• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testime bakar mısınız

Merhaba kızlar benim testime de bakar mısınız ilk üç görsel artimed marka 3 görsel ise erken gebelik artimed yine son görselde ise hatırlamıyorum markasını kaset test. Sizce kuruma çizgisi midir?

Eklentiler

• IMG_9153.jpeg
    IMG_9153.jpeg
    190,7 KB · Görüntüleme: 142
  • IMG_9148.jpeg
    IMG_9148.jpeg
    388,5 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_9091.jpeg
    IMG_9091.jpeg
    199,8 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_9098.jpeg
    IMG_9098.jpeg
    202,4 KB · Görüntüleme: 139
Merhaba kızlar benim testime de bakar mısınız ilk üç görsel artimed marka 3 görsel ise erken gebelik artimed yine son görselde ise hatırlamıyorum markasını kaset test. Sizce kuruma çizgisi midir?
Artimed güvenilir değil. Yumurtlama üzerinden 14 gün geçtiyse ya başka erken gebelik testi yapın yada kan verin. Hamile olmayıp çok pozitif gören olmuş artimedde.

Artimed güvenilir değil. Yumurtlama üzerinden 14 gün geçtiyse ya başka erken gebelik testi yapın yada kan verin. Hamile olmayıp çok pozitif gören olmuş artimedde.
Evet ben daha önce de yaşadım artimed değildi ama pozitif gösterdi teşekkür ederim

Ben görüyorum bence hamilesiniz

Evet dün ve bugün sabah yaptım iki çizgi silik falan da değil sigortamın olmasını bekliyorum kan vermek için ve sabırsızlanıyorum bir an önce olsun diye ya
Aynen ben de öyle Sigorta’nın açılmasını bekliyorum kan vermek için aciller de dolup taşmış yaklaşılmıyor bile

Ben görüyorum bence hamilesinizgeçen
İnşallah. Geçen hafta hep böyle çıktı sonra da hep negatif çıkmaya başladı ama halen adet olmadım 5 gün geciktim. Daha yeni göğüs ağrısı başladı artık özele gideceğim pazartesi dua edelim birbirimize hepimiz pozitifi görelim

İnşallah. Geçen hafta hep böyle çıktı sonra da hep negatif çıkmaya başladı ama halen adet olmadım 5 gün geciktim. Daha yeni göğüs ağrısı başladı artık özele gideceğim pazartesi dua edelim birbirimize hepimiz pozitifi görelim
İnşallah mübarek günlerde duamızı eksik etmeyelim inşallah pozitifleri görürüz ❤🙏🏻🫶🫶

Amin inşallah görürsünüz 🤲🏻

Hiç bilmiyorum ki bi iki gün beklemeyeceğim adet gelmezse kan vereceğim belki de hiç umudum yok ama kasılmalar var siz de durum ne
Bende beklemedeyim ama ben ovülasyon testi yaptım 3 gündür pozitif bugün silik yani bugün yumurtam çatlamış artık 12 gün sonra ya regl ya hamile .. inşallah hayırlı haberler alırız

Back