- 16 Ocak 2012
- 572
- 126
Ben iyiyim canımmm dün İstanbul’a geldim korktum yoldan ama rahat geçti çok şükür. Sen nasılsın ?İnşallah iyilerdir ya
Sen nasılsın kelebegim iyi misin bugün
Oh şükür canım uzun yolculukta doktorlar mutlaka 1 bucuk saatte bir mola verip 15 dk yürüyün diyorBen iyiyim canımmm dün İstanbul’a geldim korktum yoldan ama rahat geçti çok şükür. Sen nasılsın ?
Ayy fufucum şimdi iyiysen sorun yok canım dikkat et lütfen dinlen bol bolmutlutablo renklibirkelebek dyglsy
Kızlaar napıyorsunuz? Giremedim bikaç gündür hem modum çok düşüktü biraz da özel stresli bikaç gün geçirdim, bi de bende de hafif koyu renkli peçeteye leke geldi, gittik doktora perşembe gece ama idrarım çok olmadığı için ve doktorumun da mesai bitişi olduğu için göremedik hiçbir şey. Dün tatildi, bugün de sabahtan gittik. Keseyi gördük hiçbir sorun yok gözüküyor çok şükür. Gebeliğimi ölçümledi ben 4 hafta 6 günlük çıktım. Bi anda 7+3’ten 4+6’ya düştüm yani anlayacağınız tam bebişi görüp kalp atışı duyacağım diye heveslenmiştim şimdi 10 gün daha bekleyeceğim. Yeter ki sağlık olsun da gerisi hiç önemli değil tabi
Duyguş’um yazılanları okuyunca üzüldüm ama panik yapma sen de doktor ne dedi bilgilendir bizi
Umarım gerçekten normalde çok ümidim yok ama buradaki mesajları okuyunca neden olmasın diyorum çok heyecanlıyım bekleyemiyorum göğüs ağrım hala geçmedi Acaba yarın sabah ilk idrarla yapsam mı yarın tam bir hafta kalmış oluyor regli miKimi insan adet gecikmesi olmadan adete 2-3 gün kala öğreniyor kimisi adet gecince
İnşallah vardır ve bekledigine değer canim
Ayy fufucumm çok geçmiş olsun, şimdi her şey yolundaysa hiçbir şeyi kafana takmıyorsun. Senden ve minik tırtıldan kıymetli başka bir şey yok .mutlutablo renklibirkelebek dyglsy
Kızlaar napıyorsunuz? Giremedim bikaç gündür hem modum çok düşüktü biraz da özel stresli bikaç gün geçirdim, bi de bende de hafif koyu renkli peçeteye leke geldi, gittik doktora perşembe gece ama idrarım çok olmadığı için ve doktorumun da mesai bitişi olduğu için göremedik hiçbir şey. Dün tatildi, bugün de sabahtan gittik. Keseyi gördük hiçbir sorun yok gözüküyor çok şükür. Gebeliğimi ölçümledi ben 4 hafta 6 günlük çıktım. Bi anda 7+3’ten 4+6’ya düştüm yani anlayacağınız tam bebişi görüp kalp atışı duyacağım diye heveslenmiştim şimdi 10 gün daha bekleyeceğim. Yeter ki sağlık olsun da gerisi hiç önemli değil tabi
Duyguş’um yazılanları okuyunca üzüldüm ama panik yapma sen de doktor ne dedi bilgilendir bizi
Sabredilmiyor biliyorum sana kalmış canım içinden nasıl geliyorsa öyle yapUmarım gerçekten normalde çok ümidim yok ama buradaki mesajları okuyunca neden olmasın diyorum çok heyecanlıyım bekleyemiyorum göğüs ağrım hala geçmedi Acaba yarın sabah ilk idrarla yapsam mı yarın tam bir hafta kalmış oluyor regli mi
