Gebelik testime bakar mısınız ❤️

Biliyorum zor geçiyor. Bana 50 mg metotraksat vuruldu, sonra betahcg takibi yapıldı, 1 ayda sıfırladı ama 15 gün sonra ilk reglimi oldum. Ama senin sürecin daha kolay olacaktır. Sonra Amerika’da 6 Dr a sordum ne kadar beklemeliyim diye. 2 ay reglden sonra dediler. Rahim filmi çektirdim üzerine ben. Sen bence Dr a genetik test yaptırmalı mıyım diye sor ? Olacak olanın önüne geçilemiyor. Sağlıksızsa tutunmuyor. 😢 içini rahat tutmaya çalış 🙏🏻

Offf Duygum ne diyosun offf inanamıyorum ya kendime engel olamıyorum ağlıyorum şu anda 😢😢 off nasıl içim sızlıyo varya, canım benim.. sen güçlüsün güçlü olduğunu düşün her şey yoluna girecek her şey düzelecek inşallah, rabbim tekrarını yaşatmasın ama sebebi ne olabilirmiş böyle bir şeyin konuş detayını öğrenmeye çalış.
İyi olacaksın ve tez zamanda güzel haberleri alacağız yeniden inanıyorum 🙏 ilk gebeliklerde düşük oranı o kadar fazla ki ben de inanılmaz gergin ve stresli oluyorum. Allahım yardımcımız olsun 😢🤲🏻🤲🏻🤲🏻 seviyorum seni kuzum benim ♥️♥️
Saat 18 de kürtaja gireceğim çok korkunç bi travma oldu bana düşük evde tuvalete gittim öyle oldu peçete ile aldım getirdim büyümüş hersey belli bi bebek 🥹🥹🥹🥹 annemler geldi çok ağlıyorum sakinleştirici verdiler duramıyorum ki dün hersey normaldi bugün sanki kabus🥹

Biliyorum zor geçiyor. Bana 50 mg metotraksat vuruldu, sonra betahcg takibi yapıldı, 1 ayda sıfırladı ama 15 gün sonra ilk reglimi oldum. Ama senin sürecin daha kolay olacaktır. Sonra Amerika’da 6 Dr a sordum ne kadar beklemeliyim diye. 2 ay reglden sonra dediler. Rahim filmi çektirdim üzerine ben. Sen bence Dr a genetik test yaptırmalı mıyım diye sor ? Olacak olanın önüne geçilemiyor. Sağlıksızsa tutunmuyor. 😢 içini rahat tutmaya çalış 🙏🏻
Çok üzücü çok 🥹

Saat 18 de kürtaja gireceğim çok korkunç bi travma oldu bana düşük evde tuvalete gittim öyle oldu peçete ile aldım getirdim büyümüş hersey belli bi bebek 🥹🥹🥹🥹 annemler geldi çok ağlıyorum sakinleştirici verdiler duramıyorum ki dün hersey normaldi bugün sanki kabus🥹
Offf ooooffffff 😢😢😢 hangi teselli etmeye çalışsak az 😔 çok zor bi anda bunları yaşaman😢😢😢
Dua oku bol bol canım. İlaçla düşük olsa daha iyi değil miydi? Kürtaj nası olacakmış anezteziyle mi? Dualarım seninle, çok çok dua ediyorum senin için kuzum. Allahım yardımcın olsun 🤲🏻🤲🏻♥️♥️♥️😢😢😢çok üzgünüm çokkk 😢😢😢

Bebeğimi düşürdüm çok kötüyüm evde tuvalete parça geldi keseyle birlikte bebek 🥹sonra hemen acile geldik yatış ve kürtaj
Duygu sizi daha yeni tanımıştım sayfayı yeniledim ve mesajını gördüm inanamadım. Ben herkes gibi güçlü durmanı tavsiye etmeyeceğim. 36 yaşındayım. 8 yıl bebek hasretiyle yandım tutuştum. Hiç hamile kalamadım. Öyle ki birgün “hamile kalayım düşsün” diye bile diledim. Vücudumu öyle yetersiz hissetmiştim ki anlatamam. Çevreden yaşadığım zorbalıkları anlatmakla bitiremem. 8 yılın sonunda sonuç alamayınca tüp bebek tedavisi gördüm. Acıbadem Maslak ta Yiğit Hoca tuttu ellerimden inandırdı. Bir sürü test ilaç hiç riske atmadı her adımı önceden planladı ve ben tekte hamile kaldım. Hamileliğim boyunca düşük riski geçirdim günde 4 iğne oluyordum. Karnım mosmor olmuştu. 31.hafta erken doğum riskiyle yine yatış aldım. 40+1 de mucizemi kızımı kucakladım. Şimdi 2,5 yaşında🥹 hala her baktığımda mucizem diye seviyorum. Ve tam 2,5 yıl sonra doğal yolla hamile kaldım. Hamile olduğumu öğrendiğim 4.haftadan beri olumsuzluklar silsilesi yakamda şimdi o sözüm geliyor aklıma “hamile kalabilseydim de düşük yapsaydım.”sözü. Diyeceksin ki insan nasıl böyle bi söz edebilir her ay o testte negatifi görünce ediyor🥺 Sen başardın vücudun başardı duygu yine yapabilirsin❤️ acını yaşa ondan kurtul ve iyi bir doktorla yoluna devam et birkaç test yaptır düşük neden olmuş vs araştırılsın sonra yeniden olacak inan hayatta her şey geçiyor şuan çok taze yaşadıkların ama geçecek mucizeni kucaklayacaksın her doğum bir mucize buna inanıyorum seni tanıdığıma çok memnunum.sevgiler❤️

