Gebelik testime bakar mısınız ❤️

Çok üzgünüm kırıldım dağıldım kürtajdan çıkıp ayılma faslı…..
Merhabalar, kaybın için çok üzgünüm. Meleğin cennette seni bekliyor olacak ❤️ Ne dersek diyelim içindeki yangına çözüm değil fakat umudunu kırma lütfen. Ben de şubat ayında 7 haftalıkken bebeğimi düşürdüm, lurtaj vs olmadı o yüzden beklemek istemedim. Şuan 5 aylık gebeyim. Bunu söyleme amacım şu, ben de düşükten sonra zorlandım peşine gelen 3-4 ay boyunca da tekrar gebelik olmadığı için acaba olmayacak mı diye çok stres yaptım. Stres yüzünden zaten daha kötü oldu. Sonra saldım olursa olmazsa diye ve olmuş oldu. Allah büyük senin iyileşme sürecinden sonrası için söylüyorum asla umudunu kaybetme lütfen ❤️❤️❤️

Merhabalar, kaybın için çok üzgünüm. Meleğin cennette seni bekliyor olacak ❤️ Ne dersek diyelim içindeki yangına çözüm değil fakat umudunu kırma lütfen. Ben de şubat ayında 7 haftalıkken bebeğimi düşürdüm, lurtaj vs olmadı o yüzden beklemek istemedim. Şuan 5 aylık gebeyim. Bunu söyleme amacım şu, ben de düşükten sonra zorlandım peşine gelen 3-4 ay boyunca da tekrar gebelik olmadığı için acaba olmayacak mı diye çok stres yaptım. Stres yüzünden zaten daha kötü oldu. Sonra saldım olursa olmazsa diye ve olmuş oldu. Allah büyük senin iyileşme sürecinden sonrası için söylüyorum asla umudunu kaybetme lütfen ❤️❤️❤️
O kadar iyi geldi ki bu bana yazdığın… bebeğimin canlanmış halini evde düşürmek o canlıyı görmek bana acı bi travma oldu…. Bunu nası atlatırım ben çok acı su an herkes yanımda ama ben yapayalnız hissediyorum

Demekki o yüzden kanın durmamış çok kanaman olmuş canım benim 😔😔 sen aspirin filan kullanıyo muydun acaba ondan mı etkiledi ki? Ben de hergün kullanmayı bırakayım bari ne olur ne olmaz diye 😔😔
sen hastaneden çıkmak için acele etme evet psikolojik olarak zaten zor ortam da seni geriyor olabilir ama en iyi değerlere kavuştuğunda taburcu ol kuzum. Hangi hastaneye gittin o prof takip eden doktorunla mı ilerledi bu süreç 😔
Evet beni takip eden doktorum ilgilendi o da şok oldu birden bire dünden sonra ne oldu dedi ortada bişey yok sanki dün uyumuşum bugün bi kabustayım ve bebeğim benimle uyanacağım gibi geliyor 🥹 eve geldim taburcu ettiler değerlerin için acilen hematolog randevusu al dedi trombosit çok önemli bi degermıs kanama durmamış o yüzden 🥹 resmen kalbim acıyo fufucum fufucum

Ben de et parçası olarak düşürdüm zamanında. Sana şuan söylenecek hiçbir şey fayda etmeyecek acını yaşayacaksın Duygucum.🥺ben babamı da kaybettiğim kızım 2 yasında ıken hıc bızaman isyan etmedim ama acımı yasadım ve zaman tek care zaman olacak suanda sevdıklerın yanındaysa aslında kımsesızlere karşı 1-0 öndesin yalnızlık anlamında. Onlara sarıl bırak yaralarını sarmaya da yardımcı olsunlar🥺
O kadar iyi geldi ki bu bana yazdığın… bebeğimin canlanmış halini evde düşürmek o canlıyı görmek bana acı bi travma oldu…. Bunu nası atlatırım ben çok acı su an herkes yanımda ama ben yapayalnız hissediyorum

