- 7 Ekim 2024
- 349
- 124
- 21
Ay bakalım bende ne olucak bekliycem adet günüme yakın bende test yapıcamÇok teşekkür ederim kızlarr iyi ki varsınız
Bugündü canım günüm normalde gecikmeyi bekleyemedim
Senden çok ben heyecanlandım bak şimdiAy bakalım bende ne olucak bekliycem adet günüme yakın bende test yapıcam
AllahhhhhhKızlarrrr 681 çıktıı
Ellerim titriyor şuan
Geç olsun güç olmasın aşkım minik tırtıllar bizi nasıl bu kadar heyecanlandırıyorlar yaAllahhhhhh
Ben yine geç kaldim sevinmeye ama sürekli uyuyunca malum
Ay bir kelebek daha geliyor
Bekliyoruz ya belki ondan duygusum yaGeç olsun güç olmasın aşkım minik tırtıllar bizi nasıl bu kadar heyecanlandırıyorlar ya
Vallahi benim ismim duygu olmasına rağmen duygusuz bir insandım bit kadar çocuk beni bir yandan gergin bir yandan duygusal bir hale getirdiBekliyoruz ya belki ondan duygusum ya
Hepimiz duygusal poncikler haline geldik annelik duygusu böyle biseymis demek
Ayyy kelebekler bizi mahvetti sağlıkla gelsinler bunları hep anlatırız inşallahAllahhhhhh
Ben yine geç kaldim sevinmeye ama sürekli uyuyunca malum
Ay bir kelebek daha geliyor
Şimdi de senden güzel sonuçlar bekliceeezzz hep birlikte.Ay bakalım bende ne olucak bekliycem adet günüme yakın bende test yapıcam
Yaa cansiniz valla herkes çok içten ablam gibiSenden çok ben heyecanlandım bak şimdi
Ayyy hadi inşallahŞimdi de senden güzel sonuçlar bekliceeezzz hep birlikte.
Bende aynı durumdayım zorluyorum kendimi şşuanBen yine baykuş moduu kıısslaaarr
Gündüz yamulan ben gece gram uyku yok yaa..
Günaydın aşkımmm sürekli güncelleniyoruzGünaydın bebeklerim ben yine kargalar uyanmadan uyandım bi ilginç bulantı var ama kusma yok sanki bi yudum suiçsem gidecek gibi
Her şeye okeyim de baş dönmesi perişanlıkGünaydın aşkımmm sürekli güncelleniyoruz
Bende de ani hareket edince baş dönmesi inanılmaz
7+3 teyiz canım şuan çarşamba gittim en son doktoruma her şey yolunda çok şükürSenin kaç haftalık canım ne durumdasın şu an
Günaydııın aynı ben başlangıçtan beri sadece 1 kez kustum ama hep iğrenç bir bulantı var naneli sakız haricinde hiç bir şey geçirmiyor benimkini deneyebilirsin sende DuygucumGünaydın bebeklerim ben yine kargalar uyanmadan uyandım bi ilginç bulantı var ama kusma yok sanki bi yudum suiçsem gidecek gibi
Sen bizden öylesin aşkım benim bugün 6 + 2 oldu galiba benim ilk haftalar çok problemliydi bu hafta içinde de kalp atışlarını dinlemek için tekrar çağırdı çünkü henüz dinleyemedik gördük sadece minnak kalp atışlarını vallahi çok haklısın beklemek çok zor geliyor insana teknoloji artsa da evde keşke dinlesek7+3 teyiz canım şuan çarşamba gittim en son doktoruma her şey yolunda çok şükürAma beni kontrole 19 kasımda çağırdı nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum o kadar zaman
Sen bizden öndesin diyecektim kız yanlış yazmışımSen bizden öylesin aşkım benim bugün 6 + 2 oldu galiba benim ilk haftalar çok problemliydi bu hafta içinde de kalp atışlarını dinlemek için tekrar çağırdı çünkü henüz dinleyemedik gördük sadece minnak kalp atışlarını vallahi çok haklısın beklemek çok zor geliyor insana teknoloji artsa da evde keşke dinlesek