- 28 Ocak 2021
- 2.565
- 1.576
Ben de happy mom az önce indirdim 14 Eylülden baz alınca 4+1 gösteriyorBende happy mom ve elika yı indirdim 5+4 gösteriyor 2’si de. Hepimizin sat aynı sizinki nasıl farklı çıkıyo anlamadım. Hangi uygulamaya bakıyosunuz?
P.c doğru değil amadyglsy haberin olsun canım.
Happy mom’u beğendim ben. Çok güzel bilgilendirici içerikler var bebek için de anne içinde. Göğüs ağrılarımı filan bu hafta yaşadığımı yazmış hep şaşırdım
Ben son periyod tarihimi girdim, çünkü genellikle herkes son periyod tarihine göre hesaplıyormuş. doktor herhangi gelişime göre hafta bilgisi vermediği sürece periyod tarihimi baz alacağım ki doğru içeriklerle ilerliyo zaten farketmeme göre.Ben de happy mom az önce indirdim 14 Eylülden baz alınca 4+1 gösteriyor
Ayy ben de indireyim beybim o zaman hemen öyle belirti falan da yazıyorsaBende happy mom ve elika yı indirdim 5+4 gösteriyor 2’si de. Hepimizin sat aynı sizinki nasıl farklı çıkıyo anlamadım. Hangi uygulamaya bakıyosunuz?
P.c doğru değil amadyglsy haberin olsun canım.
Happy mom’u beğendim ben. Çok güzel bilgilendirici içerikler var bebek için de anne içinde. Göğüs ağrılarımı filan bu hafta yaşadığımı yazmış hep şaşırdım
Son periyod dediğin son adet tarihi değil mi canım?Ben son periyod tarihimi girdim, çünkü genellikle herkes son periyod tarihine göre hesaplıyormuş. doktor herhangi gelişime göre hafta bilgisi vermediği sürece periyod tarihimi baz alacağım ki doğru içeriklerle ilerliyo zaten farketmeme göre.
Evet doğru ama sen son adet tarihi 4 eylül dememiş miydin? Bizimkiler öyle hep. Eğer öyleyse 5+4 oluyor çünkü. Ekte ekledim görüntüyü.Son periyod dediğin son adet tarihi değil mi canım?
Yani eğer öyleyse ben de son adet tarihimi girdim zaten uygulama da onu istiyor
Kafamı karıştırdın kiz
İndir indir kuzu baya kurcaladım beğendim ben uygulamayıAyy ben de indireyim beybim o zaman hemen öyle belirti falan da yazıyorsa
Az önce ki mesajda yazdım canım 14 Eylül diye 4 eylul ben yazmadimEvet doğru ama sen son adet tarihi 4 eylül dememiş miydin? Bizimkiler öyle hep. Eğer öyleyse 5+4 oluyor çünkü. Ekte ekledim görüntüyü.
İndir indir kuzu baya kurcaladım beğendim ben uygulamayı
Az önce aldatıldığımı öğrendim resmen yıkıldım ayyyyyyAyy ben de indireyim beybim o zaman hemen öyle belirti falan da yazıyorsa
Ney neyyyyyy neee esma ciddi misinAz önce aldatıldığımı öğrendim resmen yıkıldım ayyyyyy
Az önce aldatıldığımı öğrendim resmen yıkıldım ayyyyyy
Ben 14 eylülü sanırım yumurtlama filan gibi düşündüm sanırım karıştırdım demekki kuzu kusura bakma.Az önce ki mesajda yazdım canım 14 Eylül diye 4 eylul ben yazmadim
Acaba karistirdin mi
Mesajlar elimde kadın resmen eşime karşı beni tehdit etmiş üstelik eşimin onun arkasında durması için tembihliyor subhanallah ben yıkıldımmmmm yemin ederim yıkıldımnasıl yani? Canım sakin ol, emin misin kesin mi çok hassas konular bunlar
Yok canım ne kusuru hic olur muBen 14 eylülü sanırım yumurtlama filan gibi düşündüm sanırım karıştırdım demekki kuzu kusura bakma.
Ayy tipe bak ben de indirdimEvet doğru ama sen son adet tarihi 4 eylül dememiş miydin? Bizimkiler öyle hep. Eğer öyleyse 5+4 oluyor çünkü. Ekte ekledim görüntüyü.
İndir indir kuzu baya kurcaladım beğendim ben uygulamayı
Canım ne desem bilemedim hay Allahım yaMesajlar elimde kadın resmen eşime karşı beni tehdit etmiş üstelik eşimin onun arkasında durması için tembihliyor subhanallah ben yıkıldımmmmm yemin ederim yıkıldım
evet haklısınız ama ben düşük korkusu ile nasıl sabahladığımı bilmezken böyle birşeyler karşılaşmam çok kötü etti beniCanım ne desem bilemedim hay Allahım yabak sen sakin ol bebeği düşün şu an için. Çok zor tahmin bile edemiyorum ama eşinle bu durumu konuşman gerekir. Neyin ne olduğu tam anlamıyla öğrenmelisin. Eşini de dinlemelisin. Sinirlenip seni gaza getirmek istemiyorum ama sakin ve mantıklı ilerlemen gerekiyo şu süreçte zaten tehlike atlatıyosun
Nasıl ya öğrendim derken ne oldu yaaanasıl yani? Canım sakin ol, emin misin kesin mi çok hassas konular bunlar
Telefonuna sessiz sohbetten mesaj geldiğini gördüm daha önceki mesajlar silinmiş bende eşim lavabodayken eşimin yerine konuştum tabi kendisi ayıktı bir anda eşimden ses kaydı istedi ve eşimi aradı bende iyice kıllandım nasıl rahat bir şekilde eşimi arıyor diye sonra ben bu kadına sövdüm bu da kalkıp eşime haber veriyor üstelik eşimden onu korumasını istiyor yani diyor ki sen nasıl izin veriyorsun bana bu şekilde davranmasına diye eşimde tabi beni evden kovuyor boşanma ile tehdit ediyorNasıl ya öğrendim derken ne oldu yaaa
Şaka mı bu?Telefonuna sessiz sohbetten mesaj geldiğini gördüm daha önceki mesajlar silinmiş bende eşim lavabodayken eşimin yerine konuştum tabi kendisi ayıktı bir anda eşimden ses kaydı istedi ve eşimi aradı bende iyice kıllandım nasıl rahat bir şekilde eşimi arıyor diye sonra ben bu kadına sövdüm bu da kalkıp eşime haber veriyor üstelik eşimden onu korumasını istiyor yani diyor ki sen nasıl izin veriyorsun bana bu şekilde davranmasına diye eşimde tabi beni evden kovuyor boşanma ile tehdit ediyor
Dengesiz işte Allah belalarını versin asla hakkımı helal etmiyorum karnımdaki çocuğun hakkına giriyorŞaka mı bu?
Kadında ki arsizliga bak Allah'ım ya bu nasıl rahatlık
Eşinin yaptığı bambaşka bir şey zatendeDengesiz işte Allah belalarını versin asla hakkımı helal etmiyorum karnımdaki çocuğun hakkına giriyor