Tabi aşkım bu saydıkların en önemli şeyler çekirdekli siyah Üzüm’ün büyük olanlarından ben de bugün alacağım tahinpekmez de ye ye demir eksikliğine çok iyi geliyormusAy tahin pekmez
Çekirdekli siyah üzüm yiyebiliyor muyuz???
Ne yiyip ne yiyemiyoruz
-akdeniz anemisi hastasıyım ben demirim çok düşük
Canım benim sen de hoşgeldin o zaman aramıza tanışmamıştık daha önceMerhabaa , konunuzu takip ediyorum en başından beri çok güzel bir ortam oluşmuş gerçekten :)
Bende senin gibi kahve delisiyim tabiri caizse kendimi durdurmakta çok sıkıntı çekiyordum başlarda sonra tchibo dan kafeinsiz granül kahve aldım günde 2 bardak ondan 1 fincanda Türk kahvesi içip nefsimi körlüyorum en azından. Ama anneniz haklı kafein özellikle ilk zamanlarda bebeğin gelişimini oldukça etkiliyor o yüzden kafeinsiz alıp tercih edebilirsiniz bence :)
Minnoşum hemen haber ver bize kaç saatte çıkacakmış ay çatlarım ben şimdiKızlarrr dayanamadım gittim kan verdim
Çıkmadı daha sonucum ama kalpten gidicem herhalde.
Çok merak ettim ya inşallah dilediğin gibi sonuçlanırKızlarrr dayanamadım gittim kan verdim
Tamam duygusum sabah için yapayım simdiden tahin pekmezli zaten çok severim benim için nimetTabi aşkım bu saydıkların en önemli şeyler çekirdekli siyah Üzüm’ün büyük olanlarından ben de bugün alacağım tahinpekmez de ye ye demir eksikliğine çok iyi geliyormus
Yaa yicem seni şimdiTamam duygusum sabah için yapayım simdiden tahin pekmezli zaten çok severim benim için nimet
Ne yaptın aşkom nedir son durum meraktayım kız yazsanaKızlarrr dayanamadım gittim kan verdim
Ay aşkımmm çıkmadı yaaa daha dakikada bir bakıyorumNe yaptın aşkom nedir son durum meraktayım kız yazsana
Benimki de aynı torunun haberini alınca gözü döndü sanki kadının , birde kucağına alınca neler olacak bakalım bizi unutmasalar bariCanım benim sen de hoşgeldin o zaman aramıza tanışmamıştık daha önceevet benim annem hipokrat yemin etmiş gibi şu an her gün uyandigim zaman şunu yeme sağlıksız bunu yeme sağlıklı diye beni arıyor
Ay maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim en güzel titremeler bunlarKızlarrrr 681 çıktıı
Ellerim titriyor şuan
YaaaaaKızlarrrr 681 çıktıı
Ellerim titriyor şuan
Ne güzeeeellKızlarrrr 681 çıktıı
Ellerim titriyor şuan
Ay maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim en güzel titremeler bunlar
Yaaaaaçok mutlu oldum kaç haftalık şimdi bebik
Ayyy kızlarımmm çok teşekkür ederim burada bu sevinci paylaşabilmek inanılmaz bir duygu. İsteyen herkes yaşasın inşallah.Ne güzeeeellHadi gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin minnoş
Senin kaç haftalık canım ne durumdasın şu anBenimki de aynı torunun haberini alınca gözü döndü sanki kadının , birde kucağına alınca neler olacak bakalım bizi unutmasalar bari
Bebeğim süper kaç gün gecikmiştinKızlarrrr 681 çıktıı
Ellerim titriyor şuan
O kadar sevindim ki kendimi ilk haberimi almış gibi oldum şu an canımsın artık daha çok dikkat ediyorsun kendineAyyy kızlarımmm çok teşekkür ederim burada bu sevinci paylaşabilmek inanılmaz bir duygu. İsteyen herkes yaşasın inşallah.
Daha kaç haftalık oraları bilmiyorum sat 19 eylüldü bat bugün tam 4+0 görünüyor hesaplamada ama doktora gidince ne diyecek bakalım
Çok sevindim ya rabbim kucağına almayı da nasip etsinAyyy kızlarımmm çok teşekkür ederim burada bu sevinci paylaşabilmek inanılmaz bir duygu. İsteyen herkes yaşasın inşallah.
Daha kaç haftalık oraları bilmiyorum sat 19 eylüldü bat bugün tam 4+0 görünüyor hesaplamada ama doktora gidince ne diyecek bakalım
Bebeğim süper kaç gün gecikmiştin
O kadar sevindim ki kendimi ilk haberimi almış gibi oldum şu an canımsın artık daha çok dikkat ediyorsun kendine
Çok teşekkür ederim kızlarr iyi ki varsınızÇok sevindim ya rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Ay bebeğim çok sevindim ya Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağınıza almayı nasip etsinÇok teşekkür ederim kızlarr iyi ki varsınız
Bugündü canım günüm normalde gecikmeyi bekleyemedim