Gebelik testime bakar mısınız ❤️

Kese şekli gayet düzgün,
Hafta kese ile tam uyumlu,
Kalp atış hızı gayet iyi dedi doktorum. Kanamam ve lekelenmem yok. Bekleyeceğiz dedi. Hiçbir şey yapamayacağız dedi ama güvenemiyorum bilmiyorum
Bu süreçte verileni kullan canim dinlen yat agir kaldirma progestronu ihmal etme leke kanama gelmediyse cok iyi kendini strese sokma bebis etkilenmesin

Bu süreçte verileni kullan canim dinlen yat agir kaldirma progestronu ihmal etme leke kanama gelmediyse cok iyi kendini strese sokma bebis etkilenmesin
Dimi ya bende öyle diyorum kanamam yok sonuçta valla moral bulmaya geldim ama grup yazışmalarınjzı okudum siz cevap yazana kadar ne güzel bir grup olmuş bende buradayım artık inşaallah çok teşekkürler

Dimi ya bende öyle diyorum kanamam yok sonuçta valla moral bulmaya geldim ama grup yazışmalarınjzı okudum siz cevap yazana kadar ne güzel bir grup olmuş bende buradayım artık inşaallah çok teşekkürler
Stres yapma canim bebege etkileme sen yatmana bak ilacini aksatma Allah'ın dedigi olur kendini hic sıkma inşallah hicbir sey olmaz
Hosgeldin aramiza

O
Bebeğimi düşürdüm çok kötüyüm evde tuvalete parça geldi keseyle birlikte bebek sonra hemen acile geldik yatış ve kürtaj
Offffd şuan snaa her şey cokzor cok dar gelicek ne desek boşşş acını paylasıyorumm çok üzgünüm çok ama şunu bil ki herşeyin ilacı zaman söylenen herşey manasız gelecek başına gelen anlar ancak emin ol anlamıyor degılim sabır etmeye çalış ne olur güçlü olmaya çalış bir kaç gündür okuyordum seni güclü birisin kendini sakın bırakma

Meğer güçlü değilmişim

Bu konuda acil bilgi bekliyorum sizden lütfen
Henüz ilaçlı düşük mü yoksa kürtaj mı karar vermedim şu an sanki akıl sağlığımı kaybetmiş gibiyim hiç iyi değilim kızlar daha önce yapıp sorun yaşayan oldu mu benim büyük parçaları düştü

Ben ilaçla düşük yapmıştım,bana doktorum parça geldi mi diye sordu evet demiştim o yüzden ilaçla evde düşürdüm kalanını
Çoğunlukla kürtajı kalp atışı sonrası parça vs kalmasin diye öneriyorlar
Duygusum çok geçmiş olsun

Meğer güçlü değilmişim
Hayır güçlüsün bak o gün gözümün önünde üstünden 7 yıl geçmiş hayatımın en kötü günüydü ama ıyılestm sen de ıyıleseceksın. Şimdi bir kızım var senin de oyle olacak dünyalar tatlısı bir cocugun olacak ve bugunu hatırlayacaksın. Ama bunu zamanla anlayacaksın dualarımız seninle düşük durumunu druna dansı istersen herkesin acı eşiği farklı

Annemler geliyor şimdi Eskişehir’deN çok üzücü bir durum Allah tekrarını yaşatmasın

Sen kürtaj mı olmuştun yoksa ilaçla mı düşürmüştün

Kızlar selam son adet günüm 28 Eylül uygulamadan baktığım zaman üç Kasım’da regli olmam gerekiyor Şu an reglime bir hafta var ve göğüslerim çok açıyor ekstra da bugün biraz lekelenmem oldu Sabah test yaptım negatif de sizce neden böyle bir şey yaşandı

Bebeğimi düşürdüm çok kötüyüm evde tuvalete parça geldi keseyle birlikte bebek sonra hemen acile geldik yatış ve kürtaj
Offf Duygum ne diyosun offf inanamıyorum ya kendime engel olamıyorum ağlıyorum şu anda off nasıl içim sızlıyo varya, canım benim.. sen güçlüsün güçlü olduğunu düşün her şey yoluna girecek her şey düzelecek inşallah, rabbim tekrarını yaşatmasın ama sebebi ne olabilirmiş böyle bir şeyin konuş detayını öğrenmeye çalış.
İyi olacaksın ve tez zamanda güzel haberleri alacağız yeniden inanıyorum ilk gebeliklerde düşük oranı o kadar fazla ki ben de inanılmaz gergin ve stresli oluyorum. Allahım yardımcımız olsun seviyorum seni kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…