Duygu sizi daha yeni tanımıştım sayfayı yeniledim ve mesajını gördüm inanamadım. Ben herkes gibi güçlü durmanı tavsiye etmeyeceğim. 36 yaşındayım. 8 yıl bebek hasretiyle yandım tutuştum. Hiç hamile kalamadım. Öyle ki birgün “hamile kalayım düşsün” diye bile diledim. Vücudumu öyle yetersiz hissetmiştim ki anlatamam. Çevreden yaşadığım zorbalıkları anlatmakla bitiremem. 8 yılın sonunda sonuç alamayınca tüp bebek tedavisi gördüm. Acıbadem Maslak ta Yiğit Hoca tuttu ellerimden inandırdı. Bir sürü test ilaç hiç riske atmadı her adımı önceden planladı ve ben tekte hamile kaldım. Hamileliğim boyunca düşük riski geçirdim günde 4 iğne oluyordum. Karnım mosmor olmuştu. 31.hafta erken doğum riskiyle yine yatış aldım. 40+1 de mucizemi kızımı kucakladım. Şimdi 2,5 yaşında🥹 hala her baktığımda mucizem diye seviyorum. Ve tam 2,5 yıl sonra doğal yolla hamile kaldım. Hamile olduğumu öğrendiğim 4.haftadan beri olumsuzluklar silsilesi yakamda şimdi o sözüm geliyor aklıma “hamile kalabilseydim de düşük yapsaydım.”sözü. Diyeceksin ki insan nasıl böyle bi söz edebilir her ay o testte negatifi görünce ediyor🥺 Sen başardın vücudun başardı duygu yine yapabilirsin❤️ acını yaşa ondan kurtul ve iyi bir doktorla yoluna devam et birkaç test yaptır düşük neden olmuş vs araştırılsın sonra yeniden olacak inan hayatta her şey geçiyor şuan çok taze yaşadıkların ama geçecek mucizeni kucaklayacaksın her doğum bir mucize buna inanıyorum seni tanıdığıma çok memnunum.sevgiler❤️
Gözyaşlarıma engel olamıyorum okurken. Bi yandan hormonlar bi yandan empati duygusu ve korkusu😢😢 rabbim yüzünüzü güldürsün sağlıkla doğum nasip etsin inşallah🤲🏻 bazen öyle canımız yanıyor öyle karamsarlığa düşüyoruz ışık dahi göremiyoruz ki insan ne için dua ettiğini bilemez hale geliyor.. Rabbim sağlık versin inşallah 🤲🏻🌸

Yazacak bir şey bulamıyorum bu duyguyu yaşamış biri olduğum için suan6ne yazsak ne desek duyguyu toparlamaz maalesef 😔
Ben de arada gireceğim artık böyle şeyler olunca bir de can bağı kurduğum kisilerden duyunca cok üzülüyorum 😔

Yazacak bir şey bulamıyorum bu duyguyu yaşamış biri olduğum için suan6ne yazsak ne desek duyguyu toparlamaz maalesef 😔
Ben de arada gireceğim artık böyle şeyler olunca bir de can bağı kurduğum kisilerden duyunca cok üzülüyorum 😔
Sorma vallahi canım benim mahvetti beni de. birlikte aynı anda başından beri gidiyorduk bi de Duyguşla biz. Önce esmanur onun kanaması başlarda da olmuştu sık sık ama dyglsy dyglsy da hiçbir şey yoktu kalp atışları da duydu dün de gitti iyiydi. Hala şoktayım. Alan Allah veren Allah hamdolsun ama insanın içi yanıyor resmen.. 😔😔🙏🙏
Zaten teselli edilebilecek bir şey değil bu neyse tüm duygusu yaşamalı ve öyle bırakmalı. 🙏🙏 off bi de haber alsak iyi mi diye aklım onda hep.

