Gebelik testime bakar mısınız ❤️

Almaaa vücut rahatlatma yaşarsa artış sağlar
Acaba sen banyoda düştün ya o mu etkiledi
Doktora dedin mi bunu
Hastaneye yatırırsa falan duş alamam bi daha eve gelip diye aldım aşkım bu arada düşmeden sonra iki kez kontrol oldu bişey yoktu ki

Hastaneye yatırırsa falan duş alamam bi daha eve gelip diye aldım aşkım bu arada düşmeden sonra iki kez kontrol oldu bişey yoktu ki
Ah ah duygusum stresten hep ya
Hastanede yatman iyi olur biliyor musun gec kalma git sen bizede bilgi ver bence bebekte bisey yok mantardan hep

Ah ah duygusum stresten hep ya
Hastanede yatman iyi olur biliyor musun gec kalma git sen bizede bilgi ver bence bebekte bisey yok mantardan hep
İnşallah çok korkuyorum bi kahvaltı yapmaya çalışacağım sonra gideceğim dua et lütfen dünden bugüne bebekte bişey olmasın ben kendime razıyım yatarım yani hastanede

Duyguş günaydın. Hemen hastaneye git bir kontrole, bize de haber ver.
Sürekli ağlayasım var şu an dustan sonra kanama kesildi ama leke şeklinde peceteye geliyor gün içinde takıp edip öyle gidicem sanırım korkuyorum kötü bişey duymak istemiyorum şu an gidersem

Sürekli ağlayasım var şu an dustan sonra kanama kesildi ama leke şeklinde peceteye geliyor gün içinde takıp edip öyle gidicem sanırım korkuyorum kötü bişey duymak istemiyorum şu an gidersem
Demek ki progesteron etkisini gösteriyor kuzum yat sakin kalkma
Ve korkma bebisko iyi annesi azicik nazlui sadece

Demek ki progesteron etkisini gösteriyor kuzum yat sakin kalkma
Ve korkma bebisko iyi annesi azicik nazlui sadece
Yok bebeğim yine devam kanama enfeksiyon için olan fitili kullandım şimdi sabahta progesteronu yapmıştım fitil olarak beklemedeyim şimdi kasık ağrıları devam ediyor

Yok bebeğim yine devam kanama enfeksiyon için olan fitili kullandım şimdi sabahta progesteronu yapmıştım fitil olarak beklemedeyim şimdi kasık ağrıları devam ediyor
Enfeksiyon yapıyor büyük ihtimal duygusum sen yat boşver canım
Doktora gitmek istersen de git bekleme

Bildiğin tehlike kanı gibi çok korkunç ya Progestan kullanırken böyle olur mu dün bebek sağlıklıydı kalbi atıyordu bugün ne bu anlamadım ağlıyorum böyle ağrı ve kanama gördükçe su an
Canım Allah korusun seni korkutmak istemek ıcım yazmıyorum aslaa ama asla onlem al dye dıyorum ben kızımdan önce bi düşük yaşadım ve kırmızıya dönmüştü gecesinde sakın ihmal etme gitmişsindir zaten umarım ama dün bu yogun olma olayından bahsetmedi mi

Enfeksiyon görmüş doktor ya o yapıyor demiş açıkçası ben de korkuyorum böyle kanama olunca ilk düşük var benimde
Duygunun ki geçiyor ama sonra geri geliyormus benim gecmemis devam etmisti

Enfeksiyon görmüş doktor ya o yapıyor demiş açıkçası ben de korkuyorum böyle kanama olunca ilk düşük var benimde
Duygunun ki geçiyor ama sonra geri geliyormus benim gecmemis devam etmisti
Allah korusun onu atlamışım sanırım. Ama Dr. Bilgilendirmemiş mi yogun kanama olur diye acaba. En azından telefonla sorarsa da içi rahatlayabilir.

Allah korusun onu atlamışım sanırım. Ama Dr. Bilgilendirmemiş mi yogun kanama olur diye acaba. En azından telefonla sorarsa da içi rahatlayabilir.
Kesede kanama yokmuş kalp atışı kese her şey normal enfeksiyondan dolayı demiş yani duygunun yazdığı da buydu
İlk gebeliklerde böyle şeyler oluyor ama ben hâlâ diyorum bence bebiste kesede bisey yok enfeksiyon tetikliyor progesteron fitil anca etki ediyor en erken 3 en geç 5 gün ardindan 1-2 haftada toparlatiyor böyle durumlarda
Allah büyük bence hiçbir şey yoktur
Rabbim herkesin doğan dogmayan bebegini çocuğunu korusun inşallah

Henüz gitmedim ya kötü bişey duyarsam diye yatıyorum hiç kalkmadan

Arkadaşlar merhaba,
Konuyu başından okuyamadım ama anladığım kadarıyla hepimiz hamileliğin ilk dönemindeyiz. Ben 6+3 te devlet hastanesinde kalp atımı alamadım. 6+5 te dayanamadım özele gittim. Kalp atıyor ama kesenin içinde uzun ince böyle boru gibi bir kanama alanı varmış. Bu doktorda net konuşmadı. Hatta hbir şey yapamayız dedi. Sonra yerleşme kanamasında başka bir doktorun bana yazdığı progestan fitili kullanmaya devam edin yeterli dedi. Lütfen çok panik durumdayım bu kanama alanı geçer mi neden olur hbir yerde yazmıyor hep kese dışı kanamadan bahsedilmiş. Nolur bildiğiniz ne varsa yazar mısınız lütfen beklemek çok zor((

Kese şekli bozulmuş mu?
Hafta ve kese uyumlu mu?
Kalp atışı hızı vs normal mi?

Şuan kanama durumun nedir canim? Lekelenme pembe gibi ve yoğunluk artisi yoksa evet progesteron ile geciyor yatip dinlenmen gerek

Kese şekli bozulmuş mu?
Hafta ve kese uyumlu mu?
Kalp atışı hızı vs normal mi?

Şuan kanama durumun nedir canim? Lekelenme pembe gibi ve yoğunluk artisi yoksa evet progesteron ile geciyor yatip dinlenmen gerek
Kese şekli gayet düzgün,
Hafta kese ile tam uyumlu,
Kalp atış hızı gayet iyi dedi doktorum. Kanamam ve lekelenmem yok. Bekleyeceğiz dedi. Hiçbir şey yapamayacağız dedi ama güvenemiyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…