- 28 Ocak 2021
- 2.563
- 1.574
Siz ne kadar oldunuz minnosla canimOlsun ben de çözemedim aşkım 34 yaşıma geldim neler çözdüm bu beta hafta olayı çok değişik anlaşılmıyor
Aaa çok sevindim hayırlısı olsun sağlıkla büyüsünBen henüz doktor kontrolüne gitmedim ama cuma öğrendim tesadüf yani tamamen bebek düşüncesini bırakmıştım (pcosluyum)
Ogrendigimden beri yüzüstü yatamiyorum
Yarın doktor kontrolu var bizim mercimek ne alemde bakalim
Çok değişik karmaşık duygular içindeyim ya
Sağol canım benim senin de hayırlı olsun inşallahAaa çok sevindim hayırlısı olsun sağlıkla büyüsünevet çok değişik hislermiş heyecanlandırıyor sürekli senin kaçıncı haftan nasıl öğrendin canım
Sat 4 eylül benimde 5+4 takvime göre daha çook küçükler yalnızca belirtileri var bugün ağzımın tadı değişizk bulantı var biraz uyandım yataktan çıkamadım dahaSağol canım benim senin de hayırlı olsun inşallah
Ben tamamen geçen ay adetimde bıraktım dedim araba borcu bitsin o zaman tekrar düşünürüz bir de bu ay adetle ganolf baslanacakti onu bile istemiyordum nasip ya tesadüfen öğrendim
Hafta inan bilmiyorum cuma öğrendim zaten beta 230 canım
Senin ne kadar oldu
Evet canım ben de dün akşam yürüyüş yaparken asla hızlı yürümedim. Yavaş yavaş yürüdüm. Normalde hrp hızlı yürüyen bir insanımdır, ama o yavaş temponun üzerinde azıcık yürümek istesem kramp girdi o yüzden resmen sadece 2-3 mağaza gezebildim sadece. çok zorlamamak lazım. Baktın ağrı var hemen oturmak lazım.Aşkım gezmeyeceksin o kadar ilk zamanların bana doktor yarım saatten fazla yürüyüş yasak diyor yavaş ve minimal hareketler olacak lütfen dikkat et
Fufucum aynen at gibi koşardım bende hızlı yürürdüm şimdi yavaş yavaşEvet canım ben de dün akşam yürüyüş yaparken asla hızlı yürümedim. Yavaş yavaş yürüdüm. Normalde hrp hızlı yürüyen bir insanımdır, ama o yavaş temponun üzerinde azıcık yürümek istesem kramp girdi o yüzden resmen sadece 2-3 mağaza gezebildim sadece. çok zorlamamak lazım. Baktın ağrı var hemen oturmak lazım.
Satlarımız hep aynıSat 4 eylül benimde 5+4 takvime göre daha çook küçükler yalnızca belirtileri var bugün ağzımın tadı değişizk bulantı var biraz uyandım yataktan çıkamadım daha
Hepbirlikte doğuma gideceğiz inşallahSatlarımız hep aynıbana bulantı sadece 1 kere 1 sabah olmuştu gözümü açtığım gibi eşim buz verdi azğımda buz tuttum rahatlattı deneyebilirsin canım.
Benim de inanılmaz kokulara hassasiyetim oldu, parfüm kokularına gelemiyorum. Kendim de sıkmıyorum sıkacaksam sadece 1 fıs o kadar. Ama dün avm de dolaşamadım yanımdan geçenler ya da parfümcülerin önlerinden geçerken, bi de burada parfümler çok mode bi sürü parfümcü var kartlara sıkıp sıkıp dağıtıyolar havaya bile sıkıyolar burnumu tuta tuta gezdim
Aynen benim yanımda yürüyenler nefes nefese kalır uyarırlardıFufucum aynen at gibi koşardım bende hızlı yürürdüm şimdi yavaş yavaşkrampların çok mu oluyor uzun sürüyor mu kısa kısa mı
Bulunduğum yerde havalar inanılmaz sıcak gündüz dışarıda yürüyüş yapma imkanı yok güneştenHepbirlikte doğuma gideceğiz inşallah
Evet kokuya karsı hassasiyet var neden öle avmşer ya parfümü cidden havalara sıkıp içinden geçiriyolar saçma sapan hiç düşünmüyorlar başkalarınıdoğa yürüyüşü park yürüyüşü yapalım en iyisi
Bu arada size de hayırlı olsun sağlıkla gelsin minnoşSağol canım benim senin de hayırlı olsun inşallah
Ben tamamen geçen ay adetimde bıraktım dedim araba borcu bitsin o zaman tekrar düşünürüz bir de bu ay adetle ganolf baslanacakti onu bile istemiyordum nasip ya tesadüfen öğrendim
Hafta inan bilmiyorum cuma öğrendim zaten beta 230 canım
Senin ne kadar oldu
Benim 4 Eylül sat canım bendeki uygulamaya göre 6+4 gösterıyorSiz ne kadar oldunuz minnosla canim
Tabi canım ben de atlı kovalar gibi yürürüm normalde ama şimdi dikkat etmek gerekiyor zaten vücutta tüm hormonlar degısıyor ister istemez yorgunluk halsizlik vs oluyor bi de içimizde bi canlı var aslında kendimizi yorarken onun oluşumundaki efor da artmış oluyorEvet canım ben de dün akşam yürüyüş yaparken asla hızlı yürümedim. Yavaş yavaş yürüdüm. Normalde hrp hızlı yürüyen bir insanımdır, ama o yavaş temponun üzerinde azıcık yürümek istesem kramp girdi o yüzden resmen sadece 2-3 mağaza gezebildim sadece. çok zorlamamak lazım. Baktın ağrı var hemen oturmak lazım.
Ayy canım benim Allah ne verirse hayırlısını verir37 yaşındayım bende 2 yıldır evliyiz çok çocuk istiyoruz Allahım sağlıkla versin hep dua ediyorum
Bebeklerimizi aynı zamanda doğururuz inşallahSatlarımız hep aynıbana bulantı sadece 1 kere 1 sabah olmuştu gözümü açtığım gibi eşim buz verdi azğımda buz tuttum rahatlattı deneyebilirsin canım.
Benim de inanılmaz kokulara hassasiyetim oldu, parfüm kokularına gelemiyorum. Kendim de sıkmıyorum sıkacaksam sadece 1 fıs o kadar. Ama dün avm de dolaşamadım yanımdan geçenler ya da parfümcülerin önlerinden geçerken, bi de burada parfümler çok mode bi sürü parfümcü var kartlara sıkıp sıkıp dağıtıyolar havaya bile sıkıyolar burnumu tuta tuta gezdim
Ben de yeni indirdim uygulama 4+1 gösteriyorBenim 4 Eylül sat canım bendeki uygulamaya göre 6+4 gösterıyor
Bende happy mom ve elika yı indirdim 5+4 gösteriyor 2’si de. Hepimizin sat aynı sizinki nasıl farklı çıkıyo anlamadım. Hangi uygulamaya bakıyosunuz?Ben de yeni indirdim uygulama 4+1 gösteriyor
Sağlıklı olsunlar da başka ne isteriz