- 15 Mayıs 2022
- 69
- 20
- 18
- 28
Adetimi bekliyorum canım böyle pozitif çıkartıp kanda negatif görenler var korkuyorum o yüzdenne zaman kan tahlili vereceksiniz bence çizgiler gayet gözüküyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetimi bekliyorum canım böyle pozitif çıkartıp kanda negatif görenler var korkuyorum o yüzdenne zaman kan tahlili vereceksiniz bence çizgiler gayet gözüküyor
Ayyy hadi bismillah Yarın güzel haberlerinizi bekliyorumYarın acile gidicem hemen canım buradan yazarım inşallah sonucu dua et hamişsin duan kabul olur kuzucum
kaç gün var adet tarihinizeAdetimi bekliyorum canım böyle pozitif çıkartıp kanda negatif görenler var korkuyorum o yüzden
2 3 gün 7 veya 8 i gibi olmam lazımkaç gün var adet tarihinize
ay boyle sabırlı olanları görünce imreniyorum ben cok erken öğrendim dayanamadım insallah vardir iyi düşünelim sizde öğrenince haber verin olur mu2 3 gün 7 veya 8 i gibi olmam lazım
Aslında erken öğrenmeniz biraz stres yapmış ama en azından bilmeden ilaç vs kullanmanızı engellemiş olmuş iyi tarafından bakarsakcok erken öğrendiğim için beta takibi yaptırdım biraz sancılı oluyor erken öğrenmek evet ilk kan tahlilim 78 çıkınca o gün söyledim Rabbim hepimize sağlıkla hayırla kolaylıkla nasip etsin insallah
İnanırmısın hiç sabırlı değilim aslında yaptığım testin haddi hesabı yok beni üzen 4 5 tane pozitif 2 tane negatif 1 geçersiz test o yüzden korkuyorum dün sinirlenip hepsini attımay boyle sabırlı olanları görünce imreniyorum ben cok erken öğrendim dayanamadım insallah vardir iyi düşünelim sizde öğrenince haber verin olur mu
İnşallah vardır hamilesindir buradaki herkes hamiledir inşallahYarın acile gidicem hemen canım buradan yazarım inşallah sonucu dua et hamişsin duan kabul olur kuzucum
Silik ama bence de var gibi kan da kesin belli olur zatenKuzum şimdi başka bi pahalı olan erken gebelik testinden yaptım resmi yükleyim bi bak sonuca vardır inşallah ya
evet testler yanıltıyor diyen cok fazla kişi var gerçekten en garantisi kan tahlili aslinda direkt net öğrenip hic kafayı yormamak gerek ama suan kan verseniz zaten cok net öğrenirsinizİnanırmısın hiç sabırlı değilim aslında yaptığım testin haddi hesabı yok beni üzen 4 5 tane pozitif 2 tane negatif 1 geçersiz test o yüzden korkuyorum dün sinirlenip hepsini attım
aslında rahat olmak lazım inançlı insanlarız her sey nasip ama bu konuda insan ne yapacağını şaşıyor bide ilk olması ve tecrübesizlikte zor yaAslında erken öğrenmeniz biraz stres yapmış ama en azından bilmeden ilaç vs kullanmanızı engellemiş olmuş iyi tarafından bakarsak
Aynen canım öyle ama cesaret edip gidemiyorum negatifdir diyeevet testler yanıltıyor diyen cok fazla kişi var gerçekten en garantisi kan tahlili aslinda direkt net öğrenip hic kafayı yormamak gerek ama suan kan verseniz zaten cok net öğrenirsiniz
Evet aynen öyle benim de ilk olacak inşallah niyeyse bu ay olacak gibi hissediyorum bendeaslında rahat olmak lazım inançlı insanlarız her sey nasip ama bu konuda insan ne yapacağını şaşıyor bide ilk olması ve tecrübesizlikte zor ya
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah seninde güzel haberlerini alırız inşallah. Test yaparsan buradan yaz canımEvet aynen öyle benim de ilk olacak inşallah niyeyse bu ay olacak gibi hissediyorum bende
Test yapınca hemen atacağım buradan hamilelerin duası kabul olurmuş sizde dua edin olur muİnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah seninde güzel haberlerini alırız inşallah. Test yaparsan buradan yaz canım
Tabi canım ederim mutlakaTest yapınca hemen atacağım buradan hamilelerin duası kabul olurmuş sizde dua edin olur mu
Kuzum dün kan verdim 70 çıktı çok şükür. Dua et sağlıklı şekilde değerim yükselsin kucağımıza sağlıkla alalım inşallah. Seninde değerin 78 di galiba ilk öğrendiğinde. Sonrasında kaç gün sonra baktırdın yükseldi kuzumayyy maşallahhhh cok net vaaaar bebiş ay yakında yok mu sağlık ocağı falan hadi gidin cok heyecanlandım
ya tebrik ederim coook sevindim gerçekten sağlıkla kucağımıza alacağımız günlere insallah benim 78 bi gun sonra da 191 olmustu 2 ye katlar insallah sizinde iki günde bir ikiye çıkacakmışKuzum dün kan verdim 70 çıktı çok şükür. Dua et sağlıklı şekilde değerim yükselsin kucağımıza sağlıkla alalım inşallah. Seninde değerin 78 di galiba ilk öğrendiğinde. Sonrasında kaç gün sonra baktırdın yükseldi kuzum
İnşallah ya ben dün akşam 7 gibi kan verdim acilden öğrendim. Bugün birazdan da doktora gidicem. Büyük ihtimalle o da kan alıcak bakacak sonuca inşallah yükselmiştir birazda olsa. Sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah. İdrar testleri yanıltmadı. Ben inanmıyordum. Çünkü çok yalancı pozitifi görmüştüm idrar testinde. Bugünleride görmek kısmet oldu çok şükürya tebrik ederim coook sevindim gerçekten sağlıkla kucağımıza alacağımız günlere insallah benim 78 bi gun sonra da 191 olmustu 2 ye katlar insallah sizinde iki günde bir ikiye çıkacakmış
Bu arada benim akıntım çok ya sizde de varmı acaba doktorada söylicem ama sizde yaşadınızmı sormak istedim. Son adetlerimizde yakın hadi hayırlısıyla inşallahya tebrik ederim coook sevindim gerçekten sağlıkla kucağımıza alacağımız günlere insallah benim 78 bi gun sonra da 191 olmustu 2 ye katlar insallah sizinde iki günde bir ikiye çıkacakmış