Ha yazdın ha yazacaksin diyene kadar göbegim catladi ohhhhhh cok sevindim ya duygusumCanım kızlar hastaneden geldim ultrasona girene kadar çok ağladım çünkü ne olduğunu da bilmiyoruz ya kanama falan artınca çok korktum düşük yapıyorum sandım çok şükür kalp atışını duyduk bebek iyi Protestan artırdı fitil olarak aynı zamanda da mantar enfeksiyonu olmuşsun dedi bazen bu da kanama yapabiliyormuş onun için de ayrıca fitil verdi. Çok dikkat ederim hijyene nasıl böyle bir şey olabiliyor dedim doktora hamilelikte vajinanın durumu değiştiği için hormonların etkisiyle olabiliyormuş çarşamba gününe kadar evde hiç kalkmadan yatış verdi eğer bunu yapmam diyorsan hastaneye yatıracağım dedi gebeliğin bu haftaların da riskliymiş çünkü kanama şu an tek avuntutum bebeğimin gelişimi iyi aynı zamanda kalp atışı da daha kuvvetli çıktı geçen gittiğime göre herhangi bir sıkıntı olmadan inşallah bu riski zamanları atlatırım.fufucum canım seni çok merak ettik lekelenme durumu sende de olmuş bak ihmal etme sakın kontrollerini hep düzenli yaptır bebeğin gelişiminin geriden olması problem değil hiç canını sıkma ilerleyen haftalarda kalp atışını da duyacaksın
İyi çok şükür, bebeğiniz iyiCanım kızlar hastaneden geldim ultrasona girene kadar çok ağladım çünkü ne olduğunu da bilmiyoruz ya kanama falan artınca çok korktum düşük yapıyorum sandım çok şükür kalp atışını duyduk bebek iyi Protestan artırdı fitil olarak aynı zamanda da mantar enfeksiyonu olmuşsun dedi bazen bu da kanama yapabiliyormuş onun için de ayrıca fitil verdi. Çok dikkat ederim hijyene nasıl böyle bir şey olabiliyor dedim doktora hamilelikte vajinanın durumu değiştiği için hormonların etkisiyle olabiliyormuş çarşamba gününe kadar evde hiç kalkmadan yatış verdi eğer bunu yapmam diyorsan hastaneye yatıracağım dedi gebeliğin bu haftaların da riskliymiş çünkü kanama şu an tek avuntutum bebeğimin gelişimi iyi aynı zamanda kalp atışı da daha kuvvetli çıktı geçen gittiğime göre herhangi bir sıkıntı olmadan inşallah bu riski zamanları atlatırım.fufucum canım seni çok merak ettik lekelenme durumu sende de olmuş bak ihmal etme sakın kontrollerini hep düzenli yaptır bebeğin gelişiminin geriden olması problem değil hiç canını sıkma ilerleyen haftalarda kalp atışını da duyacaksın
Yaa gerçekten bugün ömrümden ömür gitti o nedenle cidden durumu ciddiye alıyorum hastaneden geldiğimden beri ben de seninle aynı şekilde düşünmüştüm ama öyle değil direkt yatmak gerekiyormuş inşallah bebeğimi kucağıma alınca ne kadar nazlı olduğunu anlatırım onaİyi çok şükür, bebeğiniz iyiMutlaka dinlenin. Yatış kelimesini hafife almayın, gerçekten banyoya gitmek dışında ayaklarınızı uzatıp yatın. Kendi tecrübelerimden biliyorum çünkü. Benim de son 4 ayda lekelenmem olmuştu, doktor yat dinlen dediğinde ne manada demek istediğini anlayamamıştım, iş güç yapmamak olarak anlamıştım. Evde normal koltukta oturup, evde geziniyordum. Ama aslında yat derken gerçekten yat demek istemiş. Bunu da kanamalarım ara ara tekrar edince çok iyi anlamış oldum. Neyse çok şükür ki annemler dönüşümlü olarak yanımda kaldı, yemeklerimi ev temizliğimi yapmışlardı, 3 yaşındaki kızımla ilgilenmişlerdi. Ben 4 ay boyunca sürekli yattım, yemeklerimi bile yatakta yedim. Zor, sıkıcı bir süreç ama sonucu çok güzel oldu çok şükür bebeğime erken doğum olmadan vaktinde kavuştum. Kızım için de çok zor bir süreç oldu. Sürekli yatağıma gelirdi, yatakta oyun oynardık. Ama şimdi üstünden 3,5 yıl geçti, unuttuk gitti bile. Sizin de süreci güzel atlatmanızı dilerim.
