Gebelik testinde çok çok silik çizgi var mı ?

Sizce varmı

• Ankete Katılan
    58
Canım tekrar yaptım test ama tek çizgi.ben umudu kestim adet olmayı bekliyorum hastaneye gidicem bu ay inşallah send n guzel haber alırım

Canım tekrar yaptım test ama tek çizgi.ben umudu kestim adet olmayı bekliyorum hastaneye gidicem bu ay inşallah send n guzel haber alırım
Ya nasıl ya emin misin canım benim o çizgiler nasıl çıktığı o zaman ya kimyasal gebelik olmasa bari çok üzüldüm canım benim gün doğmadan neler doğar üzülme sen

Ya nasıl ya emin misin canım benim o çizgiler nasıl çıktığı o zaman ya kimyasal gebelik olmasa bari çok üzüldüm canım benim gün doğmadan neler doğar üzülme sen
Canım silik bile çıkmadı dün silik çıkan teste su damlattim oda gitti.bi sitede yazıyordu su damlatin giderse test yanlış çıkmıştir diye. Bende çok üzüldüm canım adetimi beklicem bari o çok gecikmese dün çok ağrım olunca dedim yerlesme sancisi falanmi ama usuttumdemek ki

ya belki olmazsın adet nasıl ikisinde de öyle çıkıyor ki hayret birşey ben o kadar test yaptım hiç böyle çizgi çıkmadı Allah'ım inşallah bir sürpriz olur bekle bakalım olmazsın belki

ya belki olmazsın adet nasıl ikisinde de öyle çıkıyor ki hayret birşey ben o kadar test yaptım hiç böyle çizgi çıkmadı Allah'ım inşallah bir sürpriz olur bekle bakalım olmazsın belki
Bilmiyorum ki kuzum artık kafam çok karıştı benim her ay kendimi dinliyorum psikolojim bozuldu artık inşallah sürpriz olur ama umudum bitti bugün şuan tek düşüncem adet gelsin 3. Günü inşallah doktora gitmek iyi bir doktor bulmakta şans. S n naptın canım belirtiler nasıl

anliyorum seni canım benim ben ilk çocukta da bu cocikta da senelerce beklemediğim halde psikolojim darmadagin duman olmuştu her ay negatif görmekten umudunu yitirdiğim an hamile kalmıştım ümidini kesme kuzum bu ay olmazsa bidahaki ay inşallah benim şuan pek bı belirtim yok göğüslerim hassas acıyor ama adetten önce hep acırdı o yüzden onu saymiyorum yumurtlamam sol tarafta oldu 9 gün kala falan sol tarafta seğirme hissettim hamilelik belirtisi olabilirmiş o o yüzden biraz umutlandim birde iştahim çok açık yemek yiyiyorum yine karnım gurul gurul birde bu ay 2 rüya gördüm birinde erkek bebek emziriyordum süt geliyordu dün de gebelik testi yapıyordum çift çizgi çıkıyordu tek umudum bunlar yani pek bı belirtim yok canım

Evet kuzum gerçekten kötü bir durum Allah yıllarca bebeği olmayanlara yardım etsin.bizede inşallah. Hastalandım gibi canım yarın tam sökülür pazarteside doktora giderim.insallah canım bari sana sevinelim bu ay inşallah.ruya görünce çıkıyor diyor herkes inşallah hayır olsun canim. Adetin geçince test yap canım merakla bekliycem. Aslında bende umudumu iki gün önce gordugum ruyamda yitirdim.ruyamda .kapi çaldı bı erkek çocuğu geldi bana beni emzirirmisin diye sordu bende ben seni emziremem çünkü sütüm yok daha benim dedim.ve hiç konusmadan gitti yanimdan çok etkilendim eşime de dedim bu ayda olmucak diye ama umut işte insan istiyor.napalim bu ay da nasip değilmiş kuzum

Canım benim inan bana çok kafama takmadigin zaman hamile kalacaksın doktorum demişti bu konun üstüne çok durup stres yaparsan olmaz stres etkiliyor demişti ne olur sikma canını eminim burda hamilelik haftaların aylarını paylaşıp endişelerini sevinçlerini anlatacaksın rabbim yanında olsun

Evet kuzum beyine bağlıymış yumurtalıklar ama bı turlu önüne gecemiyirum stresin inşallah bu ay yapmamaya caliscam.cok sağol canım desteğin için Allah razı olsun Allah s ninde gonlune göre versin insallahhh. Bana mutlaka haber ver kuzum umut olursun bana inşallah :)

İlk sana haber vericem kuzum benim teşekkür ederim :) Allah senden de razı olsun bu ay hep disarilara çık bahçemiz varsa onunla ilgilen TV izle dolaş müzik dinle kafanı dagit canımın içi takilma bu kadar ben eminim yakın zamanda çok güzel haberlerini alacağım

Canım benim inşallah bekliycem sabırsızlıkla:))) öyle yapıcam bu ay artık kendimi dinlemek yok :) amin kuzummm ağzın bal yesin :)) seni görmedim tanimiyorum ama çok iyi biri oldugun konusmalarindanbelli yakın arkadasimdan bile daha çok destek verdin bana sağol canım benim

Sende sağol kuzum benim istediğin zaman konuşabiliriz sende sağol canım kendine çok dikkat et sende çok iyi bir insansın biliyorum ben inşallah bu mutluluğu sende tadacaksin

Sende sağol kuzum benim istediğin zaman konuşabiliriz sende sağol canım kendine çok dikkat et sende çok iyi bir insansın biliyorum ben inşallah bu mutluluğu sende tadacaksin
Sağol canım s nde istediğin zaman yaz bana :) inşallah kuzumm Allah büyük gonlumuzegore versin Allah'ım :)

Canım adetime 4 gün var gün içinde yaptım yani şimdi olsaydı silikte olsa çıkardı bende hamile değilim

Eklentiler

• IMG_20181124_174148_4.jpg
    63,4 KB · Görüntüleme: 823
Şimdide böyle çizgi yok ama idrar fazla geldi herhalde yok yani

Eklentiler

• IMG_20181124_175332_0.jpg
    90,8 KB · Görüntüleme: 829
Boyle

Eklentiler

• IMG_20181124_175325_0.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 723
  • IMG_20181124_175320_8.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 535
  • IMG_20181124_175248_9.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 634
Canım adetime 4 gün var gün içinde yaptım yani şimdi olsaydı silikte olsa çıkardı bende hamile değilim
Canım birinde gözüküyor gibi ama yanıltıyor gerçekten insanı bende heveslendim silik diye ama hastalandim inşallah sende bebiş vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…