Gebelik testime bakar mısınız ❤️

Duygu kuzum naptın nasıp geçti doktor?

Üzerine görme olabilir, test yap geçtikten sonra, ama kahverengi akıntı gebelikse eğer pek iyi karşılanmıyor. Test yapıp pozitifse hemen de a gitmelisin.

kızlar merhaba. buraya sabah girmiştim sabahtan beri sonuna kadar sabırla okudum. ah duygusum seninle kah heyecanlandım kah sevindim kah üzüldüm ama sonunu bu şekil beklemiyordum. 2 kayıp yaşamış biri olarak ne söylersem söyleyim ne acını dindirir ne derdine derman olabilirim. içinin yangınını yüreğinin acısını çok iyi anlayabiliyorum. o kadar pozitif o kadar güzel yüreklisin ki rabbim bunun karşılığını sana en güzel şekilde verecektir inanıyorum.

Kızlar dün kayınvalidemi kaybettik bi önceki akşam bana moral vermek için tüm aile bizdeydi yemekte hersey çok güzeldi meğer canım annem bize veda etmiş bugün defnettik eşim daha yeni bebeğini kaybetmenin acısını atlatamadan annesi de gitti Allahım sabır versin dualarınızı bekliyorum ismi Ayşe çok iyi kadındı bebeğe de çok üzüldü bi hastalığı yokken birden göçtü gitti umarım bebekleriniz minik tırtıllar çok iyidir kalbim sizinle canım kızlarım

Hastane kontrolü olduğu gün gazi Üniversitesinden eve geldik doktorum kontrol etti herhangi bir sıkıntı yok gecikmeden bebek düşünmelisin yaşın 34 ve artık eskisi gibi sağlıklı beslenmek zor dedi, vitaminler başladı 2 ay sonra yeni randevu al bi check edeyim dedi bunun sevinciyle rahatladım baya sonra kayınvalidemin komşuları aradı ve acil gittik hersey kontrolden çıkmış gibi su an. Anladım ki hayat plansız olmalı

Başınız sağ olsun. Ben de sebepsiz üç düşük yaşadım yaşım 32. Ankara’da yaşıyorum doktorunuzun ismini paylaşır mısınız? Çok çaresizim.
Eşiniz için çok üzücü bir durum, sizi zaten anlıyorum. İnşallah en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bugün izlediğim bir filmde “ölüm neden var?” diye bir soru geçiyordu. Cevap beni çok etkiledi: Geride kalanlar hayatın kıymetini bilsin diye…

Bana da dua edin lütfen

Ahhh Duyguşumm başınız sağ olsun, sabırlar diliyorum size. Üst üste geldi her şey sizin için
Kontrolün sorunsuz geçmesine çok sevindim, bu süreçte kendine çok dikkat et. Beslenmene özellikle. Vitaminleri düzenli kullan sonrası dediğin gibi plansız akışında sana mucizeni verir

Rabbim inşallah en ummadığın yerden çiçekler açtıracak gönlünde gönlünü ferah tut canım başın sağolsun hem bebişin için hem kayınvaliden için

Duyguuuuu inanamıyorum başınız sağ olsun Çok üzüldüm peki ani ölümün sebebi ne Rabb'im eşine de sana da sabırlar versin

Başınız sağ olsun çok üzüldüm, hem evlat hem anne acısı üstüste çok zor. Allah annenizin mekanını cennet eylesin.

Canım kızlarım umarım iyisinizdir hepinize ayrı ayrı yazamıyorum malum cenaze sonrası çok zor zamanlar… hepinizi çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…