- 17 Ocak 2018
- 10.179
- 9.772
Hemen mi cıktıı yaa pembe gibyse vardır bence .Tabi atıyorum ilk defa bu markayı aldım acelem vardı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen mi cıktıı yaa pembe gibyse vardır bence .Tabi atıyorum ilk defa bu markayı aldım acelem vardı.
Bence gecikme de varsa gebesiniz. Baska testler alın yarn derimBeklemeden hemen çıktı silik çizgi ama sabah ilk idrar değil bat 2 gün geçti
Evet hemen çıktı. Aynı markadan var sabah onu tekrarlarım artık.Hemen mi cıktıı yaa pembe gibyse vardır bence .
Hayırlı olsun inşallah o da pozitif cıkar. Beni de etiketleyin. 2. Cocuk mu sizinEvet hemen çıktı. Aynı markadan var sabah onu tekrarlarım artık.
Hiç başıma yalancı pozitif işi gelmemişti. Olursa bu ilk olacak diğer hamileliklerimde ikiside koyu çıkmıştıEvet hemen çıktı. Aynı markadan var sabah onu tekrarlarım artık.
Sağolun. 2. değil ama varsa da Rabbim in emaneti . Yaşımdan dolayı karnımda 3 aylık bebeğimin kalbi durdu bunlardan dolayı biraz korkuyorum ve çekiniyorum açıkçası.Hayırlı olsun inşallah o da pozitif cıkar. Beni de etiketleyin. 2. Cocuk mu sizin
Etiketlerim tabii Rabbim isteyenin kucağını boş bırakmasın.Hayırlı olsun inşallah o da pozitif cıkar. Beni de etiketleyin. 2. Cocuk mu sizin
Allah rahmet eylesin. Gerçekten zor bir süreç Rabbim içinize ferahlık versin. 3 aylık bebeğimin kalbinin durduğunu kanama olunca öğrendim ben ise cinsiyetini soruyordum usg den izlerken. Allahım isteyene kolaylıkla nasip etsin. İnşallah sizin için herşey güzel olur.Canım kızlar aklım sizlerde dualarım sizinle nasılsınız Bende durumlar stabil düşük sonrası psikolojik olarak iyi değilim aynı zamanda da yarın kayınvalidem için Mevlüt yapacağız yedisi okunacak sizden dualarınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum
Hayırlı olsun cok sevindimmm dün bakamadım yogunluktan. Kan verdiniz miiBu sabahta bu şekilde Freshmommy
Allah kabul etsin inşallah eşin ve sen daha iyisinizdirCanım kızlar aklım sizlerde dualarım sizinle nasılsınız Bende durumlar stabil düşük sonrası psikolojik olarak iyi değilim aynı zamanda da yarın kayınvalidem için Mevlüt yapacağız yedisi okunacak sizden dualarınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum
Yarın sabah 1Hayırlı olsun cok sevindimmm dün bakamadım yogunluktan. Kan verdiniz mii
Teşekkür ederim. Yarın sabah kan vermeyi düşünüyorum ama hala bu marka teste güvenemiyorum.Hayırlı olsun cok sevindimmm dün bakamadım yogunluktan. Kan verdiniz mii
Ben çok merak ettim elimde bir tane DS sağlık testi var benim de lütfen başka test de yapar mısınız benm de yumurtlama üstünden 3 gün geçti. Günüme Bir iki gün kala bu testten yapacağım ben de. Gerçi internettrn test alabilirim kendimi tutamayıp. Ama dediğim gibi benim geçtiğimiz döngüde tertemiz negatif çıktı kuruma çizgisi dahi çıkmadı Bence güvenilir pozitif sizinYarın sabah 1
Teşekkür ederim. Yarın sabah kan vermeyi düşünüyorum ama hala bu marka teste güvenemiyorum.
Toparlayamadık canım daha zaman daha iyi gelecek sanırım bize eşim için tabi daha zor hem bebeğini hem annesini iki gün arayla kaybetmek…Allah kabul etsin inşallah eşin ve sen daha iyisinizdir
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah canımAllah rahmet eylesin. Gerçekten zor bir süreç Rabbim içinize ferahlık versin. 3 aylık bebeğimin kalbinin durduğunu kanama olunca öğrendim ben ise cinsiyetini soruyordum usg den izlerken. Allahım isteyene kolaylıkla nasip etsin. İnşallah sizin için herşey güzel olur.
Trendyol da kullanan birisi 6 kez üst üste silik çizgi çıktı umutlanıp kan verdim negatif yazmış ondan çok umut etmiyorum. O kadar test aldım bu marka ile ilk kez karşılaştım bende bir kaç gün erken artı med ile denedim negatif tertemiz tek çizgiyi hayırlısı artık yarın akşam belli olur herhaldeBen çok merak ettim elimde bir tane DS sağlık testi var benim de lütfen başka test de yapar mısınız benm de yumurtlama üstünden 3 gün geçti. Günüme Bir iki gün kala bu testten yapacağım ben de. Gerçi internettrn test alabilirim kendimi tutamayıp. Ama dediğim gibi benim geçtiğimiz döngüde tertemiz negatif çıktı kuruma çizgisi dahi çıkmadı Bence güvenilir pozitif sizin
Böyle yumurtlama öncesi ilişki yaşayıp hamile kalan var mıııKızlar merhaba benim cumartesi akşam ve salı öğlen ilişkim oldu sizce tutar mı ki
Merhaba nasıl gidiyorTrendyol da kullanan birisi 6 kez üst üste silik çizgi çıktı umutlanıp kan verdim negatif yazmış ondan çok umut etmiyorum. O kadar test aldım bu marka ile ilk kez karşılaştım bende bir kaç gün erken artı med ile denedim negatif tertemiz tek çizgiyi hayırlısı artık yarın akşam belli olur herhalde