorsunuz bu fotoğraflara ?
İlk idrarla mı yaptınızMerhabalar. Adetim 2 gün gecikmede. Hiçbir belirtim yok fakat kafama takılmasın diye erken gebelik testi yaptım. Testte 2.olarak fotoğraftaki gibi silik bir çizgi belirdi. Bunun anlamı nedir bilen var mı ?
Değeriniz kaç çıktı? Hayırlı olsun bebeğiniz.Bende bu şekilde öğrenmiştim gittim kan verdim pozitif çıktı şuan 3 haftalık![]()
Teşekkür ederim.. İlk kez kan verdiğimde 221 çıktıDeğeriniz kaç çıktı? Hayırlı olsun bebeğiniz.
Naptın cnm gittin mi artış nasılInsaAllah gıdecegım perşembe![]()
Evet canım Gıttım 96 olmuş 2 sonra tekrar ver dedı işte o da hafta sonuna gelıyor herhalde hafta ıcı verırımNaptın cnm gittin mi artış nasıl
İyi cnm gözün aydın saglıcakla kucağına alırsın inşallahEvet canım Gıttım 96 olmuş 2 sonra tekrar ver dedı işte o da hafta sonuna gelıyor herhalde hafta ıcı verırımdaha yenı dedı doktor
İnşaAllah canımm Allahım ısteyen herkese nasıp etsın sende durumlar nedırİyi cnm gözün aydın saglıcakla kucağına alırsın inşallah![]()
Amin inşallah cnmİnşaAllah canımm Allahım ısteyen herkese nasıp etsın sende durumlar nedır![]()
Iyı cok sukur Kaçıncı haftadasınAmin inşallah cnmbende çok şükür sağlıkla ilerliyor
Valla cnm ben 6 haftalıktı gittim kese ve kalp atışı birlikte duyduk şimdi 6+5 günlükIyı cok sukur Kaçıncı haftadasınkaçta keseyı gordun canım
Iyı canım maşaAllahValla cnm ben 6 haftalıktı gittim kese ve kalp atışı birlikte duyduk şimdi 6+5 günlük
Lütfen bilen yazsınGebelik var canım. Hayırlı olsun![]()
Gebelik var gibi görünüyor. Kan testi verirseniz hemen çıkar
Lütfen bilen yazsınBen böyle öğrendim hayırlı olsun![]()