Çok geçmiş olsun şefaatçiniz olacak meleğiniz bunu unutma buna sarıl olur mu zamanla iyileşeceksin şimdi sana yaşadığın en kötü durum bu geliyor. Biz buradan ne söylesek sanateselli olmayacak biliyoruz iki gündür takipteydim ama inan çok üzgünüm Ben de acını paylaşıyorum. Yeniden hamile kalacaksın inan bize Allah'ım acınızı hafifletsin 🤲🏼
Allahım beterinden korusun öyle sevinmiştik ki hevesimiz kaldı içimizde 🥹😭

Önceden düşük öykün varsa veya pıhtı durumun kafana göre ilacı sakın bırakma
Bana doktorum leke dışı bir durum olursa 2-3 gün bırak dedi
Önceden hiç düşük yok ilk gebelik ama işte canım normalde doktor bana vermemişti, ben hatırlattım bundan 3 sene önce bi kanım yoğunlaşmıştı iğne kullanmıştım yüksek ihtimalle aşılardan sonra onu söyledim o zaman ilk hamilelik zaten başla demişti. Bikaç gün önce sinir stress yapınca peçeteye kan gelmişti doktor progesteron hapını 3’e çıkarmamı istedi. Ben herhangi bi kanama olmadığı için peçeteye gelen leke de durduğu için yine 2 tane kullanmaya devam ettim. Bugün bugün yine biraz stres oldum bi de dyglsy dyglsy da çok içerledim üzüldüm akşam yine peçeteye hafif akıntıyla karışık kahverengi gibi geldi korktum 3’e çıkardım şimdi. Aspirin de almayayım 2-3 günde 1 alayım bu aralar bari diye düşündüm.

Meğer güçlü değilmişim 🥹
Ahhh asla böyle düşünme! Sağlıklı bir bebek olsaydı mutlaka yaşardı, muhtemelen bir sendromu vardı ve o yüzden düşük oldu. Çoğu düşükte durum bu, bebeğin kromozomsal sağlıksız olduğu için vücut kabul etmedi ve düşükle sonuçlandı. Sakın üzülme. Hakkınızda en hayırlısı oldu şeklinde düşünelim. Buna da şükür diyelim. Belki çok daha kötü sonuçlanacak bir durumdan Allah durumu geriye döndürmüştür. Allah en hayırlı vakitte en güzel şekilde bebek nasip edecek. Sabırlar diliyorum. Dua ediyoruz.

Son düzenleme:
Evet beni takip eden doktorum ilgilendi o da şok oldu birden bire dünden sonra ne oldu dedi ortada bişey yok sanki dün uyumuşum bugün bi kabustayım ve bebeğim benimle uyanacağım gibi geliyor 🥹 eve geldim taburcu ettiler değerlerin için acilen hematolog randevusu al dedi trombosit çok önemli bi degermıs kanama durmamış o yüzden 🥹 resmen kalbim acıyo fufucum fufucum
Hematolog baksın bakalım kötü de düşünmeyelim yüksek ihtimalle eskiden kalma kan rahatsızlıklardan biri olabilir. Sen kanım düşük diyodun onun da etkisi olabilir. Bak benim küçük yeğenlerden birinde trombosit resmen sıfırlanmaya yakındı ambulansla herhangi bi tehlike olmasın vurma çarpma sakın olmasın dediler götürmüşlerdi Allah korusun bi kanama olması durumunda durmuyomuş çünkü. Onun kritik seviye olmasına rağmen çok şükür toparladı kötü hastalık da değilmiş çocuklarda olabilen bi hastalıkmış 1 sene içinde de geçti çok şükür. O süreçte annesi hep ona papaya yedirdi o resmen trombositler için doğal ilaçmış. sürekli kargo kargo sipariş veriyolardı, sen de bul sipariş ver kuzum. Senin de tanı ve ne sebep o bakılacaktır korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum inşallah 🙏 çok da internette araştırmayın böyle şeyleri baş ağrısının sebebine bile neler yazıyolar.. benim resmen kalbim sızlıyor seni düşünemiyorum, acını yaşa yasını tut evet ama en kısa zaman içerisinde de toparlanmaya çalış. multivitaminlere de başla doktorla görüşürsün, bikaç aya hiçbir şeyciğin kalmayacak güzel haberler alacaksın inanıyorum bitanecim 😘🙏🙏

