- 17 Ocak 2018
- 10.179
- 9.772
İl değişikliklerşnden dolayı 3 ilişkimiz oldu vücut ısım da arttı yumurtlama sonrası. Yerlesme donemı evet etkıleyebilir hala da ısım dusmedı adet ısıma ben bır ıki gun daha bakaym dediğin gbii. Çünkü 3,4 dür deniyoruz bir kimyasal oldu testlerime göre 2 ay once. Smdı de ınanılmaz belirtilerim var. Hadi batma anladım da göğüste kı agrıyı ve uykuyu da ısrar enfeksiyon u yapamaz yaGeç döllenme ve yerleşme de olabilir canım. Rahime düşüp hormon üretimi başlamadığı sürece hele ki kaset testte hiç çıkmaz zaten. Erken gebelik testi alıp sabah denemek lazım.
Belki geç dollenmedir bilemiyoruz kiYumurtlama günüm 11 ya da 12 Ekim'de idi. Hatta sehır dısındaydık kaynmn düğünü için şuanda kendi evımizden uzaktayız kış aylarında. Çok erken yumurtladım aniden o kosturmacada Kendi asıl evımızdeydik ve degerlendırmıstık. Aşırı meme ucu agrım baslaynca yumurtlamam olur benım akıntım da gelmışti ver 2gun gecıktım ben de şok oldum su teste
Bence yarın sabah ilk idrarında yapabilirsin bir de bu erken gebelik testi değil kaset test bir de eczaneden erken gebelik testi al istersenÇok teşekkür ederim canmm fakat çıkmadı 10dklk idrarla yaptım resmen WC'ye gttm cay ıcecektm dedm kı 10dk bekleyim sürekli geldıgı ıcin ama ckmadı sanki bsy sabahı beklemedgme psmn oldum
Gerçekten çok tuhaf ben annemi daha çok anlıyorum artık doğmamış çocuğu bile merak ediyorsun içeride bir de doğmuş halini düşünüyorum kafayı yerim heraldeKızlar o kadar güzel bir dönemdesiniz ki ben hamileliği çok özlüyorum çok. Emzirmesi de ayrı güzel. Yeniden yaşım ilerlemeden anne olmak istiyorum 2.ye suanda yaşım 33 olacak ocakta Kızım da aralaıkta 6yaşında olacak. O da abla olmak istiyor bizi o gaza getirdi biraz daaman canım 2. Cocugu bir gün istersem hiiç takmam kafama reglm gecerse hamıleym derim derdim resmen öyle olmuyormuş ben hep Leyla aynı hevesle bekleyiş. Bu annelik duygusu çok garip cidden
İnşallah sağlıkla su ayları bi geçirsek kuşum valla gerildim ya kan progestan ile biter umarımİnşallah canım, yazılanların hepsini okudum. Evet sen sadece yat dinlen kuzucum hiç bir şeyle uğraşma yapma. Gerekiyosa yemek işlerine bile girişme en azından bi süre idare edin. stresten sen de uzak durbenim doktorum progesteron hapını 3’e çıkarmamı söyledi. 2 defa çok stresli olduğum zamanda peçeteye sildiğimde kahverengi leke geldi başka da olmadı çok şükür zaten.
Bebeğin gelişimini de sordum ama geriden gelmesi yok dedi her şey zamanında normalinde ilerliyo biz ilk adeti baz almıştık ama döllenme tarihi ile şu anki hafta tarifi uyuşuyo14 eylülde iğne olup sonrasında ilişki olmuştu, döllenme rahme yerleşmesi derken tam zamanına tekabül ettiğini hesapladık bugün.
Bence yarın sabah ilk idrarında yapabilirsin bir de bu erken gebelik testi değil kaset test bir de eczaneden erken gebelik testi al istersen
Gerçekten çok tuhaf ben annemi daha çok anlıyorum artık doğmamış çocuğu bile merak ediyorsun içeride bir de doğmuş halini düşünüyorum kafayı yerim heralde
Yaaa kız çocuk melekliğiYaaa dünyanın en mutlusu olacaksınız hepiniz o kesin zaten. Kızım 1 e gıdyor resmen okumaya başladı bazen duygulanıyorum annecım uzulme kardesım olursa o da bebek olacak onu da seversin bbeek kokar benim gb dıyor alıp ıcıme sokasım gelıyır sarı kuşumu
Duygusum kanama normal mi seyrediyor?Günaydın kızlar yoğun kanama ile uyandım Progestan fitili hemen kullandım uzandım eğer fitil hemen kesmesi lazım diyorsanız kanamayı doktora gideceğim uyanık olan varsa yazın lütfen
Pıhtı yok pembeden kırmızıya dönmüş dün ped takmıştım gece ona gelmiş sabah da tuvalette geldi az önce daha önce bu kadar olmamıştı çok korkuyorumDuygusum kanama normal mi seyrediyor?
Pembe kahverengi kırmızı pıhtılı kanama hangisi mevcut??
Yattığında devam eden bir durum mu yoksa sadece tuvalette peceteye vs mi geliyor?
Endişe edeceğin bir durum değil ama kanama devam ediyorsa mutlaka doktora danışmak gerekPıhtı yok pembeden kırmızıya dönmüş dün ped takmıştım gece ona gelmiş sabah da tuvalette geldi az önce daha önce bu kadar olmamıştı çok korkuyorum
Gayette var duruyor canımKızlar adetime 3 gün var sizce gebe miyim 28 günde bir oluyorum
Çok teşekkür ederimGayette var duruyor canım
Kan ver netlestir
Bildiğin tehlike kanı gibi çok korkunç ya Progestan kullanırken böyle olur mu dün bebek sağlıklıydı kalbi atıyordu bugün ne bu anlamadım ağlıyorum böyle ağrı ve kanama gördükçe su anEndişe edeceğin bir durum değil ama kanama devam ediyorsa mutlaka doktora danışmak gerek
1-2 saat takiple bakalım yoğunluğu olacak mi yoksa endişe edeceğin bir şey değil mi
Böyle gebeliği devam eden cok insan var canım stres yapma
Adet kanı gibi demek istedimBildiğin tehlike kanı gibi çok korkunç ya Progestan kullanırken böyle olur mu dün bebek sağlıklıydı kalbi atıyordu bugün ne bu anlamadım ağlıyorum böyle ağrı ve kanama gördükçe su an
Duygusum bekleme sen git doktora acil devlet olur özel olur mutlaka git hemenBildiğin tehlike kanı gibi çok korkunç ya Progestan kullanırken böyle olur mu dün bebek sağlıklıydı kalbi atıyordu bugün ne bu anlamadım ağlıyorum böyle ağrı ve kanama gördükçe su an
Bize de kan sonucunu söyle canım hayırlı olur inşallahÇok teşekkür ederim
Duygusum bekleme sen git doktora acil devlet olur özel olur mutlaka git hem
Bi duş alayım belki rahatlar karnım kan durur normal mi bilmiyorumBildiğin tehlike kanı gibi çok korkunç ya Progestan kullanırken böyle olur mu dün bebek sağlıklıydı kalbi atıyordu bugün ne bu anlamadım ağlıyorum böyle ağrı ve kanama gördükçe su an