- 19 Ekim 2024
- 25
- 18
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadı hayırlı olsun keseyim kaçıncı hafta da gittinizBenim de çok uykum var
Ama hastanede kan sonucu ardından kese görmek için bekliyorum
2 saat oldu sonuç çıkmadı hâlâ
Şuan 5+3 henüz kan sonucum çıkmadığı için keseye bakılmadiAyy hadı hayırlı olsun keseyim kaçıncı hafta da gittiniz
Gözünüz aydın hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahHanımlarrrrr☺tarifi imkansız duygularım adetime 2 gün var daha doktora gidiyorum isteyen herkese nasip olsun aminnn
ben 5+4’te görmüştüm keseyi vajinalden net. Üstten bakılınca da hayal meyal gözüküyodu.Ayy hadı hayırlı olsun keseyim kaçıncı hafta da gittiniz
Aa niye ki baksaydı yine 2 iş mi yaptıracak ya bekliyo musun döndün mü canımŞuan 5+3 henüz kan sonucum çıkmadığı için keseye bakılmadi
Şişme oluyomuş herkeste zaten canım, benim normal sütyenlerim geçen hafta baya sıkı oluyodu balensize geçtim rahat ettim ama geçen günlerde denedim yine normak sütyenlerim oldu yine, bi ara çok inanılmaz şişmişti o ara çıkartmıştım sıktı diye.Benim acı yok ama sanki kilo alırsın da büyür ya öyle gelıyo ya da çok mu kendimi inceliyorum acaba ben bu saatte niye uyandım yahu çildırcam
Ayy yarın sabahtan mı gideceksin bize yaz hemen canım gelişmeleriAhh canımm daha iyiyim ben, gün içinde inanılmaz bir uyku hali
Bugün doktora gidicektim ama doktor izindeymiş, yarın sabaha randevu aldım bakalım bekliyorum.
Sen ne durumdasınn ?
Canımmm haber ver bize hemenŞuan 5+3 henüz kan sonucum çıkmadığı için keseye bakılmadi
Evet bebişimm sabah erkenden gidicemAyy yarın sabahtan mı gideceksin bize yaz hemen canım gelişmeleri
Bence bugün öğleden sonra çıkar canım 1:30 iki gibi falan bir tekrar bir daha bakYaa evet haklısınız bende Adana'dayım almayın unuttum ve hala çıkmamış
Vallahi evdeyken hiç takmıyorum az önce Zoom’da bir toplantım vardı mecbur taktım iş başvurusu yapmadığım halde kariyer havuzundan bir iş teklifi aldım çok ilginç bebeğin şansı diye düşünüyorum evde oturacağım çalışmayacağım dedikçe iş denk geldi vallahiŞişme oluyomuş herkeste zaten canım, benim normal sütyenlerim geçen hafta baya sıkı oluyodu balensize geçtim rahat ettim ama geçen günlerde denedim yine normak sütyenlerim oldu yine, bi ara çok inanılmaz şişmişti o ara çıkartmıştım sıktı diye.
Ay bebeğim süper çok sevindim hoşgeldin aramıza nasıl hissediyorsun kendini ben şimdi gördüm ya aşırı sevindimHanımlarrrrr☺tarifi imkansız duygularım adetime 2 gün var daha doktora gidiyorum isteyen herkese nasip olsun aminnn
Kız ben bugün dörtte kalktım sabah hamilelikle birlikte Müezzinlik işine başlamış gibi hissediyorum kendimiAhh canımm daha iyiyim ben, gün içinde inanılmaz bir uyku hali
Bugün doktora gidicektim ama doktor izindeymiş, yarın sabaha randevu aldım bakalım bekliyorum.
Sen ne durumdasınn ?
Hadi gözün aydın aşkım tüm gelişmelerden haberdar et biziÇok teşekkür ederim hanımlar doktor folık asit verdi 3 gün sonra kan artışına bak dedi :)
Çok teşekkür ederim canım benımm tabikiHadi gözün aydın aşkım tüm gelişmelerden haberdar et bizi
Kan sonucum 30 dk önce çıktı sabah 9da verdimmutlutablo bebeğim senin bugün kontrol mü vardı ne yaptın
Valla bekliyorum fufucumAa niye ki baksaydı yine 2 iş mi yaptıracak ya bekliyo musun döndün mü canım
hahahah canikomm sabah gördün saatini dedim yine formunda bende erkenden uykum geliyor. Gece uyandım, uykumu almışım ama zorla tekrar uyudum. Normalde gün içinde uyumayı hiç sevmem dün ama resmen 1 saat bayıldım gözlerim kapandı kendiliğindenKız ben bugün dörtte kalktım sabah hamilelikle birlikte Müezzinlik işine başlamış gibi hissediyorum kendimi