Merhabalar, kaybın için çok üzgünüm. Meleğin cennette seni bekliyor olacakÇok üzgünüm kırıldım dağıldım kürtajdan çıkıp ayılma faslı…..
O kadar iyi geldi ki bu bana yazdığın… bebeğimin canlanmış halini evde düşürmek o canlıyı görmek bana acı bi travma oldu…. Bunu nası atlatırım ben çok acı su an herkes yanımda ama ben yapayalnız hissediyorumMerhabalar, kaybın için çok üzgünüm. Meleğin cennette seni bekliyor olacakNe dersek diyelim içindeki yangına çözüm değil fakat umudunu kırma lütfen. Ben de şubat ayında 7 haftalıkken bebeğimi düşürdüm, lurtaj vs olmadı o yüzden beklemek istemedim. Şuan 5 aylık gebeyim. Bunu söyleme amacım şu, ben de düşükten sonra zorlandım peşine gelen 3-4 ay boyunca da tekrar gebelik olmadığı için acaba olmayacak mı diye çok stres yaptım. Stres yüzünden zaten daha kötü oldu. Sonra saldım olursa olmazsa diye ve olmuş oldu. Allah büyük senin iyileşme sürecinden sonrası için söylüyorum asla umudunu kaybetme lütfen
Min 450 olması gereken trombosit değeri benim 93 lerdeymıs acilen hematologla görüşüp bunun tedavisi gerekliYani pıhtılaşmamı varmış
Evet beni takip eden doktorum ilgilendi o da şok oldu birden bire dünden sonra ne oldu dedi ortada bişey yok sanki dün uyumuşum bugün bi kabustayım ve bebeğim benimle uyanacağım gibi geliyorDemekki o yüzden kanın durmamış çok kanaman olmuş canım benimsen aspirin filan kullanıyo muydun acaba ondan mı etkiledi ki? Ben de hergün kullanmayı bırakayım bari ne olur ne olmaz diye
sen hastaneden çıkmak için acele etme evet psikolojik olarak zaten zor ortam da seni geriyor olabilir ama en iyi değerlere kavuştuğunda taburcu ol kuzum. Hangi hastaneye gittin o prof takip eden doktorunla mı ilerledi bu süreç
O kadar iyi geldi ki bu bana yazdığın… bebeğimin canlanmış halini evde düşürmek o canlıyı görmek bana acı bi travma oldu…. Bunu nası atlatırım ben çok acı su an herkes yanımda ama ben yapayalnız hissediyorum
Allahım beterinden korusun öyle sevinmiştik ki hevesimiz kaldı içimizdeÇok geçmiş olsun şefaatçiniz olacak meleğiniz bunu unutma buna sarıl olur mu zamanla iyileşeceksin şimdi sana yaşadığın en kötü durum bu geliyor. Biz buradan ne söylesek sanateselli olmayacak biliyoruz iki gündür takipteydim ama inan çok üzgünüm Ben de acını paylaşıyorum. Yeniden hamile kalacaksın inan bize Allah'ım acınızı hafifletsin
Önceden hiç düşük yok ilk gebelik ama işte canım normalde doktor bana vermemişti, ben hatırlattım bundan 3 sene önce bi kanım yoğunlaşmıştı iğne kullanmıştım yüksek ihtimalle aşılardan sonra onu söyledim o zaman ilk hamilelik zaten başla demişti. Bikaç gün önce sinir stress yapınca peçeteye kan gelmişti doktor progesteron hapını 3’e çıkarmamı istedi. Ben herhangi bi kanama olmadığı için peçeteye gelen leke de durduğu için yine 2 tane kullanmaya devam ettim. Bugün bugün yine biraz stres oldum bi deÖnceden düşük öykün varsa veya pıhtı durumun kafana göre ilacı sakın bırakma
Bana doktorum leke dışı bir durum olursa 2-3 gün bırak dedi
Ahhh asla böyle düşünme! Sağlıklı bir bebek olsaydı mutlaka yaşardı, muhtemelen bir sendromu vardı ve o yüzden düşük oldu. Çoğu düşükte durum bu, bebeğin kromozomsal sağlıksız olduğu için vücut kabul etmedi ve düşükle sonuçlandı. Sakın üzülme. Hakkınızda en hayırlısı oldu şeklinde düşünelim. Buna da şükür diyelim. Belki çok daha kötü sonuçlanacak bir durumdan Allah durumu geriye döndürmüştür. Allah en hayırlı vakitte en güzel şekilde bebek nasip edecek. Sabırlar diliyorum. Dua ediyoruz.Meğer güçlü değilmişim
