Gebelik testime bakar mısınız ❤️

Günaydın bebeklerim ben yine kargalar uyanmadan uyandım bi ilginç bulantı var ama kusma yok sanki bi yudum suiçsem gidecek gibi

Günaydın bebeklerim ben yine kargalar uyanmadan uyandım bi ilginç bulantı var ama kusma yok sanki bi yudum suiçsem gidecek gibi
Günaydııın aynı ben başlangıçtan beri sadece 1 kez kustum ama hep iğrenç bir bulantı var naneli sakız haricinde hiç bir şey geçirmiyor benimkini deneyebilirsin sende Duygucum

7+3 teyiz canım şuan çarşamba gittim en son doktoruma her şey yolunda çok şükür 😍🧿 Ama beni kontrole 19 kasımda çağırdı nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum o kadar zaman :KK43:
Sen bizden öylesin aşkım benim bugün 6 + 2 oldu galiba benim ilk haftalar çok problemliydi bu hafta içinde de kalp atışlarını dinlemek için tekrar çağırdı çünkü henüz dinleyemedik gördük sadece minnak kalp atışlarını vallahi çok haklısın beklemek çok zor geliyor insana teknoloji artsa da evde keşke dinlesek😂😂

Sen bizden öylesin aşkım benim bugün 6 + 2 oldu galiba benim ilk haftalar çok problemliydi bu hafta içinde de kalp atışlarını dinlemek için tekrar çağırdı çünkü henüz dinleyemedik gördük sadece minnak kalp atışlarını vallahi çok haklısın beklemek çok zor geliyor insana teknoloji artsa da evde keşke dinlesek😂😂
Sen bizden öndesin diyecektim kız yanlış yazmışım😂😂

Günaydın kızlar ♥️
Mide bulantıniz varsa doktorunuza söyleyin primival mi ne her hamileye verilen mide bulantısı ilacını yazar🙈
Çok şükür benim minnacık oluyor daha minigiz ondan belki
İlk düşüğüm de berbat haldeydim bu zamanlar bile hicbisey yiyemiyor kusuyordum hep😬

X