Yok yarın âdet tarihim olmadım daha ağrılarım varŞuan hamile misinşz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yarın âdet tarihim olmadım daha ağrılarım varŞuan hamile misinşz
Artimed güvenilir değil. Yumurtlama üzerinden 14 gün geçtiyse ya başka erken gebelik testi yapın yada kan verin. Hamile olmayıp çok pozitif gören olmuş artimedde.Merhaba kızlar benim testime de bakar mısınız ilk üç görsel artimed marka 3 görsel ise erken gebelik artimed yine son görselde ise hatırlamıyorum markasını kaset test. Sizce kuruma çizgisi midir?
Evet ben daha önce de yaşadım artimed değildi ama pozitif gösterdi teşekkür ederimArtimed güvenilir değil. Yumurtlama üzerinden 14 gün geçtiyse ya başka erken gebelik testi yapın yada kan verin. Hamile olmayıp çok pozitif gören olmuş artimedde.
Benimde test sizin gibi kaç gün kala yaptınızTestiniz pozitif ama bazı markalar yalancı pozitif çıkarıyor
Merhaba sizin son durum nedir testi tekrarladınız mı?Yok yarın âdet tarihim olmadım daha ağrılarım var
Evet dün ve bugün sabah yaptım iki çizgi silik falan da değil sigortamın olmasını bekliyorum kan vermek için ve sabırsızlanıyorum bir an önce olsun diye yaMerhaba sizin son durum nedir testi tekrarladınız mı?
O cizgi neden orda klEki Görüntüle 3543684 Kızlar bu ne demek buna da bakın lütfen
Ben görüyorum bence hamilesinizMerhaba kızlar benim testime de bakar mısınız ilk üç görsel artimed marka 3 görsel ise erken gebelik artimed yine son görselde ise hatırlamıyorum markasını kaset test. Sizce kuruma çizgisi midir?
Acaba son durumunuz nedir benim ki de böyle çıktıEki Görüntüle 3543684 Kızlar bu ne demek buna da bakın lütfen
Markası ne tekrarlayın bence başka marka ileBen de onu anlamadım herhalde testin kendi çizgisi![]()
Aynen ben de öyle Sigorta’nın açılmasını bekliyorum kan vermek için aciller de dolup taşmış yaklaşılmıyor bileEvet dün ve bugün sabah yaptım iki çizgi silik falan da değil sigortamın olmasını bekliyorum kan vermek için ve sabırsızlanıyorum bir an önce olsun diye ya
İnşallah. Geçen hafta hep böyle çıktı sonra da hep negatif çıkmaya başladı ama halen adet olmadım 5 gün geciktim. Daha yeni göğüs ağrısı başladı artık özele gideceğim pazartesi dua edelim birbirimize hepimiz pozitifi görelimBen görüyorum bence hamilesinizgeçen
İnşallah mübarek günlerde duamızı eksik etmeyelim inşallah pozitifleri görürüz ❤İnşallah. Geçen hafta hep böyle çıktı sonra da hep negatif çıkmaya başladı ama halen adet olmadım 5 gün geciktim. Daha yeni göğüs ağrısı başladı artık özele gideceğim pazartesi dua edelim birbirimize hepimiz pozitifi görelim
Prodoctor kullanıyorum her ihtiyaç duyduğumda kesinlikle kuruma çizgisi görmedim 1 haftalik testim de bile çıkmaz kuruma çizgisiBu kuruma çizgisi canım . Prodoctorda çıkıyor çok bekletince
Amin inşallah görürsünüzİnşallah. Geçen hafta hep böyle çıktı sonra da hep negatif çıkmaya başladı ama halen adet olmadım 5 gün geciktim. Daha yeni göğüs ağrısı başladı artık özele gideceğim pazartesi dua edelim birbirimize hepimiz pozitifi görelim
Hiç bilmiyorum ki bi iki gün beklemeyeceğim adet gelmezse kan vereceğim belki de hiç umudum yok ama kasılmalar var siz de durum neAcaba son durumunuz nedir benim ki de böyle çıktı
Bende beklemedeyim ama ben ovülasyon testi yaptım 3 gündür pozitif bugün silik yani bugün yumurtam çatlamış artık 12 gün sonra ya regl ya hamile .. inşallah hayırlı haberler alırızHiç bilmiyorum ki bi iki gün beklemeyeceğim adet gelmezse kan vereceğim belki de hiç umudum yok ama kasılmalar var siz de durum ne