Gebelik testime bakar mısınız ❤️

Evet 200 lük vajinal verdi bunu kullanırken kanama olması normal mi onu sormadım ya doktora ne zaman kesilir biliyor musunuz
Kasık ağrısı hala geçmedi tuvalette kanama devam ediyor fitili kullandığım halde neden geçmiyor ki kanama anlamadım

Hemen yap canım bize de haber ver mutlu haberler alalım inşallah
Ay test ınanlmz garıp bi marka. DS sağlık MARKASI. oyuzden ılk ıdrar mı yapsam dıye araftaym nobetcı eczanede bir bu varmıs en son 5de aksam yemegınde cok içecek içtim 5saattr de min su ıctim sanırım brzdan yapacagm cıkmazsa da sbaah yne yaparm artk uyanamıyorum uykum asırııı cok sarhos gbyım adeta hafıf mıde bulantısı oluyor gb kanım cekılıyor buaksam hep. Umarm bunlar ıdrar yolu enfeksiyonu ndan degldır

Kasık ağrısı hala geçmedi tuvalette kanama devam ediyor fitili kullandığım halde neden geçmiyor ki kanama anlamadım
Benim arkadasımın aylarca kanaması oldu masallah bbegı hep ıyıydı kendini kötü hissetme kesede yoktu değil mi kanama ?

Benim arkadasımın aylarca kanaması oldu masallah bbegı hep ıyıydı kendini kötü hissetme kesede yoktu değil mi kanama ?
Yok bugün dr baktı kesede kanama alanı görmediğini söyledi ama bu kan nerden geliyor acaba regl olacak gibi kasıklarım

Bana da haber ver lütfen dualarıma katıyorum seni

Nasıl bir kanama ya kese etrafında var mıydı kanama?
Fitili kullanınca geçiyor (1-2 hafta)
Kese etrafında kanama alanı yok dedi ama nerde olduğunu demedi bu mübarek nası bisey nerden geldıği belli değil regl olacak gibi ağrı ve biraz fazla kanama pıhtı yok

Kesede yoksa sorun yoktur duygusum çok şükür
Enfeksiyon yapiyor olabilir endişe etme bolca yat
Aşkım vallahi yatmaktan sıkıldım artık sadece tuvalete kalkıyorum iki günde 2 kg vermişim bir şey yiyesim bile gelmiyor bebek iyi olsun yeter ki ben bu ağrılara da razıyım

Bana da haber ver lütfen dualarıma katıyorum seni
Çok teşekkür ederim canmm fakat çıkmadı 10dklk idrarla yaptım resmen WC'ye gttm cay ıcecektm dedm kı 10dk bekleyim sürekli geldıgı ıcin ama ckmadı sanki bsy sabahı beklemedgme psmn oldum

Eklentiler

• IMG_20241026_230139.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20241026_224804.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 31
İnşallah canım, yazılanların hepsini okudum. Evet sen sadece yat dinlen kuzucum hiç bir şeyle uğraşma yapma. Gerekiyosa yemek işlerine bile girişme en azından bi süre idare edin. stresten sen de uzak dur benim doktorum progesteron hapını 3’e çıkarmamı söyledi. 2 defa çok stresli olduğum zamanda peçeteye sildiğimde kahverengi leke geldi başka da olmadı çok şükür zaten.
Bebeğin gelişimini de sordum ama geriden gelmesi yok dedi her şey zamanında normalinde ilerliyo biz ilk adeti baz almıştık ama döllenme tarihi ile şu anki hafta tarifi uyuşuyo 14 eylülde iğne olup sonrasında ilişki olmuştu, döllenme rahme yerleşmesi derken tam zamanına tekabül ettiğini hesapladık bugün.

Çok teşekkür ederim canmm fakat çıkmadı 10dklk idrarla yaptım resmen WC'ye gttm cay ıcecektm dedm kı 10dk bekleyim sürekli geldıgı ıcin ama ckmadı sanki bsy sabahı beklemedgme psmn oldum
Neden bilmiyorum ama ben kaset testlere pek güvenmiyorum gibi. Bi de akşam yapmışsınız etkisi çıkmayabilir, minimum 3,5 -4 saat lavaboya gidilmemesi lazım testler için. Bence yarın sabah ilk ya da 2 idrarla da deneyin derim yine

Ah en yakın arkadasımn gazına geldmmm resmen kanıma girdi hem de 10dklk ıdrar hala sol kasıgım oyuluyor agrıdan. Göğüslerim gerim gerim agrıyor gece uykudan uyanıyorum. Umut etmeyecegım ama adet de olmadığım ucun tekrarlayacagım mutlaka

Belki yapmak için erkendir
Yumurtlama günüm 11 ya da 12 Ekim'de idi. Hatta sehır dısındaydık kaynmn düğünü için şuanda kendi evımizden uzaktayız kış aylarında. Çok erken yumurtladım aniden o kosturmacada Kendi asıl evımızdeydik ve degerlendırmıstık. Aşırı meme ucu agrım baslaynca yumurtlamam olur benım akıntım da gelmışti ver 2gun gecıktım ben de şok oldum su teste

Kızlar o kadar güzel bir dönemdesiniz ki ben hamileliği çok özlüyorum çok. Emzirmesi de ayrı güzel. Yeniden yaşım ilerlemeden anne olmak istiyorum 2.ye suanda yaşım 33 olacak ocakta Kızım da aralaıkta 6yaşında olacak. O da abla olmak istiyor bizi o gaza getirdi biraz da aman canım 2. Cocugu bir gün istersem hiiç takmam kafama reglm gecerse hamıleym derim derdim resmen öyle olmuyormuş ben hep Leyla aynı hevesle bekleyiş. Bu annelik duygusu çok garip cidden

Geç döllenme ve yerleşme de olabilir canım. Rahime düşüp hormon üretimi başlamadığı sürece hele ki kaset testte hiç çıkmaz zaten. Erken gebelik testi alıp sabah denemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…