• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Gebelik Testi/Silik Çizgi

Merhabalar adetime 3 gün var bu sabah prodoctor erken gebelik test yaptım resmini ekliyorum lütfen kızlar bir şey söyleyin akıl verin bana çok istiyorum pozitif bir sonuç ama bugüne kadar 2 yıl oldu hiç görmedim

Eklentiler

• IMG_4471.jpeg
    IMG_4471.jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 231
Ben gördüm ama inşallah vardır isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Benimde adetime 6 gün var birkaç belirtimden ötürü bugün erken test aldım markası softec hemen kırmızı çizgi çıktı sonra silikleşti ama yarım kaldı.2 saat sonra gittim başka marka test aldım onda bişiy çıkmadı.doktorum 10 gün bekle dedi nasıl beklicem bilmiyorum. Çok kırmızılı renk olan foto henüz idrar işlenirken 5 saniye içinde çektiğim diğeri ise testin 1 saat sonraki hali

Eklentiler

• IMG_8313.jpeg
    IMG_8313.jpeg
    146,5 KB · Görüntüleme: 224
  • IMG_8303.jpeg
    IMG_8303.jpeg
    45,5 KB · Görüntüleme: 229
Yani ilk dk larda olan dikkate alınıyor sadece ve de garanti olsun diye yarın sabah erken saatte ilk idrarda başka bir test de uygulayabilirsiniz

Malesef artimed hep yalancı pozitif veriyor 😞 en iyisi kan testi , umarım gebesinizdir 🙏
Artımed testi yaptım 15 dakika yarım saate hiç birşey çıkmadı tekrar emin olmak için ertesi sabah ikinci testi yaptım sabah yine bişey çıkmadı ama artımed erken gebelik testinde 1,5 günden sonra silik çizgi çıktı adetim 9 gün gecikti geçen ay ağrım var diye 500 mil serum xemol vermişlerdi sonrasında dodex iğnesi vuruldum bir hafta boyunca anlamadım bende

Eklentiler

• IMG_5630.png
    IMG_5630.png
    671,6 KB · Görüntüleme: 39
Artımed testi yaptım 15 dakika yarım saate hiç birşey çıkmadı tekrar emin olmak için ertesi sabah ikinci testi yaptım sabah yine bişey çıkmadı ama artımed erken gebelik testinde 1,5 günden sonra silik çizgi çıktı adetim 9 gün gecikti geçen ay ağrım var diye 500 mil serum xemol vermişlerdi sonrasında dodex iğnesi vuruldum bir hafta boyunca anlamadım bende
Canım malesef artimed hep böyle yapıyor o yüzden istersen kan ver 9 gün gecikmeyle her türlü varsa çıkar.

Back