Hematolog baksın bakalım kötü de düşünmeyelim yüksek ihtimalle eskiden kalma kan rahatsızlıklardan biri olabilir. Sen kanım düşük diyodun onun da etkisi olabilir. Bak benim küçük yeğenlerden birinde trombosit resmen sıfırlanmaya yakındı ambulansla herhangi bi tehlike olmasın vurma çarpma sakın olmasın dediler götürmüşlerdi Allah korusun bi kanama olması durumunda durmuyomuş çünkü. Onun kritik seviye olmasına rağmen çok şükür toparladı kötü hastalık da değilmiş çocuklarda olabilen bi hastalıkmış 1 sene içinde de geçti çok şükür. O süreçte annesi hep ona papaya yedirdi o resmen trombositler için doğal ilaçmış. sürekli kargo kargo sipariş veriyolardı, sen de bul sipariş ver kuzum. Senin de tanı ve ne sebep o bakılacaktır korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum inşallahEvet beni takip eden doktorum ilgilendi o da şok oldu birden bire dünden sonra ne oldu dedi ortada bişey yok sanki dün uyumuşum bugün bi kabustayım ve bebeğim benimle uyanacağım gibi geliyoreve geldim taburcu ettiler değerlerin için acilen hematolog randevusu al dedi trombosit çok önemli bi degermıs kanama durmamış o yüzden resmen kalbim acıyo fufucum
İnşallah hemen toparlarım hem fizyolojik hem de en önemli olan psikolojikHematolog baksın bakalım kötü de düşünmeyelim yüksek ihtimalle eskiden kalma kan rahatsızlıklardan biri olabilir. Sen kanım düşük diyodun onun da etkisi olabilir. Bak benim küçük yeğenlerden birinde trombosit resmen sıfırlanmaya yakındı ambulansla herhangi bi tehlike olmasın vurma çarpma sakın olmasın dediler götürmüşlerdi Allah korusun bi kanama olması durumunda durmuyomuş çünkü. Onun kritik seviye olmasına rağmen çok şükür toparladı kötü hastalık da değilmiş çocuklarda olabilen bi hastalıkmış 1 sene içinde de geçti çok şükür. O süreçte annesi hep ona papaya yedirdi o resmen trombositler için doğal ilaçmış. sürekli kargo kargo sipariş veriyolardı, sen de bul sipariş ver kuzum. Senin de tanı ve ne sebep o bakılacaktır korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum inşallahçok da internette araştırmayın böyle şeyleri baş ağrısının sebebine bile neler yazıyolar.. benim resmen kalbim sızlıyor seni düşünemiyorum, acını yaşa yasını tut evet ama en kısa zaman içerisinde de toparlanmaya çalış. multivitaminlere de başla doktorla görüşürsün, bikaç aya hiçbir şeyciğin kalmayacak güzel haberler alacaksın inanıyorum bitanecim
Bu forumumda konuyu ne hevesle açmıştım belki de herkese vesile olmam için gerekliydi kendim için değil… bu durumu atlatmadan çocuk olayına girmeyeceğim eşim de çok üzgün çok içine kapandı herkes çok mutsuz ama en çok ben….Ahhh asla böyle düşünme! Sağlıklı bir bebek olsaydı mutlaka yaşardı, muhtemelen bir sendromu vardı ve o yüzden düşük oldu. Çoğu düşükte durum bu, bebeğin kromozomsal sağlıksız olduğu için vücut kabul etmedi ve düşükle sonuçlandı. Sakın üzülme. Hakkınızda en hayırlısı oldu şeklinde düşünelim. Buna da şükür diyelim. Belki çok daha kötü sonuçlanacak bir durumdan Allah durumu geriye döndürmüştür. Allah en hayırlı vakitte en güzel şekilde bebek nasip edecek. Sabırlar diliyorum. Dua ediyoruz.
Yaşadığın asla basit bir durum değil. Ama kendini lütfen suçlama. Allah bizi seviyor, hakkımızda her zaman en hayırlısını nasip eder. O'na inandık, O'na güvendik. Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler.Bu forumumda konuyu ne hevesle açmıştım belki de herkese vesile olmam için gerekliydi kendim için değil… bu durumu atlatmadan çocuk olayına girmeyeceğim eşim de çok üzgün çok içine kapandı herkes çok mutsuz ama en çok ben….
Zamana ihtiyacın var kuzuİnşallah hemen toparlarım hem fizyolojik hem de en önemli olan psikolojik
Canım Duyguş hep iyi ol daha iyi olacağın günler gelecek.Kızlar bugün düne göre daha iyiyim böyle böyle atlatacağım galiba iyi ki varsınız
Elim kaç kere yazmaya gelip gelip gitti, bugün yazdın mı diye sürekli kontrol ettim. Yazdığını görmek mutlu etti beni de canım DuyguşKızlar bugün düne göre daha iyiyim böyle böyle atlatacağım galiba iyi ki varsınız
Hamilesin bence ama bı kan testi yaptır bazen yanlış çıkabiliyor .. bende şuan hamileyim 9 haftalıkO zaman şimdi ilk aşamada sadece kan değerlerime baktırıp sonra kadın doğum randevusu yahu çok heyecanlı bi süreç