Kızlar selam son adet günüm 28 Eylül uygulamadan baktığım zaman üç Kasım’da regli olmam gerekiyor reglime 7 gün var ama bugün hafif leke geldiğini fark ettim sabah test yapmıştım negatifti sizce neden böyle bir şey yaşadım gebelik olabilir mi

Hematolog baksın bakalım kötü de düşünmeyelim yüksek ihtimalle eskiden kalma kan rahatsızlıklardan biri olabilir. Sen kanım düşük diyodun onun da etkisi olabilir. Bak benim küçük yeğenlerden birinde trombosit resmen sıfırlanmaya yakındı ambulansla herhangi bi tehlike olmasın vurma çarpma sakın olmasın dediler götürmüşlerdi Allah korusun bi kanama olması durumunda durmuyomuş çünkü. Onun kritik seviye olmasına rağmen çok şükür toparladı kötü hastalık da değilmiş çocuklarda olabilen bi hastalıkmış 1 sene içinde de geçti çok şükür. O süreçte annesi hep ona papaya yedirdi o resmen trombositler için doğal ilaçmış. sürekli kargo kargo sipariş veriyolardı, sen de bul sipariş ver kuzum. Senin de tanı ve ne sebep o bakılacaktır korkulacak bir şey olduğunu düşünmüyorum inşallah 🙏 çok da internette araştırmayın böyle şeyleri baş ağrısının sebebine bile neler yazıyolar.. benim resmen kalbim sızlıyor seni düşünemiyorum, acını yaşa yasını tut evet ama en kısa zaman içerisinde de toparlanmaya çalış. multivitaminlere de başla doktorla görüşürsün, bikaç aya hiçbir şeyciğin kalmayacak güzel haberler alacaksın inanıyorum bitanecim 😘🙏🙏
İnşallah hemen toparlarım hem fizyolojik hem de en önemli olan psikolojik 🥹

Ahhh asla böyle düşünme! Sağlıklı bir bebek olsaydı mutlaka yaşardı, muhtemelen bir sendromu vardı ve o yüzden düşük oldu. Çoğu düşükte durum bu, bebeğin kromozomsal sağlıksız olduğu için vücut kabul etmedi ve düşükle sonuçlandı. Sakın üzülme. Hakkınızda en hayırlısı oldu şeklinde düşünelim. Buna da şükür diyelim. Belki çok daha kötü sonuçlanacak bir durumdan Allah durumu geriye döndürmüştür. Allah en hayırlı vakitte en güzel şekilde bebek nasip edecek. Sabırlar diliyorum. Dua ediyoruz.
Bu forumumda konuyu ne hevesle açmıştım belki de herkese vesile olmam için gerekliydi kendim için değil… bu durumu atlatmadan çocuk olayına girmeyeceğim eşim de çok üzgün çok içine kapandı herkes çok mutsuz ama en çok ben….

Bu forumumda konuyu ne hevesle açmıştım belki de herkese vesile olmam için gerekliydi kendim için değil… bu durumu atlatmadan çocuk olayına girmeyeceğim eşim de çok üzgün çok içine kapandı herkes çok mutsuz ama en çok ben….
Yaşadığın asla basit bir durum değil. Ama kendini lütfen suçlama. Allah bizi seviyor, hakkımızda her zaman en hayırlısını nasip eder. O'na inandık, O'na güvendik. Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler.

Kızlar merhaba adetime altı gün var az önce test yaptım bu şekil çıktı ama dünden beridir lekelenme şeklinde kahverengi akıntım oluyor sizce bir hafta erken regli olmam mümkün mü yoksa bu yerleşme kanaması mı eğer öyle olsaydı teste çıkmaz mıydı böyle bir durum yaşayan var mı acaba
IMG_0042.jpeg

Kızlar bugün düne göre daha iyiyim böyle böyle atlatacağım galiba iyi ki varsınız❤️
Elim kaç kere yazmaya gelip gelip gitti, bugün yazdın mı diye sürekli kontrol ettim. Yazdığını görmek mutlu etti beni de canım Duyguş 🌸 nasıl geçti bugünün? Annenler yanındalar mı hala?

X