- 16 Ocak 2012
- 572
- 126
Canımmm Duyguşşş biz de seni özledik umarım iyisindirCanım kızlarım umarım iyisinizdir hepinize ayrı ayrı yazamıyorum malum cenaze sonrası çok zor zamanlar… hepinizi çok özledim
Yoğunluk koşturma acı hepsi bir aradadır tabi Duyguş çok zorCanım kızlarım umarım iyisinizdir hepinize ayrı ayrı yazamıyorum malum cenaze sonrası çok zor zamanlar… hepinizi çok özledim
Ahhh bitanemmm ciddi misin nedir bu başımıza gelen…. Seni şu an en iyi ben anlarım Allah beterinden saklasın bak bi acı bitmeden diğeri geldi benim kendine çok iyi bak ve sakın ümidini yitirme aynı dönemde gebelik planlarız benim can yoldaşım aynı gün hamile kalıp nası bu hale geldik inan dilimden bişey çıkmıyordyglsy Ah Duyguşum Ahhh, ikimize de nasip olmayan bi yol arkadaşlığımız olmuş meğer. Doktordan geldim bu akşam, kesem gelişmemiş hala 1,5 hafta önceki kese boyutunda Boş gebelik dedi doktorum. progesteronu bırakıp periyodun başlamasını bekleyeceğiz. Duruma göre temizlenmezse ilaç veririm dedi.
resmen kolum kanadım kırılmış gibiyim, öyle bi kalp sızısı var ki içim de tüm hücrelerim sızlıyor gibi hissediyorum. Nasip değilmiş işte.. inşallah kısa zamanda yeniden sağlıklı gebelikler nasip olsun bize ve tüm bizim gibi isteyip bekleyenlere
bu akşam benim de gözüm de kalmadı yaş.
Rabbimin var demek ki bi bildiği
Senin mesajlarını hem burdan hem Haziran annelerinden takip ediyordum. Gerçekten çok çok üzüldüm. Rabbim en güzel zamanda sağlıkla nasip edecek inşaallahdyglsy Ah Duyguşum Ahhh, ikimize de nasip olmayan bi yol arkadaşlığımız olmuş meğer. Doktordan geldim bu akşam, kesem gelişmemiş hala 1,5 hafta önceki kese boyutunda Boş gebelik dedi doktorum. progesteronu bırakıp periyodun başlamasını bekleyeceğiz. Duruma göre temizlenmezse ilaç veririm dedi.
resmen kolum kanadım kırılmış gibiyim, öyle bi kalp sızısı var ki içim de tüm hücrelerim sızlıyor gibi hissediyorum. Nasip değilmiş işte.. inşallah kısa zamanda yeniden sağlıklı gebelikler nasip olsun bize ve tüm bizim gibi isteyip bekleyenlere
bu akşam benim de gözüm de kalmadı yaş.
Rabbimin var demek ki bi bildiği
Ben de ayni kelebegim duygus ayri simdi de fufucumCanımm kızlarr , burada günler öncesi hep birlikte ne güzel heyecanlarımızı paylaşırken geldiğimiz şu durum beni inanılmaz üzüyor. Siteye giriyorum ama asla o eski hevesim ve heyecanım yok.dyglsy ve fufucum çok zor zamanlar ama hep dediğim gibi en doğru zamanda mucizeleriniz sizinle olsun yine buraya yazın sizsiz bırakmayın.
mutlutablo sen nasılsın bu arada her şey yolundadır umarım canımm
Çok dikkat et canımm kendine ,yorma , dinlen bol bol. Bende Perşembe günü gittim yolunda görünüyor şimdilik her şey. Sonraki randevuyu 3 hafta sonra gel artık dedi, bekliyorum yani bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.Ben de ayni kelebegim duygus ayri simdi de fufucum
O kadar uzuldum ki tarifi yok konuya giriyorum ama yazacak kelime bulamiyorum
Haftaici kontrol var umarim sorun yoktur suan bir problem yok ama doktora gitmeden iste biseyde goremiyoruz,sen nasilsin peki?
Hayirlisi canim kelebeğimÇok dikkat et canımm kendine ,yorma , dinlen bol bol. Bende Perşembe günü gittim yolunda görünüyor şimdilik her şey. Sonraki randevuyu 3 hafta sonra gel artık dedi, bekliyorum yani bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.
Kızlar çok üzgünümCanımm kızlarr , burada günler öncesi hep birlikte ne güzel heyecanlarımızı paylaşırken geldiğimiz şu durum beni inanılmaz üzüyor. Siteye giriyorum ama asla o eski hevesim ve heyecanım yok.dyglsy ve fufucum çok zor zamanlar ama hep dediğim gibi en doğru zamanda mucizeleriniz sizinle olsun yine buraya yazın sizsiz bırakmayın.
mutlutablo sen nasılsın bu arada her şey yolundadır umarım canımm
Benimde bu şekilde çıktı ikindefa yaptım böyle hafifi çizgi çıktı üçünde çıkmadı en iyi kan verinMerhabalar ismim Duygu siteye yeni üye oldum ve bugün sabah yaptığım erken gebelik testi için sizin tecrübelerinizden yardım almak istiyorum. 4 Eylül regl başlangıcı, 6 gün regl olurum ve ortalama 28 gün döngüm var. Reglime 4 gün kala days doctor erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi var. 34 yaşındayım ve ilk gebeliğim olacak rica etsem bakabilir misiniz eşimden önce kadınlar kulübüne yazmak istedim yanıtlarınızı bekliyorum
Merhaba bende ds marka ile yaptım bugün test silik çizgi çıktı bat 2 gün geçti ama yorumlarda yalancı pozitif olabiliyormuş. Sizin sonucunuz ne çıktı acabaAy test ınanlmz garıp bi marka. DS sağlık MARKASI. oyuzden ılk ıdrar mı yapsam dıye araftaym nobetcı eczanede bir bu varmısen son 5de aksam yemegınde cok içecek içtim 5saattr de min su ıctim sanırım brzdan yapacagm cıkmazsa da sbaah yne yaparm artk uyanamıyorum uykum asırııı cok sarhos gbyım adeta hafıf mıde bulantısı oluyor gb kanım cekılıyor buaksam hep. Umarm bunlar ıdrar yolu enfeksiyonu ndan degldır
Merhaba bende tertemiz negatif oldu ve kuruma cızgısı cıkmadı. Ay atarmsnz testin fotosunuMerhaba bende ds marka ile yaptım bugün test silik çizgi çıktı bat 2 gün geçti ama yorumlarda yalancı pozitif olabiliyormuş. Sizin sonucunuz ne çıktı acaba
Tabi atıyorum ilk defa bu markayı aldım acelem vardı.Merhaba bende tertemiz negatif oldu ve kuruma cızgısı cıkmadı. Ay atarmsnz testin fotosunu