- 7 Kasım 2024
- 127
- 46
- 13
- 29
Hiç değere takılma önemli olan 2 gün sonra gittiğinde iki kat artması cnmDoktora gıttım deger dusk felan demedı evet hamılesın dedı 2 gun sonra tekrar kan ver dedı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç değere takılma önemli olan 2 gün sonra gittiğinde iki kat artması cnmDoktora gıttım deger dusk felan demedı evet hamılesın dedı 2 gun sonra tekrar kan ver dedı
Resimde çok ince görünüyor sen daha net görüyorsundur 2 - 3 gün bekle istersen bir test daha yap daha sağlıklı sonuç alırsın inşallahMerhaba benim de adete 5 gün var bugün yaptım testi kızlar çizgi var mı bakar mısnız
InsaAllah gıdecegım perşembeHiç değere takılma önemli olan 2 gün sonra gittiğinde iki kat artması cnm
Sonucunu bildirInsaAllah gıdecegım perşembe
Hemen çıkmadıysa dediğin gibi kuruma çizgisi olabilir ama 8 günde az bir süre degil eger varsa geç döllenme olabilir kanda çıkarMerhaba benim reglm 8 gün gecikmede genelde düzenli regl oluyorum. 3 tane test yaptım üçünde de silik çizgi çıktı. Bilemedim ki bu kuruma çizgisi mi bu yoksa pozitif mi. Çünkü hemen çıkmadı silik çizgi. Ne diyorsunuz bu fotoğraflara ?
İlk idrarla mı yaptınızMerhabalar. Adetim 2 gün gecikmede. Hiçbir belirtim yok fakat kafama takılmasın diye erken gebelik testi yaptım. Testte 2.olarak fotoğraftaki gibi silik bir çizgi belirdi. Bunun anlamı nedir bilen var mı ?
Değeriniz kaç çıktı? Hayırlı olsun bebeğiniz.Bende bu şekilde öğrenmiştim gittim kan verdim pozitif çıktı şuan 3 haftalık
Teşekkür ederim.. İlk kez kan verdiğimde 221 çıktıDeğeriniz kaç çıktı? Hayırlı olsun bebeğiniz.
Naptın cnm gittin mi artış nasılInsaAllah gıdecegım perşembe
Evet canım Gıttım 96 olmuş 2 sonra tekrar ver dedı işte o da hafta sonuna gelıyor herhalde hafta ıcı verırım daha yenı dedı doktorNaptın cnm gittin mi artış nasıl
İyi cnm gözün aydın saglıcakla kucağına alırsın inşallahEvet canım Gıttım 96 olmuş 2 sonra tekrar ver dedı işte o da hafta sonuna gelıyor herhalde hafta ıcı verırım daha yenı dedı doktor
İnşaAllah canımm Allahım ısteyen herkese nasıp etsın sende durumlar nedırİyi cnm gözün aydın saglıcakla kucağına alırsın inşallah
Amin inşallah cnm bende çok şükür sağlıkla ilerliyorİnşaAllah canımm Allahım ısteyen herkese nasıp etsın sende durumlar nedır
Iyı cok sukur Kaçıncı haftadasın kaçta keseyı gordun canımAmin inşallah cnm bende çok şükür sağlıkla ilerliyor
Valla cnm ben 6 haftalıktı gittim kese ve kalp atışı birlikte duyduk şimdi 6+5 günlükIyı cok sukur Kaçıncı haftadasın kaçta keseyı gordun canım
Iyı canım maşaAllah Bulantıların başladımjValla cnm ben 6 haftalıktı gittim kese ve kalp atışı birlikte duyduk şimdi 6+5 günlük
Lütfen bilen yazsın Bende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben 4 günden sonra bir ay olucak ki doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Şimdi adetime nerdeyse 3,4 gün var. Sizce hamile ola bilirmiyim?Gebelik var canım. Hayırlı olsun
Gebelik var gibi görünüyor. Kan testi verirseniz hemen çıkar
Lütfen bilen yazsın Bende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben 4 günden sonra bir ay olucak ki doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Şimdi adetime nerdeyse 3,4 gün var. Sizce hamile ola bilirmiyim?Ben böyle öğrendim hayırlı olsun