Gebelik testime bakar mısınız ❤️

Geç döllenme ve yerleşme de olabilir canım. Rahime düşüp hormon üretimi başlamadığı sürece hele ki kaset testte hiç çıkmaz zaten. Erken gebelik testi alıp sabah denemek lazım.
İl değişikliklerşnden dolayı 3 ilişkimiz oldu vücut ısım da arttı yumurtlama sonrası. Yerlesme donemı evet etkıleyebilir hala da ısım dusmedı adet ısıma ben bır ıki gun daha bakaym dediğin gbii. Çünkü 3,4 dür deniyoruz bir kimyasal oldu testlerime göre 2 ay once. Smdı de ınanılmaz belirtilerim var. Hadi batma anladım da göğüste kı agrıyı ve uykuyu da ısrar enfeksiyon u yapamaz ya

Belki geç dollenmedir bilemiyoruz ki
P.tesi kan veya erken gebelikle öğrenmek daha net sonuç verir bence

Çok teşekkür ederim canmm fakat çıkmadı 10dklk idrarla yaptım resmen WC'ye gttm cay ıcecektm dedm kı 10dk bekleyim sürekli geldıgı ıcin ama ckmadı sanki bsy sabahı beklemedgme psmn oldum
Bence yarın sabah ilk idrarında yapabilirsin bir de bu erken gebelik testi değil kaset test bir de eczaneden erken gebelik testi al istersen

Gerçekten çok tuhaf ben annemi daha çok anlıyorum artık doğmamış çocuğu bile merak ediyorsun içeride bir de doğmuş halini düşünüyorum kafayı yerim heralde

İnşallah sağlıkla su ayları bi geçirsek kuşum valla gerildim ya kan progestan ile biter umarım

Şehir değişikliği yaptığımda ucakta ağrıdan duramadm 2saat o sabah da not almıstım şimdı baktım daha cok agrım ve batmam var dye 14 Ekim'de ay yoksa ptesı mı gunum. Dedıgın gb erken degl evet eşim bunu almıs. Kızımı 4 kala predictor early ıle ogrenmstm
Bence yarın sabah ilk idrarında yapabilirsin bir de bu erken gebelik testi değil kaset test bir de eczaneden erken gebelik testi al istersen

Yaaa dünyanın en mutlusu olacaksınız hepiniz o kesin zaten. Kızım 1 e gıdyor resmen okumaya başladı bazen duygulanıyorum annecım uzulme kardesım olursa o da bebek olacak onu da seversin bbeek kokar benim gb dıyor alıp ıcıme sokasım gelıyır sarı kuşumu
Gerçekten çok tuhaf ben annemi daha çok anlıyorum artık doğmamış çocuğu bile merak ediyorsun içeride bir de doğmuş halini düşünüyorum kafayı yerim heralde

Yaaa kız çocuk melekliği

Günaydın kızlar yoğun kanama ile uyandım Progestan fitili hemen kullandım uzandım eğer fitil hemen kesmesi lazım diyorsanız kanamayı doktora gideceğim uyanık olan varsa yazın lütfen

Günaydın kızlar yoğun kanama ile uyandım Progestan fitili hemen kullandım uzandım eğer fitil hemen kesmesi lazım diyorsanız kanamayı doktora gideceğim uyanık olan varsa yazın lütfen
Duygusum kanama normal mi seyrediyor?
Pembe kahverengi kırmızı pıhtılı kanama hangisi mevcut??
Yattığında devam eden bir durum mu yoksa sadece tuvalette peceteye vs mi geliyor?

Duygusum kanama normal mi seyrediyor?
Pembe kahverengi kırmızı pıhtılı kanama hangisi mevcut??
Yattığında devam eden bir durum mu yoksa sadece tuvalette peceteye vs mi geliyor?
Pıhtı yok pembeden kırmızıya dönmüş dün ped takmıştım gece ona gelmiş sabah da tuvalette geldi az önce daha önce bu kadar olmamıştı çok korkuyorum

Pıhtı yok pembeden kırmızıya dönmüş dün ped takmıştım gece ona gelmiş sabah da tuvalette geldi az önce daha önce bu kadar olmamıştı çok korkuyorum
Endişe edeceğin bir durum değil ama kanama devam ediyorsa mutlaka doktora danışmak gerek
1-2 saat takiple bakalım yoğunluğu olacak mi yoksa endişe edeceğin bir şey değil mi
Böyle gebeliği devam eden cok insan var canım stres yapma

Kızlar adetime 3 gün var sizce gebe miyim 28 günde bir oluyorum

Eklentiler

• IMG-20241026-WA0009.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 26
Bildiğin tehlike kanı gibi çok korkunç ya Progestan kullanırken böyle olur mu dün bebek sağlıklıydı kalbi atıyordu bugün ne bu anlamadım ağlıyorum böyle ağrı ve kanama gördükçe su an

Bildiğin tehlike kanı gibi çok korkunç ya Progestan kullanırken böyle olur mu dün bebek sağlıklıydı kalbi atıyordu bugün ne bu anlamadım ağlıyorum böyle ağrı ve kanama gördükçe su an
Adet kanı gibi demek istedim

Duygusum bekleme sen git doktora acil devlet olur özel olur mutlaka git hemen

Duygusum bekleme sen git doktora acil devlet olur özel olur mutlaka git hem

Bi duş alayım belki rahatlar karnım kan durur normal mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…