• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik Testinde Silik Çizgi

İnşaAllah canımm Allahım ısteyen herkese nasıp etsın sende durumlar nedır 💘🧡
Lütfen bilen yazsın😢 Bende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben 4 günden sonra bir ay olucak ki doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Şimdi adetime nerdeyse 3,4 gün var. Sizce hamile ola bilirmiyim?

Mide bulantım var ama kusma falan yok çok şükür 🙏
Lütfen bilen yazsın😢 Bende her adetten önce göğüslerde hassasiyet oluyordu fakat meme uçları olmıyordu sadece göğüslerime dokununca acıyordu. Ben 4 günden sonra bir ay olucak ki doktorumun yazdığı vitamin tedavisine başladım.( folükullar yeterince gelişmiyordu) ama şimdi göğüs uçlarım bile acoyor. Bide adetimin ilk güninden itibaren 10cu günü kahveyi rengde bi akıntım olmuştu (benim adet döngüm 21,23,25 günde bir) daha önce yumurtlama döneminde böyle bi akıntım olmamıştı. Şimdi adetime nerdeyse 3,4 gün var. Sizce hamile ola bilirmiyim?

Yani birkaç gün bekleyip test yapman lazım biz bu şekilde nirşey diyemeyiz adetin geçince test yapman lazm

Canım olabılırsın tabıı ama En doğru sonucu kan verır O yuzden bı kan testi yaptır

Benimkine de bakar mısınız kuruma çizgisi olabilir mi ilk 5 dk ıcınde böyle oldu ama fotoğrafta gözüküyor mu emin değilim

Eklentiler

• a92fa208-69f8-48d0-9581-0d90c201a3ad.jpeg
    a92fa208-69f8-48d0-9581-0d90c201a3ad.jpeg
    41,4 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba benim de son adet tarihim 13kasım 4aralıktan itibaren ara ara damla şeklinde ya çok koyu kahverengi yada açık kırmızı şeklinde kan geliyor ama kesinlikle ped vs doldurmuyor sadece ya peçeteyi sürünce yada iç çamaşırımda nokta şeklinde oluyor öğlenden sonra test yaptım sonuç fotoğraftaki gibi çıktı ama marka artı med ve herkes o markanın yalancı pozitif çıkardığını söylüyor yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• 8D16ED17-EFF1-482D-8299-1002EC0A85B3.jpeg
    8D16ED17-EFF1-482D-8299-1002EC0A85B3.jpeg
    104,9 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba çizgi görebilen var mı

Eklentiler

• IMG_0901.jpeg
    IMG_0901.jpeg
    68,9 KB · Görüntüleme: 17
Back