Sorma ya aşkım bak hep diyorum bit kadar bebek beni ne hale soktu annemi o kadar iyi anlıyorum kiHa yazdın ha yazacaksin diyene kadar göbegim catladi ohhhhhh cok sevindim ya duygusum
Doktoruna nioliya yağını sor bir daha gittiğinde,ic camasirima damlatsam sorun olur mu diye (enfeksiyona iyi geliyor ama sakin danismadan kullanma)
Yat ve sakin kalkma hormonlarimiz değiştiği icin vajina her şeye acik maalesef kuzum ya
Valla yüreğime su serpildi minnosa bak sen annesinin karnina tutunmus bide yine kalbini dinletmis yerim ben onu
Maşallah Sübhanallah
Gerçekten çok zor bi süreçmiş kuzum yaDuygusum bebiste bir sey yoktur canim benim sen endise etme
Doktor düşmesin diye igne yaptirir progestron verir yatmani önerir Allah'ın izniyle bisey olmaz sen korkma strese sokma kendini bebiste hissedip stres olmasin
Bize haber ver bizde merak ediyoruz
Geçmiş olsun 2 gündür konuyu takip ediyordum merak etmeyin bu süreç de geçer. İlk zamanlar çok heyecanlı oluyor zaten onun üzerine bu stresi yaşayıp telaş etmeniz normal. Benim kızım 6yaşıns girecek Aralık'ta dün gibi hatırlıyorum o günleri. Hamilelik çok özel cok guzel günlerGerçekten çok zor bi süreçmiş kuzum ya
Yaa gerçekten bunu duymak çok iyi geldi ben de bebeğimi alırım da kucağıma bunları atlatırım inşallahGeçmiş olsun 2 gündür konuyu takip ediyordum merak etmeyin bu süreç de geçer. İlk zamanlar çok heyecanlı oluyor zaten onun üzerine bu stresi yaşayıp telaş etmeniz normal. Benim kızım 6yaşıns girecek Aralık'ta dün gibi hatırlıyorum o günleri. Hamilelik çok özel cok guzel günler
Ah Duyguşum çok şükür iyisinizCanım kızlar hastaneden geldim ultrasona girene kadar çok ağladım çünkü ne olduğunu da bilmiyoruz ya kanama falan artınca çok korktum düşük yapıyorum sandım çok şükür kalp atışını duyduk bebek iyi Protestan artırdı fitil olarak aynı zamanda da mantar enfeksiyonu olmuşsun dedi bazen bu da kanama yapabiliyormuş onun için de ayrıca fitil verdi. Çok dikkat ederim hijyene nasıl böyle bir şey olabiliyor dedim doktora hamilelikte vajinanın durumu değiştiği için hormonların etkisiyle olabiliyormuş çarşamba gününe kadar evde hiç kalkmadan yatış verdi eğer bunu yapmam diyorsan hastaneye yatıracağım dedi gebeliğin bu haftaların da riskliymiş çünkü kanama şu an tek avuntutum bebeğimin gelişimi iyi aynı zamanda kalp atışı da daha kuvvetli çıktı geçen gittiğime göre herhangi bir sıkıntı olmadan inşallah bu riski zamanları atlatırım.fufucum canım seni çok merak ettik lekelenme durumu sende de olmuş bak ihmal etme sakın kontrollerini hep düzenli yaptır bebeğin gelişiminin geriden olması problem değil hiç canını sıkma ilerleyen haftalarda kalp atışını da duyacaksın
Ay sorma canım kalp atışını duyana kadar canımdan can gitti resmen içeriye girene kadar çatladı meraktan normalde de Vajinal ultrason istemiyordum ama kanama olduğu için mecbur o şekilde bakmak zorunda kaldı doktor bi onun paniği bir de kalp atışını duyabilecek miyim bebekte bir şey var mı sıkıntısı vallahi bugün baygınlık geçirecektim tansiyonumu ölçtüüklerinde yerlerdeydiAh Duyguşum çok şükür iyisinizçok merak ettim. Doktoru dinle tuvalete gitmek dışında yataktan kalkma. Minicik halleriyle bizi ne hale getiriyorlar. Bebişin gelişiminin devam etmesi çok önemli bak onda sorun yok çok şükür. Umarım bir an önce geçer bu riskli süreç
Onunla geçmiş olsun diyelim canımmmm dikkat et kendine lütfenAy sorma canım kalp atışını duyana kadar canımdan can gitti resmen içeriye girene kadar çatladı meraktan normalde de Vajinal ultrason istemiyordum ama kanama olduğu için mecbur o şekilde bakmak zorunda kaldı doktor bi onun paniği bir de kalp atışını duyabilecek miyim bebekte bir şey var mı sıkıntısı vallahi bugün baygınlık geçirecektim tansiyonumu ölçtüüklerinde yerlerdeydi
Hiç anlamayacaksınız zaman cok acımasız. Biz de şimdi 2.cocuğumızı istiyoruz. Kızım da Cook abla olmak istiyor. Reglm 2 gun gecıktı sürekli uyuyorum bugün. Yenıden uyuyakalmısım maç seyrederken hatta azonce ıYaa gerçekten bunu duymak çok iyi geldi ben de bebeğimi alırım da kucağıma bunları atlatırım inşallahhamilelik delilik bunu düşünüyorum
Hemen yap canım bize de haber ver mutlu haberler alalım inşallahHiç anlamayacaksınız zaman cok acımasız. Biz de şimdi 2.cocuğumızı istiyoruz. Kızım da Cook abla olmak istiyor. Reglm 2 gun gecıktı sürekli uyuyorum bugün. Yenıden uyuyakalmısım maç seyrederken hatta azonce ıbugun eşim test aldı geldi nobetcı eczane bulup ama test yapsam mı yapmasam mı aşırı git gellıyım ilk bebek gb oluyor gerçekten aynı heyecan