Gebelik testime bakar mısınız?

benim de kafam karışık aynı senin gibi benim teste bi baksana
Canım sanki koyu gibi idrarı 3 damladan fazla damlatma hemen dağılıyo yoksa. Benim ovulasyon testlerine olan inancım kalmadı beni gereksiz yere strese de soktu zaten ha oldu mu ha olacak mı derken bu ay kendimi hamile olduğuma çok ikna etmiştim. Bi daha kullanmıcam bu testi zaten gün aşırı ilişki olduğu zaman illaki yumurtlama yakalanıyo bence. İnşallah bu ay senin bebişin tutunur sana rabbim isteyen herkese nasip etsin

Malesef regl oldum iki gün önce kızlar umutlar bir dahaki aya kaldı
ya canım çok var gibiydii be, senin testini örnek aldım kendime bende de vardır bişyler dedim. kısmet değilmiş hayırlsıı olsun gecikiyorsa güzelleşeceğindendir. bende de böyle bi hayalet çizgi var ama bakalım,

Eklentiler

• 2A322F44-5675-48A3-A625-B53ED99580DB.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 98
Sorma bi daha silik testlere de inanmıcam ben ya. Bu testler eskiden daha hassastı heralde ben böyle silik görünce hamile kaldığımı öğrenmiştim gerçi sonda kaybettim devam etmedi ama böyle gölge şeklinde görmüştüm. Artık siliklere inanmıcam kırmızı çizgiyi görene kadar. Hem ovulasyon testinin koyulasması hemde silik çizgiler beni çok umutlandırmıştı. İnşallah bu ay bebişin tutunmuştur sana Ben görüyorum silik çizgiyi ama seni umutlandırmam istemem, rabbim doğru zamanda sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah

Yaa pozitif gibiydi testlerin neden böyle oldu? Güvenilir değil miydi testler acaba
Labaquick in ovulasyon yanında gelen hediye testleriydi. Daha önce hiç kullanmamıştım bu markayı. Kullanan arkadaşlar varsa güvenmeyin derim
Ovulasyonlarda koyu devam ediyodu regle kadar bide siliği görünce tamam yaa dedim kesin hamileyim belirtilerim de vardı, bi baktım önce açık kahve lekelenme oldu sabaha da baya söküldüm yani olması gereken zamanda regl olmuşum

amin canım inşallah ben de iki sene sonra ilk kez böyle bişeyler görünce heyecanlandım. bir yandan bu çizgiler yanıltıyor dediğin gibi ondan hep bi tarafımı olumsuz bırakıyorum. rabbim hepimizin sesini duysun

Bende onu kullanıyorum ovülasyon için gayet güvenilir. Bizi yanıltan şey ovülasyonla hamilelik öğrendim diyenler. Geçen mesela birisi hamileyken çok silik çıkıyordu yazdım kime inanacağımı şaşırdım.

Aynen bi yanını olumsuz bırakınca o kadar etkilenmiyor insan. Ağlamadım kahretmedim kendimi ama tühh bee diyosun tabi regli görünce. Sonra devam.. çakşır suyu kullanıcam bu ay, döllenmeyi kuvvetlendiriyormuş

Yumurtlamayı doğru yakaladı gerçekten ben 12.günde yumurtladığımı bilmiyodum üstüne 14 gün saydım gerçektende o gün regl oldum telefonumdaki uygulamanın hesapladığı günden birkaç gün önce 27.günde.. normalde adetlerim 29-30 u buluyodu. Oy yüzden bende sana katılıyorum lh hormonunu doğru ölçüyor. Ama ne biliyim ya her gün onu yapmak beni beklentiye soktu kendimi çok kaptırdım çok düşündüm. Hamilelikten başka birşey düşünemez oldum böyle olmak istemiyorum ya. Keşke bu kadar takmasam adet olacağım günü bile unutsamda sonra birden takvime bakmak aklıma gelip aaa 5 gün geçmiş adetimden desem ne güzel olur ama olur mu benim gözler hep takip hep takip nerdeee

Canım sanki çoook silik ince bi çizgi var ama kuruma çizgisi olabilir koyu biraz. Ben çok hayal kırıklığı yaşadığım için şuan gördüm demeye bile çekiniyorum ama insan “var ben gördüm”Mesajını okumak istiyo. Var olma ihtimaliyle regl olana kadar yaşamak daha güzel geliyo umut dir tutar. Umut etmeyi seviyorum o heyecanı yaşamayı seviyorum ben, sende iki ihtimali de göze alıp ve hazırlanıp testlerine devam et bakalım. 2 günde bir sabah ilk idrarla yap inşallah seninledir

Cok dogru diyorsun sizlerden evet gordum demenizi bekledim belkide daha ignenin etkisi hem yaptiktan bi kac saat sonra boyle oldu hayir olsun sizinde bu ay tutmamis dilerim Rabbimden tum isteyen herkeze tez zamanda nasip etsin calismalara devam ozaman

Evet iğnenin etkisi de olabilir her ihtimali düşünmek lazım. Kırmızı çizgiyi görene kadar hamileyim moduna girmeyelim ama olurda silik görürsek acaba mı ya diyelim kesin hamileyim diye havaya girince sonra o havadan aşağı düşmek kötü oluyo
rabbim hepimize nasip etsin inşallahh sağlıklı olsunlarda yeterki, rabbim dilediği zaman nasip etsin. hadi tuttu diyelim ben düşük yapmaktanda korkuyorum o yüzden hep diyorumli yeterki sağlıklı olsunds istediği zaman gelsin ben beklerim Evlst hasreti, acısı yaşatmasın kimseye rabbim
az önce arkadasada yazmıştım çakşır suyu kullanıcam bu ay ben yumurtlamaya ve döllenmeye cok faydası varmıs araştırın isterseniz bu aynda tutmazsa regl bitiminde baslanması gerekiyormus

Canim caksir koku suyunu ben gecen ay bir bardak ictim bidaha icemedim esime icirdim yazik neler cekti benden ben guava plus serumu kullaniyorum onun icindede caksir koku var tadi da o suyu kadar kotu degil bilmiyorum bu serumden cok olumlu yorum gordum hayirlisi diyelim

Deme yaa kötü mü o kadar inşallah ben içebilirim. Deniycem bakalım eşime de keçi boynuzu pekmezi yediricem pekmezden nefret eder ama ilaç niyetine içicez artık inşallah işe yarar o serumu hiç duymamıştım. Benim fiziksel bi sıkıntım yok testlerim ve usg normal ve döllenmeye destek gibi kullanıcam

Evet pekmezde yedirdim bitter cikolata turk kahvesi muz kabak cekirdegi neler neler insallah size bunlar yardimci olur canim simdiden kolay gelsin

İnşallah canım ya şu an öyle rahatladım ki herkes böyle güzel şeyler yazmıyor senin gibi .. İnşallah senin de güzel haberini alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…