Gebelik testime bakar mısınız ❤️

Merhaba ben yeni görebildim, teste göre herhangi bir pozitiflik göremedim ben. Dediğiniz gibi şüpheniz varsa yerleşme kanaması da olabilir tabi ama bence adetinizi bekleyim minimum 3 gün gecikme olunca yeniden test yapın derim.

Elim kaç kere yazmaya gelip gelip gitti, bugün yazdın mı diye sürekli kontrol ettim. Yazdığını görmek mutlu etti beni de canım Duyguş nasıl geçti bugünün? Annenler yanındalar mı hala?
Evet annemler hala burda canım ben yataktan kalkamıyorum tüm kemiklerim kırılmış gibi ayrıca kanamam çok fazlaydı su saatlerde azalmaya başladı antibiyotik kullanıyorum herhangi bir enfeksiyon riskine karşı yazdı doktor o da çok güçlü ve mide koruyucu almama rağmen mahvetti beni ama geçecek

Biz sana güçlüsün derken bu yüzden demiştik
Her ilk gebelikte düşük olasılığı olur duygusum sakın kendini bırakma ne olursa olsun bizler can bağı kurduk
Fufunun dedigi gibi cok yazmak istedim ama kendini iyi hissedince bize döner diye bekledim
Sen iyi ol yeter

Hep beraber sizi bırakmak istemiyorum hiç bebeklerim
Zaten bırakmicaz ki yani ben bırakmam, dün sana öyle bi gözyaşları döktüm ki hiç görmediğim biriyle can yoldaşı olmuşuz meğer onu anladım
Sen bu süreçte fiziksel toparlanmana bak, zaman da zaten yaralarını saracak ve seni yeniden taçlandıracak beslenmene de dikkat et çok kuzu, iştahsızlık yapma sakın. şu papaya yı da migrosta ya da macro center da filan bulabilirsin belki eşine sor al ye bak trombositler için birebir. Yaban mersini de al o da iyi geliyomuş.

Tamam çok teşekkür ederim beklemek çok zor kafam karışık nasıl 1 hafta daha beklerim bilmiyorum ((

Bebeğimi düşürdüm çok kötüyüm evde tuvalete parça geldi keseyle birlikte bebek sonra hemen acile geldik yatış ve kürtaj
Canım çok geçmiş olsun yaranı deşmek gibi olmasın kaçıncı haftada düşük yaşadın acaba ?

Ahhh bitanem sen iyi ol bebeğin iyi olsun öyle güzel bi bağ kurduk ki burda bundan sonra sizin için dua edeceğim siz de benim toparlanmam ve yeniden sağlıklı bir hamilelik geçirip bebeğime kavuşmam için dua edin lütfen eşime söyledim çukurambarda şirketi gelirken alacak orda macro vardır sanırım dedi biz de ne iyi gelir trombosit için diye araştırmaya başlamıştık

Ahhh canım kızlarım sizi çok seviyorum bebeklerinize ve kendinize çok iyi bakın bana da bu psikolojik süreci atlatmak için dua edin lütfen

Hamilesin bence ama bı kan testi yaptır bazen yanlış çıkabiliyor .. bende şuan hamileyim 9 haftalık
Evet hamileydim her şey çok iyiydi kalp atışı bebek her şey yolundaydı dün hiçbir şey yokken 7 + 4’te düşük yaptım…

7+4 te hersey çok güzel giderken birden bire oldu nasip değilmiş…
Canım çok ama çok geçmiş olsun demekki sağlıksız bir gebelikmiş ama benim sana tavsiyem ilk düşükleri hastaneler genelde normal kabul ediyor bilmiyorum düşen parçayı patalojiye gönderdiniz mi ama ekstra sana nacizane tavsiyem şu olacak benimde 2 düşüğüm oldu hastanelerde genetik bölümü var oraya git 2 tane düşüğüm var de 1 tane diyince genelde bakmıyorlar o yüzden 2 tane düşüğüm var ailemledede düşük geçmişi var de o sana birsürü sorular soracak tabi buraya eşinle gitmen gerekiyor sondasında eşinden ve senden kan tahlili alıcaklar senin kan pıhtılaşman varmı ona bakacak eşininde kromazam sayısına bakıcaklar sonuçlar 1 ay gibi bir sürede çıkıyor ona göre hareket edersin benim sonuçlarım da patoloji sonucumda temiz gelmişti ama yinede bana doktorum hamile kalmadan önce coraspirine başlıcaksın ve hamilelik boyunca devam ediceksin dedi öylede yapıyorum ve en önemlisi kesinlikle en az 6 ay ara vermelisin rahmin kendini toparlasın o süre zarfında iyi bir doktor bulursan sana rahim güçlendirici vitaminler verecektir bana öyle olmuştu ve oturduğun şehirdeki doktorları araştır bir perinelotoji uzmanıyla devam etmeni öneririm tedavine umarım yardımcı olabilmişimdir tekrardan çok geçmiş olsun

Çok zor bi süreç gerçekten Allah kımseye yaşatmasın ben Ankara’da yaşıyorum yarın itibariyle hem kürtaj sonrası kontrol olacak hem de hemotoloji için randevu bulmaya çalışacağım iyi bi doktor. Dediklerin benim için çok kıymetlı inşallah bu süreçte iyi olurum

Bugün nasılsın canım?

İyi olmana cok sevindim ben yazın çok aktif idim buralarda ama sonra uzaklastım. Ve uzun zaman sonra ilk sana yazmıştım daha iyi ollmana cok sevindim

Son düzenleme:
Canım kızlar bugün düne göre daha iyiyim antibiyotik nedeniyle ishal var ve ağrılarım devam ediyor ama kanamam durdu çok şükür yarın kadın doğum uzmanım ile kontrolüm var saat 14.30 da bu süreci onunla değerlendirmek istiyorum bakalım zaman ne gösterecek…

yarın gelişmelerden haber et canım, aklına gelen her şeyi not al doktora gidince eksiksiz hepsini anlat sor kuzu. yeni bir gebelik hazırlığı için de öncelik ihtiyacın olan şeyler nelerdir ve bekleme süren var mı sor hepsini.

Canım Duyguş günaydın,iyi olmana çok sevindim. Doktor sonrası da bizi bilgilendir. Bu dönemde beslenmene çok dikkat et iştahsızım deme lütfen

Kızlar reglime 1 hafta vardı 3 gün süren kahverengi akıntım dün bitti bugün bildiğiniz regl oldum sizce ne alaka gebe olma ihtimalim var mıdır şuan 3gün kahve rengi leke hemen üzerine de regl oldum ama normale göre 4 günüm daha var yaşayan var mi bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…