Duygu kuzum naptın nasıp geçti doktor?Canım kızlar bugün düne göre daha iyiyim antibiyotik nedeniyle ishal var ve ağrılarım devam ediyor ama kanamam durdu çok şükür yarın kadın doğum uzmanım ile kontrolüm var saat 14.30 da bu süreci onunla değerlendirmek istiyorum bakalım zaman ne gösterecek…
Kızlar reglime 1 hafta vardı 3 gün süren kahverengi akıntım dün bitti bugün bildiğiniz regl oldum sizce ne alaka gebe olma ihtimalim var mıdır şuan 3gün kahve rengi leke hemen üzerine de regl oldum ama normale göre 4 günüm daha var yaşayan var mi bu
Yani regl oluyorum bildiğimiz şuan yine de gebe olabilir miyimÜzerine görme olabilir, test yap geçtikten sonra, ama kahverengi akıntı gebelikse eğer pek iyi karşılanmıyor. Test yapıp pozitifse hemen de a gitmelisin.
Canım duygu güzel niyetlisin şimdi okudum Rabbim gönlüne göre versin tekrar nasip olacak içini ferah tutBebeğimi düşürdüm çok kötüyüm evde tuvalete parça geldi keseyle birlikte bebeksonra hemen acile geldik yatış ve kürtaj
kızlar merhaba. buraya sabah girmiştim sabahtan beri sonuna kadar sabırla okudum. ah duygusum seninle kah heyecanlandım kah sevindim kah üzüldüm ama sonunu bu şekil beklemiyordum. 2 kayıp yaşamış biri olarak ne söylersem söyleyim ne acını dindirir ne derdine derman olabilirim. içinin yangınını yüreğinin acısını çok iyi anlayabiliyorum. o kadar pozitif o kadar güzel yüreklisin ki rabbim bunun karşılığını sana en güzel şekilde verecektir inanıyorum.Canım kızlar bugün düne göre daha iyiyim antibiyotik nedeniyle ishal var ve ağrılarım devam ediyor ama kanamam durdu çok şükür yarın kadın doğum uzmanım ile kontrolüm var saat 14.30 da bu süreci onunla değerlendirmek istiyorum bakalım zaman ne gösterecek…
Kızlar dün kayınvalidemi kaybettik bi önceki akşam bana moral vermek için tüm aile bizdeydi yemekte hersey çok güzeldi meğer canım annem bize veda etmiş bugün defnettik eşim daha yeni bebeğini kaybetmenin acısını atlatamadan annesi de gitti Allahım sabır versin dualarınızı bekliyorum ismi Ayşe çok iyi kadındı bebeğe de çok üzüldü bi hastalığı yokken birden göçtü gittiumarım bebekleriniz minik tırtıllar çok iyidir kalbim sizinle canım kızlarım
Ahhh Duyguşumm başınız sağ olsun, sabırlar diliyorum size. Üst üste geldi her şey sizin içinHastane kontrolü olduğu gün gazi Üniversitesinden eve geldik doktorum kontrol etti herhangi bir sıkıntı yok gecikmeden bebek düşünmelisin yaşın 34 ve artık eskisi gibi sağlıklı beslenmek zor dedi, vitaminler başladı 2 ay sonra yeni randevu al bi check edeyim dedi bunun sevinciyle rahatladım baya sonra kayınvalidemin komşuları aradı ve acil gittik hersey kontrolden çıkmış gibi su an. Anladım ki hayat plansız olmalı
Rabbim inşallah en ummadığın yerden çiçekler açtıracak gönlündeHastane kontrolü olduğu gün gazi Üniversitesinden eve geldik doktorum kontrol etti herhangi bir sıkıntı yok gecikmeden bebek düşünmelisin yaşın 34 ve artık eskisi gibi sağlıklı beslenmek zor dedi, vitaminler başladı 2 ay sonra yeni randevu al bi check edeyim dedi bunun sevinciyle rahatladım baya sonra kayınvalidemin komşuları aradı ve acil gittik hersey kontrolden çıkmış gibi su an. Anladım ki hayat plansız olmalı
Duyguuuuu inanamıyorum başınız sağ olsun Çok üzüldüm peki ani ölümün sebebi ne Rabb'im eşine de sana da sabırlar versinHastane kontrolü olduğu gün gazi Üniversitesinden eve geldik doktorum kontrol etti herhangi bir sıkıntı yok gecikmeden bebek düşünmelisin yaşın 34 ve artık eskisi gibi sağlıklı beslenmek zor dedi, vitaminler başladı 2 ay sonra yeni randevu al bi check edeyim dedi bunun sevinciyle rahatladım baya sonra kayınvalidemin komşuları aradı ve acil gittik hersey kontrolden çıkmış gibi su an. Anladım ki hayat plansız olmalı
Benim 1 önce ki gebeliğimde öyle olmustu ben regl oldum sanmistim ama 2-3 oncesinde tarihinden onceydi, bir hafta sonra baktigimda hamile olduğumu ogrenmistim.Yani regl oluyorum bildiğimiz şuan yine de gebe olabilir miyim
O kadar garip ki 1 hafta öncesinden oldum sayılır biraz zaman geçsin test yapayım mıBenim 1 önce ki gebeliğimde öyle olmustu ben regl oldum sanmistim ama 2-3 oncesinde tarihinden onceydi, bir hafta sonra baktigimda hamile olduğumu ogrenmistim.
Enfeksiyon icin hamgi fitili vermişti acaba doktorunuz?Yok bebeğim yine devam kanama enfeksiyon için olan fitili kullandım şimdi sabahta progesteronu yapmıştım fitil olarak beklemedeyim şimdi kasık ağrıları devam ediyor