- 29 Ağustos 2024
- 75
- 19
- 3
- 23
Lütfen bilen yazsınİnşaAllah canımm Allahım ısteyen herkese nasıp etsın sende durumlar nedır![]()
![Crying face :cry: 😢](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f622.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen bilen yazsınİnşaAllah canımm Allahım ısteyen herkese nasıp etsın sende durumlar nedır![]()
Mide bulantım var ama kusma falan yok çok şükürIyı canım maşaAllahBulantıların başladımj
Lütfen bilen yazsınMide bulantım var ama kusma falan yok çok şükür![]()
Yani birkaç gün bekleyip test yapman lazım biz bu şekilde nirşey diyemeyiz adetin geçince test yapman lazmLütfen bilen yazsınBende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben 4 günden sonra bir ay olucak ki doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Şimdi adetime nerdeyse 3,4 gün var. Sizce hamile ola bilirmiyim?
Bende onu bekliyorum da, insan sabırsızlanıyorYani birkaç gün bekleyip test yapman lazım biz bu şekilde nirşey diyemeyiz adetin geçince test yapman lazm
Iyı sukur canımMide bulantım var ama kusma falan yok çok şükür![]()
Canım olabılırsın tabıı ama En doğru sonucu kan verır O yuzden bı kan testi yaptırLütfen bilen yazsınBende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben 4 günden sonra bir ay olucak ki doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Şimdi adetime nerdeyse 3,4 gün var. Sizce hamile ola bilirmiyim?
Teşekkürler canımCanım olabılırsın tabıı ama En doğru sonucu kan verır O yuzden bı kan testi yaptır