- 4 Kasım 2017
- 944
- 1.006
- 113
- Konu Sahibi Lavinya Lavinya
-
Hayırlı ugurlu olsun canım hamilesinnn
Bende yaptım bu testten geçen ay. Böyle çıkmıştı. Insallah hamilesin biran önce kan testi ver :)Kızlar kaset testleri anlayabiliyorum ama buna kararsız kaldım. Bu testten kullanan var mı. Hamile miyim acaba heyecanlandım. Bugün pazar hastane kapalı. Adetim 4 gün gecikti ve belirtiler yaşıyorum inşallah hamileyimdirRabbim isteyen herkese versin. Acil cevaplarınızı bekliyorum
Yaa çok sevindimBende yaptım bu testten geçen ay. Böyle çıkmıştı. Insallah hamilesin biran önce kan testi ver :)
Benim ki kimyasal gebelikle sonladi ama malesefki o yuzden diyorum biran önce kan ver ki takip edilsin inşallah hakkinisda hayirlisi oluuurr :))Yaa çok sevindimyarın hemen test yaptırırım. Rabbim herkese nasip etsin. Sizinki de hayırlı olsun
Canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bir da görürsün çift çizgiyi ve güzel son olurBenim ki kimyasal gebelikle sonladi ama malesefki o yuzden diyorum biran önce kan ver ki takip edilsin inşallah hakkinisda hayirlisi oluuurr :))
Canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bir da görürsün çift çizgiyi ve güzel son olurİki yıldır bekliyorum bu anı inşallah boş çıkmaz
Çok teşekkür ederimInsallah insallah ama hissediyorum guzel seyler olacak sizin icin :))
Adetimin 4. Günü olmalıydı bugün ama olmadım. Belim ağrıyor aynı adet ağrısı gibi kasıklarım sızlıyor arada genelde sol kasığım. Ateş basıyor arada. Yani inşallah hamileyimdir yarın kan testi yaptıracağım. Hala adet olmadım leke falan yok hiç. Normalde düzenli olurum aksamaz pek.Belirtileriniz nelerdi acaba , adetiniz geçti mi
Kan testi yaptırdınız mıAdetimin 4. Günü olmalıydı bugün ama olmadım. Belim ağrıyor aynı adet ağrısı gibi kasıklarım sızlıyor arada genelde sol kasığım. Ateş basıyor arada. Yani inşallah hamileyimdir yarın kan testi yaptıracağım. Hala adet olmadım leke falan yok hiç. Normalde düzenli olurum aksamaz pek.
Bugün gidemedim idrar testini tekrar yaptım yine pozitif çok şükürKan testi yaptırdınız mı
güzel haber inşallah devamı gelir:)Bugün gidemedim idrar testini tekrar yaptım yine pozitif çok şükür
Yaaaa tebrik ederim lavinya. Kızın olursa lavinya koyarsın artikKızlar tahlil yaptırdım bu sabahhamileyim. Beta Hcg 246 çıktı
Olabilir evetYaaaa tebrik ederim lavinya. Kızın olursa lavinya koyarsın artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?