Bende aynı şekilde düşünüyorum gerçekten burada Wp kız grubum gibisiniz uyanır uyanmaz buraya bakıyorum 😔 Duygu bizi mahvetti bugün. Geçmişte yaşadığım bir süreç ve kim ne derse desin iyi gelmiyor. Duyguş umarım bizi habersiz bırakmaz 🤍

Çok üzgünüm kırıldım dağıldım kürtajdan çıkıp ayılma faslı…..
Duyguşum çok geçmiş olsun, umarım bir an önce toparlanırsın. Bizim yapabileceğimiz bir şey varsa buradayız bunu biliyorsun. Seni seviyoruz 🤍
Geçmiş olsun Duygum, evet senin için yapabileceğimiz bir şey varsa buradayız canım 😔🙏 dinlenmeye ve uyumaya bak.

Size de çok geçmiş olsun geçmiş için. ağzımızdan çıkan her kelime dua niyetine gerçekten siz de yeter ki hamile kalayım düşsün dediğiniz için bu riskle karşılaşmıssınızdır bence🥺 ben de korunmayı bıraktıgım gibi hamile kalmıştım ne yumurtlama ne baska bıseu bılmıyordumher an hamıle kalınabılecek bı durum sanyordım 5ay korunmasız ılskı ardından korunmayı bırakmıştık ve ben 8 gun sonra erken testle gebe oldugumu öğrendim. O gece hiç unutmuyorum eşime bu kadar kolay mıymış pek ugrasmadıkk çocuk sahibi olmak için demiştim ve ben de bu cümlemle sınandım maalesef bebeğim kaybettim çok erken zamanda düşük oldu . şimdi bir kızım var kızımı 6 ay beklemiştim ve her seferinde o cümlem aklıma gelmişti hiç de kolay degılmıs megerse o gün anladım yine de Rabbim uzun bekletmedi. Suan kızm 6 yaşında ve ikinci çocuğu düşünüyoruz birkaç aydır o günden beri Allah'ım sağlıkla uzun ömürlü bize tekrar bir evlat nasip et diye dua ediyorum hayırlısı olacaksa diye.

Henüz hastaneden çıkışım yapılmadı değerlerime bakılıyor trombosit çok düşük o nedenle kanama riski varmış son değere bakıp çıkaracak
Çok geçmiş olsun şefaatçiniz olacak meleğiniz bunu unutma buna sarıl olur mu zamanla iyileşeceksin şimdi sana yaşadığın en kötü durum bu geliyor. Biz buradan ne söylesek sanateselli olmayacak biliyoruz iki gündür takipteydim ama inan çok üzgünüm Ben de acını paylaşıyorum. Yeniden hamile kalacaksın inan bize Allah'ım acınızı hafifletsin 🤲🏼

Henüz hastaneden çıkışım yapılmadı değerlerime bakılıyor trombosit çok düşük o nedenle kanama riski varmış son değere bakıp çıkaracak
Demekki o yüzden kanın durmamış çok kanaman olmuş canım benim 😔😔 sen aspirin filan kullanıyo muydun acaba ondan mı etkiledi ki? Ben de hergün kullanmayı bırakayım bari ne olur ne olmaz diye 😔😔
sen hastaneden çıkmak için acele etme evet psikolojik olarak zaten zor ortam da seni geriyor olabilir ama en iyi değerlere kavuştuğunda taburcu ol kuzum. Hangi hastaneye gittin o prof takip eden doktorunla mı ilerledi bu süreç 😔

Demekki o yüzden kanın durmamış çok kanaman olmuş canım benim 😔😔 sen aspirin filan kullanıyo muydun acaba ondan mı etkiledi ki? Ben de hergün kullanmayı bırakayım bari ne olur ne olmaz diye 😔😔
sen hastaneden çıkmak için acele etme evet psikolojik olarak zaten zor ortam da seni geriyor olabilir ama en iyi değerlere kavuştuğunda taburcu ol kuzum. Hangi hastaneye gittin o prof takip eden doktorunla mı ilerledi bu süreç 😔
Önceden düşük öykün varsa veya pıhtı durumun kafana göre ilacı sakın bırakma
Bana doktorum leke dışı bir durum olursa 2-3 gün bırak dedi

X