• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GEBELİK TESTİME BAKAR MISINIZ❣️

Siz nasil degerlendirmistiniz? Bugun ve bundan sonraki uc dort gun her gun degerlendirmek gerekmez mi acaba
ben geçen ay ovulasyon testi yapmistim ve beni istemsizce germişti bu ay testsiz gün aşırı iliskiye girerek hamile kaldım 🙏🏻 bugünü değerlendirirseniz yarın şart değil bence yanı bi gün durup bi gün yapma şeklinde oldu 🤲🏻

ben geçen ay ovulasyon testi yapmistim ve beni istemsizce germişti bu ay testsiz gün aşırı iliskiye girerek hamile kaldım 🙏🏻 bugünü değerlendirirseniz yarın şart değil bence yanı bi gün durup bi gün yapma şeklinde oldu 🤲🏻
Ben de ilk defa yaptim iste az once. Normalde yapmayacaktim strese girmemek icin ama yumurtlamami normalde cok belirgin sekilde hissediyorum. Sadece bu hissettigim yumurtanin olgunlasmasi mi yoksa catlamasi mi bunu anlamak icin yapmak istedim🥰

Ben de ilk defa yaptim iste az once. Normalde yapmayacaktim strese girmemek icin ama yumurtlamami normalde cok belirgin sekilde hissediyorum. Sadece bu hissettigim yumurtanin olgunlasmasi mi yoksa catlamasi mi bunu anlamak icin yapmak istedim🥰
olgunlaşması 🙏🏻çatlayınca ikinci çizgi yeniden silikleşecek ❣️

Bu günleri değerlendirme lazım evet mehrunnisa mehrunnisa
Ben yumurtlamayı hissettikten sonraki günü değerlendirmiştim. Öncesi ve sonrası günler de çok önemli zaten. İnşallah pozitif sonuç alırsın gelecek ay😇

Back